More

  YouTube rövidnadrág szerzett az Egyesült Államokban

  A rövid videó szolgáltatás új funkciókkal is rendelkezik.

  Már beszéltünk a YouTube rövidnadrág projektről,amelynek célja a tiktokkal való verseny. A rövidnadrágot 2020 novemberében indították Indiában, és márciusban kezdték el tesztelni az Egyesült Államokban. Most a szolgáltatás hivatalos kezdete.

  Az amerikai felhasználók a YouTube alkalmazásban lévő kamerát akár 60 másodpercig tartó rövid vízszintes videók rögzítésére is használhatják. Korábban a rövidnadrág 15 másodpercre korlátozódott, ez a korlátozás megmaradt, de csak a zenei videókra-a szerzői jogi feltételek miatt.

  A fejlesztők szűrőket adtak hozzá a videó szerkesztéséhez. Még nem sokan vannak, de a szűrők és hatások száma az év folyamán növekedni fog.

  A külföldi közönség vonzása érdekében a rövidnadrág felirat funkciót adott hozzá. A szokásos videókhoz hasonlóan feltöltheti saját műsorszámát, vagy automatikus feliratokat használhat.

  Ráadásul a rövidnadrág lap megjelent a mobilalkalmazás alján. Oroszországban ezeket a videókat a #rövidnadrág hashtag segítségével találja meg. A szolgáltatás hazánkban történő elindításáról még nincs információ.

  Mit gondolsz, miért van szüksége egy ilyen szolgáltatásra, mi a jövője?

  OLVASS TOVÁBB:  A Yandex megkezdi a dúsított válaszok tesztelését a partnerek számára

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában