More

  Yandex.Zen elkezdi tiltani a lelkes jogsértőket

  A jogsértések számának azonban még nincs hivatalos küszöbértéke.

  A platform blokkolhatja a felhasználót, ha szisztematikusan megsérti a szolgáltatás szabályait. Például clickbait fejléceket használ, és különböző csatornákon másolja a tartalmat. A fejlesztők megjegyzik, hogy nincs küszöbérték a blokkolás megsértésének száma.

  A Zen csapat úgy döntött, hogy nagyszámú jogsértéssel blokkolja a felhasználókat. A felhasználó megismerheti személyes fiókjában az új korlátozásokat a jogsértések elkerülése érdekében.

  A profilban a felhasználó nyomon követheti a blokkolás okát, sőt megtámadhatja a döntést. A jövőben maga a rendszer megtanulja azonosítani a jogsértőket, és blokkolja azokat, akik rendszeresen megsértik.

  Júliusban a Zen blokkolta és megfosztotta a több mint 26 ezer csatorna bevételszerzésétől. Alacsony minőségű tartalom volt, amelyet a felhasználók gyakran panaszkodtak. 2021 januárjától júliusáig a szolgáltatás több mint egymillió kiadványt (a Zen összes kiadványának mintegy 1% – át) blokkolt sokktartalommal, clickbait-tal, spammel és lopott tartalommal.

  OLVASS TOVÁBB:  A Google fizetett az okostelefonok alkotóinak az alkalmazások telepítésének megtagadásáért

  Friss cikkek

  Fontos a hét: a hirdetési költségek Instagram történetek, új iPhone modellek

  Van egy rendszeres emésztés szereti a levegőben a legújabb, intelligens anyagok. Ebben a kiadásban megismerjük az Instagram hirdetési bejegyzéseinek átlagos költségeit, valamint az új...

  Hogyan működik a Google Ads és az Instagram Insights” statisztika ” szakasza

  Weboldal tulajdonosok, kezdők számára Üdvözlöm mindenkit, aki úgy döntött, hogy belemerül a hirdetési eszközök témájába. Hagyományosan bemutatom magam – a nevemAnton Udodov,...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában