More

  Yandex.Yandex. a Direct bizonyos termékeket a marketplace formátumba konvertál

  A változások május 24-én kezdődnek.

  Május 24-től minden elektronika, háztartási gép, számítógép és babakocsi más formátumra vált. Az ügyfelek e kategóriákból származó termékeket azonnal megvásárolhatják a piacon, és csak akkor mennek el a webhelyre, ha nem találnak megfelelő terméket a piacon. Annak érdekében, hogy az átmenet minden eladó számára kényelmesebb legyen, a Yandex ingyenes szemináriumot tart a témában, technikai segítséget nyújt a szakemberektől, és minden májusi ünnepnapon kapcsolatban marad.

  A Yandex szerint a piacterek részesedése az országban 13% – ról 30% – ra nőtt az elmúlt négy évben. Az Data insight jelentése szerint 2020 végére az összes online vásárlás csaknem fele a piacokon történt. A kutatók megjegyzik, hogy a vásárlók a garantált szolgáltatás és az áruk minősége miatt kedvelik az ilyen helyszíneket.

  Annak ellenére, hogy a változások június vége előtt zajlanak, a Yandex azt javasolja, hogy most kezdje el felkészülni az átmenetre.

  OLVASS TOVÁBB:  Fiókok tömeges blokkolása a Google Cégem szolgáltatásban

  Friss cikkek

  Kommunikációs csatornák a vendéggel az étteremben. Ami fontos, hogy ne felejtsük el

  A kommunikáció nem csak a szavaid és gondolataid szóbeli kifejezése. A kommunikáció marketing is lehet: amikor a promóciós anyagok, a menüben kiválasztott kifejezések...

  Mit tettünk egy olyan helyzetben, amikor egy versenytársat a mi költségünkre népszerűsítettek

  A versenytársak különbözőek. Ügyfelünk-a turistaosztály házának fejlesztője - nagyon leleményes volt. Kitalálta, hogyan reklámozhatja tárgyait hirdetési kampányainkon keresztül.  Elmondjuk a történetet arról,...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában