More

  Yandex hozzá end-to-end analytics Yandex. Metrica

  A fejlesztők új funkciót adtak hozzá-közvetlen CRM kapcsolat.

  A fejlesztők a webmesterek blogjában elmondták az optimalizálók új funkcióját-a végpontok közötti elemzéseket. Az új funkció lehetővé teszi, hogy bármilyen CRM-et csatlakoztasson a Yandexhez. Metrica, még a saját fejlesztése a vállalaton belül. Most vannak integrációk több CRM rendszerrel, beleértve a népszerű Bitrix24, amoCRM.

  Яндекс добавил в Метрику сквозную аналитику

  Miért van szükségem CRM-re a Yandexben. Metrica?

  End-to-end analytics Yandex. A Metrica a következő feladatokat látja el:

  • Lehetővé teszi, hogy összehasonlítsa a különböző reklámkampányok hatékonyságát, figyelembe véve valódi jövedelmüket.

  • Keressen nyereséges vagy veszteséges kampánybeállításokat a kulcsfontosságú szakaszig.

  • A kampány költségvetéseinek elosztása a pontos megtérülési adatok alapján.

  Az” end-to-end Analytics “szakaszban két jelentés áll rendelkezésre —” források, költségek, ROI “és”rendelési források”. Az első jelentés segít abban, hogy stratégiai döntést hozzon a költségvetés elosztásáról a hirdetési csatornák között két mutatóval – ROI és DRR.

  • A ROI (megtérülési arány) azt mutatja, hogy a hirdetési kampányba fektetett minden rubel mennyit hoz be. Minél magasabb az indexe, annál nagyobb a hatékonysága.

  • A DRR (a hirdetési költségek aránya) megmutatja a reklámkampány által elvett bevétel arányát. Minél alacsonyabb, annál nagyobb a hatékonyság.

  OLVASS TOVÁBB:  A Google nyomon követi a helyét, még akkor is, ha a földrajzi helymeghatározás le van tiltva

  Яндекс добавил в Метрику сквозную аналитику

  Ezenkívül az end-to-end analytics összehasonlíthatja a kattintás költségeit, a webhelyen történő konverziókat, valamint a végső eladást.

  A “rendelési források” jelentés részletes képet mutat minden hirdetési csatornáról.

  OLVASS TOVÁBB:  A Google bejelentette a komplex keresési lekérdezések feldolgozásának technológiáját-MUM

  Яндекс добавил в Метрику сквозную аналитику

  Itt összehasonlíthatja az egyes csatornák átlagos ellenőrzését, hogy azt a közönség fizetőképességéhez igazítsa. Vagy hasonlítsa össze a” konverzió rendelésre “- et a” konverzió vásárlásra ” – val annak meghatározására, hogy a tölcsér melyik szakaszát kell kidolgozni.

  Hogyan állítsunk be end-to-end elemzéseket a Yandexben. Metrica

  A végpontok közötti elemzéshez szükséges adatok beállításához először csatlakoztatnia kell a CRM-ből származó adatokat a Yandexhez. A Metrica és a hirdetési kiadásokra vonatkozó adatátvitel. A CRM aktiválása két szakaszban történik: a ClientID webhelyről a CRM-ben történő gyűjtésének beállításai, valamint az adatok CRM-ről a Yandex-re történő továbbításának beállításai. Metrica.

  Az amoCRM esetében gyors kapcsolat áll rendelkezésre Fejlesztő nélkül, a támogatási szolgáltatást használva, a többi pedig API kapcsolat áll rendelkezésre. A Yandex lépésről lépésre útmutatót készített a fejlesztők számára.

  A Yandex költségei. Közvetlen és Yandex. Piac küldött Yandex. A Metrica automatikusan csatlakozik, a Yandexben pedig a Facebook és a Google hirdetések kész csatlakozóit is csatlakoztathatja. Metrica interfész. Más hirdetési rendszerekhez használhatja az API-t, vagy hozzáadhatja őket CSV-fájlon keresztül. Mielőtt átadná a költségeket a Yandexnek. Metrica, ellenőrizze az UTM címkéket a hirdetési Linkekben.

  OLVASS TOVÁBB:  9 ingyenes eszköz a webhely használhatóságának tesztelésére oroszul

  A végpontok közötti elemzés bónusza egy új eszköz — gyors szegmensek automatikus csatlakoztatása lesz. Maga a rendszer kiválasztja az ügyfelek vásárlásainak statisztikáit annak érdekében, hogy helyesen válassza ki a közönség kiválasztásának feltételeit. A gyors szegmensek alkalmasak a Yandex népszerű hirdetési forgatókönyveire. Közvetlen. A retargeting kész szegmenseivel kapcsolatos további információkért lásd a Yandex cikket.

  OLVASS TOVÁBB:  A Google Elindítja A 2021. Júniusi Alapvető Frissítést

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában