More

  Yandex.A Zen frissítette a statisztikai szakaszt

  A stúdióban frissített infografikák megmutatják a bloggerek számára az olvasók érdeklődésének dinamikáját a kiadványok iránt.

  A Zen Stúdió új verziójában frissítették a kiadványok statisztikáit. Most könnyebb lesz a bloggerek számára, hogy elemezzék hozzászólásaikat, valamint a publikációk iránti érdeklődés általános dinamikáját.

  A frissített diagramoknak köszönhetően a jelentések részletességét időben konfigurálhatja. Kiválaszthatja, hogy melyik időszak jelenik meg a diagramon: egy hónap, egy hét vagy egy meghatározott nap. A grafikonok megtekintéséhez válassza az “esemény dátuma szerint”lehetőséget.

  Яндекс.Дзен обновил раздел статистики1

  A grafikonokat mostantól tetszések, nézetek, átolvasások és egyéb paraméterek is konfigurálhatják, amelyek jellemzik az olvasó érdeklődését. Az ütemezés minden egyes kiadványhoz konfigurálható.

  Emlékeztetjük Önöket, hogy a múlt héten a Yandex frissítette a hirdetések Zen-re történő elhelyezésének dokumentációját.

  OLVASS TOVÁBB:  Продвижение новостных сайтов в 2021

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában