More

  Yandex. A szolgáltatások megváltoztatják a munkamodellt

  Most az előadók közvetítőkön keresztül fognak dolgozni.

  Yandex. A szolgáltatások átváltanak a munka szolgáltatási modelljére. Most, mielőtt megkapná a háztartási szolgáltatások megrendelését, először egy közvetítőnek kell értékelnie őket. Meghatározza a munka elejét, az óradíjat, a becslést, valamint a szolgáltatás költségeit. A Yandex azt állítja, hogy ez a modell garantálja az ügyfelek számára a szolgáltatások jobb minőségét egy előre ismert költséggel, az előadók pedig-a megrendelések nagyobb áramlásával.

  Az új modellt Moszkvában a háztartási szolgáltatások területén indították el, majd később az Orosz Föderáció más régiói csatlakoznak hozzá. Alkalmazások az új modell munka takarítás lakások, vegytisztítás bútorok, valamint a javítási telefonok. A lista fokozatosan bővül.

  Maxim Borisov, a Yandex vezetője. A szolgáltatások, úgy véli, hogy a szolgáltatási modellbe való belépés úttörővé teszi a piacot az országban, más szolgáltatások pedig hamarosan követik példájukat. Az oroszok csak 10% – a rendel szolgáltatásokat az interneten, és ha olyan egyszerű és kényelmes lesz, mint az élelmiszer-szállítás vagy a taxi, akkor az emberek gyakrabban használják ezt a módszert.

  OLVASS TOVÁBB:  A YouTube teszteli az élő közvetítésekből származó áruk vásárlását

  Az egyéni vállalkozó vagy a megfelelő OKVED-en áthaladó szervezet partnerré válhat, amely szabályozza a tranzakció feltételeit a piacon. A szolgáltatások figyelemmel kísérik a minőséget, és foglalkoznak az alacsony minősítésű esetekkel.

  OLVASS TOVÁBB:  A Yandex megosztotta a videohosting fejlesztésének terveit 2021-ben

  A partnerekkel való együttműködés megkönnyítése érdekében speciális szoftvert és mobil alkalmazást fejlesztettünk ki. A taxihoz hasonlóan a szolgáltatások megrendeléseket kínálnak a közelben található mestereknek, hogy időt takarítsanak meg mindkét fél számára.

  Gondolod, hogy a szolgáltatási modell új fordulóvá válik a szolgáltatások fejlesztésére az országban, vagy a partnerek által képviselt közvetítők jelenléte csak növeli a szolgáltatások költségeit? Ossza meg véleményét a megjegyzésekben.

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában