More

  Yandex.A piac még négy városban bevezeti a marketplace formátumot

  A piactérre való teljes átállás az ország egész területén 2022-ig befejeződik.

  Yandex bejelentette az átmenetet a piactér formátum Szentpéterváron, Voronyezs, Nyizsnyij Novgorod, Rostov-on-Don. Október végétől csak a piacon lévő termékek lesznek elérhetők ezekben a városokban. Ugyanezt tervezik az Orosz Föderáció minden más városában a következő évben.

  A Yandex úgy véli, hogy a piactér formátumra való teljes áttérés teljesen logikus, mivel az e-kereskedelmi piac teljes forgalmában a piacterek részesedése megduplázódott az elmúlt két évben. Tavaly az online megrendelések csaknem 50% – A esett a piacokra (az Insight adatai szerint).

  A változások után minden eladónak ki kell választania a Yandex (FBS, FBY, DBS vagy Express) által kínált modelleket, majd el kell kezdenie termékeinek értékesítését a piacon. A korábbi eladások értékelése továbbra is az összes becslés számtani átlagának tekinthető. Ön is képes lesz arra, hogy továbbra is válaszoljon az ügyfelek véleményére.

  A kiválasztott modell segítségével most erre a gombra kattintva kezdheti meg a csatlakozást, az első fiókjához pedig igénybe veheti egy piaci partner ingyenes technológiai támogatását, ha itt hagyja az alkalmazást.

  OLVASS TOVÁBB:  A Direct február 10-től adja vissza a rugalmas elhelyezési beállításokat

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában