More

  Yandex. A piac lehetővé tette a szolgáltatás számára, hogy részben fizessen a megrendelésért

  Úgy hívják, hogy “Split”, és nem kölcsön.

  A Split használatával történő megrendeléskor a Vevő az áru költségének csak 25% – át fizeti, a fennmaradó 75% – ot kéthetente egyenlő részekre terhelik a kártyájáról. Az eladó egyszerre kapja meg a teljes összeget.

  A Split segít az eladóknak az átlagos ellenőrzés növelésében, új ügyfelek vonzásában és az értékesítés növelésében. Eddig a szolgáltatás korlátozott számú eladó számára elérhető a piacon, 20 termékkategóriában képviselve. A fizetést 1000-30 000 rubel közötti termékekre oszthatja.

  Яндекс.Маркет подключил сервис для оплаты заказа по частям1

  A szolgáltatás elérhető a Yandex desktop alkalmazásban, valamint Android és iOS alkalmazásokhoz. Az eladók számára a felosztás továbbra is ingyenes, a jövőben jutalékot kapnak annak felhasználására. A vásárlók számára nem lesz jutalék, sem kifejezett, sem rejtett. A termékkategóriák és a felosztás pénzhatára is idővel bővül.

  OLVASS TOVÁBB:  A Google elindított egy eszközt az indexelési problémákkal kapcsolatos panaszok kezelésére

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában