More

  Yandex. A piac lehetővé teszi az üzletek számára, hogy előre fizetés nélkül hirdetéseket helyezzenek el

  Ön képes lesz arra, hogy fizetni az ilyen promóció a piacon, miután az a tény.

  Yandex. A Market új lehetőséget adott az üzletek népszerűsítésére-most már hirdetéseket is elhelyezhet a piacon, még akkor is, ha nulla egyenleg van a hirdetési számlán. A piac felajánlja, hogy azonnal elindítsa a hirdetési autostratégiákat, majd pénzt vonjon ki számukra a kapott eladásokból.

  Az ellentételezést bármely eladó használhatja, aki közvetlenül forgalomba kerül. Minden stratégiák ellensúlyozására munka fogadás. Az ajánlatot az eladó maga állítja be mind egy, mind egy termékcsoportra.

  Яндекс.Маркет позволит магазинам размещать рекламу без предоплаты

  Augusztus folyamán a piac felajánlja az eladóknak, hogy ingyenesen kipróbálják a terméktípusokhoz automatikusan konfigurált hirdetési stratégiákat. A Yandex bónuszokat ítél oda az ilyen promócióért, ezeket a stratégia elindításától számított két hónapon belül használhatja.

  A hirdetési fiókot már nem lehet külön feltölteni. Augusztus 31-től a piac beszámítást kezd alkalmazni azoknak a partnereknek, akik most nem használják a bónuszokat. A számláról nem elköltött összes pénz átkerül az Általános számlára.

  OLVASS TOVÁBB:  A Google Ads új eszközt adott hozzá az intelligens stratégiák beállításához

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában