More

  Yandex. A piac lehetővé teszi az eladók számára, hogy maguk készítsenek termékkártyákat

  A “ruházat, cipő, kiegészítők”kategóriában.

  Korábban a ruházati szakaszban a termékkártyákat a piaci alkalmazottak készítették. Most Yandex. A piac lehetővé tette, hogy önállóan hozzon létre kártyákat a partnerek számára. Azok a termékek, amelyekhez kártyákat hozhat létre, megtekinthetők a személyes fiók katalógusában. A termékeket a “nincs kártya” állapot jelöli. Létrehozhat egy “vagy” nincs kártya. Nem hiba miatt hozták létre.”

  Termékkártya létrehozásához át kell adnia a szükséges adatokat a piactérnek: a nevet, a vonalkódot, a leírást és legalább egy képet. Plusz, meg kell adni konkrét információkat termékek ebben a kategóriában: a márka, a gyártó mérete, valamint az intézkedés ebben a méretben. A jövőbeni kitöltési hibák elkerülése érdekében segítsen tippeket létrehozni.

  Yandex. A piac kétféle módon kínál kártyákat:

  • Személyes fiókján keresztül a katalógusban a termékek oldalon.

  • Excel sablon használata a” kártyák kezelése ” oldalon.

  A létrehozás során az érvényesítési hibák segítenek a személyes fiókjában, az excel sablonban pedig a kitöltéshez szükséges összes adat narancssárga színnel van kiemelve.

  Яндекс.Маркет позволит продавцам самим создавать карточки товаров1

  A fejlesztők javasoljuk, hogy töltsd ki a kártyákat, a lehető legrészletesebben, mert így több véleményét a kategória szűrő, kitöltött lapot, mert több érdeklődés, bizalom az ügyfelek. A legtöbb szekcióban már rendelkezésre áll a kártyák létrehozása, a fürdőruhák és a női cipők számára pedig kora ősszel jelenik meg a lehetőség.

  OLVASS TOVÁBB:  Az Instagram hirdetéseket indít a vásárlási szakaszban
  OLVASS TOVÁBB:  A Google, a TikTok, a Twitter és más informatikai óriások képviseleti irodákat nyitnak Oroszországban

  Ha korábban már továbbította az adatokat a kártyákon, akkor automatikusan megjelennek, kivéve, ha nincsenek hibák. A katalógussal való együttműködésről többet olvashat a segítségben.

  Emlékeztetünk arra, hogy augusztus végén, Yandex. A piac összekapcsolta az áruk részbeni fizetésének szolgáltatását.

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában