More

  Yandex. A piac hozzáadta az áruk hitelre történő vásárlásának képességét

  A piac első partner bankja a hitelek megszerzésében a Tinkoff Bank volt.

  A Yandex egy új partnerségi megállapodásról beszélt a Tinkoff bankkal, hogy kölcsönöket nyújtson az áruk számára a piacon. A fejlesztők szerint a bank két percen belül megvizsgálja az ügyfél kérelmét. A kölcsönt 3-24 hónapos időtartamra lehet kiadni 200 000 rubel összegig. Az arány évente 18% – tól kezdődik, a kiválasztott kifejezéstől függ.

  A kölcsönt mind egy termékre, mind több, egy megrendeléssel kiadott tételre lehet kiadni. Jelenleg csak azokat a termékeket, amelyek Yandex.Piac szállít magát részt vesz a programban, de partner üzletek is csatlakozik hozzájuk idővel.

  Яндекс.Маркет добавил возможность покупать товары в кредит

  Választhat, hogy a termékkártyán vagy a bevásárlókocsiban fizeti a kölcsönt. Ezután meg kell adnia a kölcsön igénylésének határidejét és útlevéladatait. A Tinkoff ügyfelek számára a jóváhagyás után a fizetés azonnal megtörténik, Az összes többi bank ügyfeleinek pedig hitelszerződést kell aláírniuk a bank képviselőjével. Azt is válassza ki a dátumot és az időt a találkozó a sorrendben folyamat.

  Яндекс.Маркет добавил возможность покупать товары в кредит

  A bank az áru visszaküldése esetén minden pénzt visszaad az ügyfélnek, majd automatikusan lezárja a kölcsönt. Ha egy terméket több vásárlásból visszaad, a bank újraszámítja a kölcsönt, figyelembe véve az összes változást.

  OLVASS TOVÁBB:  Tegyen fel kérdést az Evgeniy Yakovina linkjeivel kapcsolatban [Ask PR-CY # 20]
  OLVASS TOVÁBB:  Tegyen fel kérdést az Evgeniy Yakovina linkjeivel kapcsolatban [Ask PR-CY # 20]

  A jövőben más bankok is csatlakoznak a szolgáltatáshoz.

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában