More

  Yandex. A piac hozzáadta a termékek törlésének képességét a megrendelésből

  A DBS modellt használó eladók számára.

  A Yandex új funkciót jelentett be a DBS modellt használó eladók számára ( értékesítés áruházi szállítással) – a termékek eltávolítása a rendelésből. A funkció segít, ha a vevő kéri a megrendelés részleteinek megváltoztatását, vagy a kívánt termék nem lesz raktáron.

  A terméket bármikor eltávolíthatja a megrendelésből, amíg a terméket át nem adja a Vevőnek. Ha a megrendelést fizetik, a Yandex visszatéríti a pénzt a megrendelésből hiányzó termékekre.Ezt megteheti személyes fiókjában, a rendelési oldalon a “rendelési összetétel” blokkon keresztül. Ha az API-n keresztül dolgozik, kérést kell küldenie a Yandexnek.

  Törléskor meg kell adnia, hogy ki az elutasítás kezdeményezője: Ön vagy a vevő. Az eladó kérésére történő eltávolítás befolyásolja a minőségi indexet. Hamarosan a Yandex hozzáadja a termék törlésének képességét a”becsületes jel” rendszerben.

  OLVASS TOVÁBB:  A Google rövid Instagram és TikTok videókat adott hozzá a körhintához

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában