More

  Yandex. A piac csak a piacról kezdi meg a moszkoviták termékeinek bemutatását

  Szeptember 1-jétől a Moszkvai felhasználók csak azokat a termékeket fogják látni, amelyek megvásárolhatók a piacon.

  A piacon való elhelyezés feltételei az egész moszkvai régióban változnak. Ezért, ha kerülnek szerint a ADV (reklám) modell, Yandex ajánlja váltás DBS (eladó a boltban, szállítás). A legtöbb üzlet számára gyors kapcsolat van egy egyszerűsített rendszer szerint, valamint a partnerek ingyenes technológiai segítségnyújtása.

  A Yandex a DBS-re való áttérést az optimális megoldásnak nevezi, mivel a szállítási költségeket ebben a modellben egységes tarifák szerint számítják ki, így nem kell újra felépítenie logisztikai folyamatait. Az e modell szerinti előtörlesztéshez szükséges pénz általában a következő munkanapon halad át, naponta kerülnek átutalásra. Az új szabályok szerint a termékkategóriától függően a piaci jutalék 2-9% lesz, az 1% pedig megszerzi.

  A fejlesztők néhány tippet is megosztottak azok számára, akik már a piacon vannak:

  • Használja a kereslet tárgyát képező, de nem a piacon lévő értékesítési termékek fejlesztését-ezek az Ön személyes fiókjában vannak, a” hiányzó termékek ” jelentésben.

  • Csatlakoztassa az expressz kézbesítést az FBS modell szerint — ezzel az árut 1-2 órán belül Moszkvában szállítják.

  • Ha olyan termékeket értékesít az ADV modell használatával, amelyek nem haladnak át az FBY, FBY+ vagy FBS kategóriában, csatlakoztassa őket DBS segítségével.

  OLVASS TOVÁBB:  Microsoft Edge tesztek "Super-duper Biztonságos mód"
  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan lehet pénzt keresni a webhelyeken: a népszerű bevételszerzési módszerek előnyei és hátrányai

  A technológiai partnerek ingyenes segítsége magában foglalja a termékkártyák létrehozását, mindent, amire szüksége van az értékesítés megkezdéséhez, valamint a választék kérdéseivel kapcsolatos konzultációkat. A segítség használatához először kérelmet kell benyújtania.

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában