More

  Yandex. A piac bezárja a “vásárlások” részt»

  A szakasz teljes közönségét átirányítják a piacra.

  A Yandex megosztotta a piactér fejlesztésével kapcsolatos részleteket. Tavaly ősszel a Beru piactér csatlakozott a piachoz, amely a “vásárlások” részben található.

  Az év eleje óta a piac új lehetőségeket kínál arra, hogy közvetlenül a szolgáltatás bemutatójából vásároljon termékeket — a felhasználók kényelme érdekében. A Yandex szerint 2020-ban a vásárlások több mint fele a piacokon történt.

  Most az interneten a “vásárlások” minden felhasználóját átirányítják a piacra. A Yandex mobilalkalmazásokban.Árak és Yandex. A piac változatlan marad. Két webhely egyesítése egybe, a piacon lévő egyetlen típusú termékkártya kissé megváltozik. Ez inkább egy “bevásárló” kártya lesz,mert a Yandex analytics szerint több megrendelést hoztak.

  A “vásárlások” szakasz összes funkciója már elérhető a piaci bemutatóhoz. A “vásárlások” szakasz egy-két héten belül teljesen eltűnik. A keresés neve, szűrője, valamint a szakaszhoz vezető link eltűnik. Egyes termékkategóriák június végéig teljes mértékben átváltanak a marketplace formátumra. Ugyanakkor az ügyfeleket csak akkor küldik el a bolt webhelyére, ha a termék nem található a piaci ablakban.

  Яндекс.Маркет закрывает раздел «Покупки»

  A szakasz fejlesztésére irányuló minden erőfeszítés és erőforrás új lehetőségeket kínál egyetlen szolgáltatás számára.

  OLVASS TOVÁBB:  25% kedvezmény a helyszíni elemzésre a májusi ünnepekre!

  Friss cikkek

  Hogyan lehet felismerni egy kattintást a Yandexben.Közvetlen és védje meg magát tőle

  A "Video Cheat Sheet on Internet Marketing" egy speciális projekt, amelyet a SEOnews és az eLama service indított el. A projekt részeként megosztjuk a...

  Hogyan lehet pénzt kivonatok: áttekintést a partner program a projekt”mindent át!”

  Partner anyaga Természetesen annak érdekében, hogy pénzt keressenek az esszékre, nem szükséges saját maga írni őket. A cikk a partnerprogramokból származó...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában