More

  Unreal Engine 4 játékfejlesztési osztály

  Sajátítsa el az UE4 játékfejlesztését a semmiből, hozzon létre négy saját játékot, és egy év alatt talán segíthet a Cyberpunk 20770 befejezésében, 2020. december 4., 5 perc1612https: //d2xzmw6cctk25h.cloudfront.net/post/2468/og_image/c4628cedfab1f16d249042a6c4d9f

  Habár a Cyberpunk 2077 saját motort használ, az Unreal Engine for 2020 a legnépszerűbb és legfejlettebb platform a 3D-s játékok létrehozásához. Erőteljes grafika, reális fizika, fejlett mesterséges intelligencia – mindez az UE4. A Mortal Kombat, a Deus Ex, a Mass Effect, a Gears of War, a Postal 2, a Star Wars, a Batman, a BioShock, a Fortnite, az X-COM és több tucat és több száz kultikus játék az Unreal Engine különböző verzióiban íródott. Hűvös címek gyűjtése rajta a minőség jele lett.

  Játékirányban megnyitjuk az Unreal Engine 4 játékfejlesztési részlegét. És igazán gazdaggá tettük: minden tanuló a képzés során akár négy játékot is létrehoz, amelyek ötvözik a szerző fantáziáját és a motor képességeit.

  Unreal Engine 4 játékfejlesztési osztály

  Miért éppen az Unreal Engine?

  Összegyűjtöttük a motor összes olyan tulajdonságát, amelyért a játékközösség szereti.

  Sokoldalúság

  Az UE4 PC- és konzoljátékokat, mobilalkalmazásokat és VR-t készíthet. Ez lehet egy nagy cím vagy egy hangulatos indie játék.

  Vizuális programozás

  Elkezdheti a játék létrehozását programozási ismeretek nélkül. A karakter viselkedése, az objektum interakciója, a környezet és az interfész logikája vizuális tervrajzként jelenik meg, amelyek gyorsan összeállíthatók és hibakereshetők. A szükséges szkripteket C ++ nyelven írják.

  Unreal Engine 4 játékfejlesztési osztály

  Reális terek létrehozása

  A kész minták lehetővé teszik a volumetrikus táj testreszabását, és bármilyen jelenetméretre skálázhatóvá teszik. A hegyeket, völgyeket és barlangokat egyszerű rétegekkel és kefékkel szerkesztik. Nem kell gondolni a gyönyörű mellékhatásokra és a modokra – az UE könyvtárak rengeteg textúrát, anyagot, felületet tartalmaznak. Egy erdő önmagában sok különböző színű, különböző növekedési szakaszban lévő fából hozható létre. És nem is említjük a világítást: biztosak vagyunk benne, hogy láttátok az UE5 bejelentését, ahol a vizuális effektusok a következő szintre kerülnek!

  Unreal Engine 4 játékfejlesztési osztály

  A mesterséges intelligencia egyszerű beállítása

  A karakterek logikája a játék többi részével megegyező vizuális forgatókönyv felhasználásával épül fel. A játékmenet számos tevékenységet figyelembe vehet, és a karaktereket előre megtanítják arra, hogy saját szabályaik szerint reagáljanak az ingerekre. Mindez lehetővé teszi, hogy a virtuális világot valóban magával ragadóvá tegye.

  Támogatás mindennek

  VR és AR, OpenXR (és ez az Oculus VR, SteamVR, Google VR, Windows Mixed Reality), PlayStation 4 és 5, Xbox One, Xbox Series X és Nintendo Switch, iOS és Android … Úgy tűnik, volt valami – valami más 🙂

  OLVASS TOVÁBB:  Mit várhatunk el a Go fejlesztői szakmától

  Mindez meggyőzi, hogy az elkövetkező években semmi sem fog alapvetően megváltozni – az Unreal Engine továbbra is vezető szerepet játszik az AAA címek és általában a 3D játékok létrehozásában. Most shareware: a fejlesztők nem fizetnek egy bizonyos összeget a motor használatáért, de kötelesek a játékok eladásából származó jövedelem 5% -át átutalni rajta. Remek hely a kezdéshez.

  Ihletett? Az alábbiakban többet mondunk el a tanfolyamunkról, ahol megtanulja, hogyan kell dolgozni a Blueprint-kel és a C ++ -val, hogyan hozhat létre 4 játékot, és hogyan tud elhelyezkedni egy nagy játékfejlesztő stúdióban.

  Mi a különleges a GeekUniversity UE4 tanfolyamán

  Egyszerre 4 játékot fog fejleszteni, amelyeket felvehet a portfóliójába – ez már súlyos.

  Ping pong. 3D modell asztali tenisz számítógépes ellenféllel. Példa egy olyan sportjátékra, amely a mozgás és a tárgyak fizikáját használja, szimulálja az ellenség cselekedeteit, és a haladás során megnehezíti a módot. A Player Rankings and Winners Board egy példa arra, hogy miként számolhatunk el elért eredményeket, ha többjátékos játékot tervezünk.

  OLVASS TOVÁBB:  "Elegem van a bányászatból - informatikához akartam menni"

  Nézz hasonló játékot – Asztalitenisz Pro:

  Unreal Engine 4 játékfejlesztési osztály

  2D platformer . Kézzel rajzolt kalandjáték, amely a különböző platformokon való haladáson, az akadályok leküzdésén és a szint nehézségének növelésén alapul. A platformok a beállítástól függően lehetnek térrészletek, geometriai tárgyak, városi épületek, hegyvidéki terepek stb.

  Az irányítás meglehetősen egyszerű, de gyors reakciót igényel, mert a környezet meglehetősen agresszív: a klasszikus platformer sok akadályt és ellenséget von maga után, amint a hős a látókörébe kerül. Mit kell látni, hogy bekerüljön a légkörbe: Super Meat Boy, Sonic the Hedgehog és természetesen Super Mario.

  Unreal Engine 4 játékfejlesztési osztály

  Fizika játék . A fizika törvényeinek szimulációs játéka a 3D térben. Egyszerűnek tűnő irány, de mély tanulmányt tartalmaz a kemény és lágy testek átalakulásáról, az irányított robbanásokról, a levegő és a víz áramlásának mozgásáról. A hűvös tárgyfizika példája a FIFA, ahol a labda mozgása számos részletet figyelembe vesz, beleértve az ütőerőt, a repülési utat és még a légellenállást is. Ebben a műfajban meg lehet nézni a Poly Bridge 2-t, az Angry Birds-et, a Pigeon Simulator-t.

  Unreal Engine 4 játékfejlesztési osztály

  Bombázó. Stratégiai játék a pusztíthatatlan és elpusztíthatatlan akadályok árkádlabirintusának műfajában. A játékos feladata az érintett területek kiszámítása és bombák telepítése a tér teljes megtisztításához.

  Unreal Engine 4 játékfejlesztési osztály

  Egyébként senki nem tiltja meg, hogy a saját ötleteidet megvalósítsd a tanulási folyamatban 🙂

  OLVASS TOVÁBB:  A GeekBrains öregdiák projektjei: TravelKeeper szolgáltatás

  Tréning program

  1. rész C ++ fejlesztő

  Megszerzi a játéklogika létrehozásához szükséges összes ismeretet, beleértve az adatkezelést, a memóriakezelést, az OOP elveket és az olyan összetett kérdéseket, mint a párhuzamos programozás, a tervezési minták és a szinkronizálás.

  2. rész: Irreális motor 4 alapjai

  Megtanulja a motorral, a widgetekkel és az interfész-összetevőkkel, valamint a készletfejlesztéssel kapcsolatos munka alapjait. A végén megérted, hogyan lehet az összes struktúrát egyetlen játszható szintre kapcsolni.

  3. rész: Platformok közötti és többjátékos az UE4-ben

  Elsajátítja a mobil fejlesztést, a platformokon átívelő burkolókat, a felhasználói felületet és az animációs rendszereket, valamint az AI tervezés alapvető megközelítését.

  A harmadik modul befejezése után az első két játék szerepel a portfólióban.

  4. rész: Unreal Engine 4 OpenWorld

  Meg fogja vizsgálni a nyitott világok létrehozásának eszközeit és megközelítéseit, valamint optimalizálási technikákat. Fejlesszen ki egy 2D-s játékot és egy 2D-s platformert.

  Mi a lényeg?

  12 hónapos szórakozás közben a játékok létrehozása és fejlesztése során elsajátíthatja azokat a készségeket, amelyekre nemcsak a játékfejlesztésben van szükség. A munkaadók számára a legrugalmasabb és legértékesebb:

  • programozás C ++, C objektív, Java és Python programokban;
  • ingyenes munka a Gittel – elosztott verzióvezérlő rendszer;
  • az UE4 és a Blueprints szakmai ismerete a játékmenet bármely szakaszában történő fejlesztése és kezelése érdekében;
  • az UML ismerete – grafikus leírási nyelv az objektummodellezéshez és a folyamatmodellezéshez a szoftverfejlesztésben;
  • a vezető szoftverfejlesztési környezetek – Visual Studio és Rider – mély ismerete.

  Ezek a készségek nemcsak a játékfejlesztésben segítenek. Miután elvégezte az Unreal Engine 4 játékfejlesztési osztályát, könnyedén áttérhet a szórakoztatás, a filmipar, a filmművészet és a reklám, valamint az ipari és kereskedelmi szimulációk területére.

  Unreal Engine 4 játékfejlesztési osztály

  Ki tanít engem?

  Örömmel írjuk meg a választ erre a kérdésre. A srácok, akik ezen a tanfolyamon oktatnak, még számunkra is példát mutatnak.

  Maxim Nosatov a SolidCore Games társalapítója és fő fejlesztője, a nemzetközi Epic MegaGrants verseny győztese. Portfoliója már 25 játék- és vállalati projektet tartalmaz.

  Ivan Ovcsinnikov a JSC Russian Space Systems programozói csoportjának vezetője. Számos terméket írt – a mikrokontrollerekhez tartozó firmware-től az egyedi alkalmazásokig. Megoldásai segítségével az űrhajók adatait visszafejtik.

  OLVASS TOVÁBB:  "Nem ülök nyugodtan, és mindig azt mondom, hogy" Igen "!"

  Semyon Panichev az Ostec szoftverfejlesztője. Tapasztalata van a legkülönbözőbb halmokkal kapcsolatban, beleértve az intelligens otthoni rendszerek mikrokontrollereinek programozását.

  Foglalkoztatjuk azokat a hallgatókat is, akik tanulmányaik során elegendő tanulmányi teljesítményt mutattak, tanácsot adunk és segítünk egy hűvös önéletrajz elkészítésében. Találkozunk a tanfolyamon !

  Friss cikkek

  A YouTube lehetővé tette a bloggereknek, hogy kiválasszák saját URL-jüket

  De évente legfeljebb háromszor változtathatja meg. A Search Engine Land külföldi kollégái az új lehetőségről beszéltek a YouTube-csatorna beállításaiban. Mostantól a videohoszting felajánlja...

  A Yandex egy új blokkot tesztel a keresési eredmények között

  A Google-on "Az emberek is keresnek" analógia alapján készül. Olvasónk, Vitya Smertny megosztotta a pr-cy csapattal egy megfigyelést a Yandex keresési eredményeinek új...

  Fontos a héten: TOP-20 orosz ajkú YouTube blogger

  A levegőben rendszeres Likeney-emésztés folyik a legfontosabb friss és okos tartalommal. Ebben az epizódban a TOP 20 orosz ajkú YouTube bloggert fogjuk megvitatni a...

  Mítoszok a társult programok bevételeiről

  „Próbáltam linkeket beilleszteni, egy hét alatt több tucat konverziót, egyetlen akciót sem! Inkább a YAN-tól teszek fel hirdetéseket, mint korábban. Legalább lesz pénz. "...

  Mesterkurzus: hatékony reklám elindítása a Yandex Advertising Network-ben (YAN)

  Január 21-én tartották a "Master Class: Hatékony reklám elindítása a Yandex Advertising Network (YAN)" című webináriumot. A webes szemináriumot Nikita Kravchenko, a fizetett...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában