More

  Új statisztikák jelennek meg az Instagram-ban az asztalon

  Ez megváltoztatja a tervezést és az információs munka megközelítését.

  Blogjukban a fejlesztők bejelentették a közösségi hálózat webes verziójának közelgő frissítését. Új statisztikákkal, kényelmes infografikával, valamint külön összefoglalókkal rendelkezik minden típusú tartalomhoz.

  Az Instagram tárcsa esetében a statisztikák olyan mutatókat tartalmaznak, mint a reach, views, likes, comments, saves és reposts. Az Instagram Live esetében a statisztika megmutatja a nézők elérhetőségét, csúcsszámát, megjegyzéseit és újrapozitjait. Külön is láthatja az IGTV lefedettségét.

  Az elkövetkező hónapokban a fejlesztők ideiglenes statisztikákat akarnak indítani, amelyek az elmúlt 7-30 nap adatait mutatják. Az összes új statisztika elérhető lesz az Instagram asztali verziójához.

  Ezenkívül az Instagram hivatalosan bejelentette, hogy most már el lehet rejteni a kedveléseket a felhasználó kérésére — az oldalukon vagy más felhasználók hozzászólásaiban.

  В Инстаграме для десктопа появится новая статистика

  Instagram Facebook Facebook és a Facebook azt tervezi, hogy végre az innováció mindkét szociális hálózatok egyszerre. Így a fejlesztők azt akarják, hogy a felhasználók inkább a tartalom létrehozására összpontosítsanak, nem pedig a számokra.

  OLVASS TOVÁBB:  A Yandex elindítja a Szolgáltatást olyan dokumentumokkal való együttműködéshez, mint a Google Docs

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában