More

  Új mutatók már elérhetők a Google Analytics 4 alkalmazásban

  A ga 4″ elemzés ” szakaszában számos mutatót adtak hozzá a látogatók és a bevételek elemzéséhez.

  Ez a rész bemutatja az új típusú adatelemzést, amelyet a játék erőforrásai általában használnak, de hasznos lehet más alkalmazásokhoz és webhelyekhez is.

  A felhasználói mutatók kombinációja megjeleníti azokat a felhasználókat, akik a megadott időszak alatt vásároltak (7, 30 vagy 90 nap). És a bevételi mutató lehetővé teszi például, hogy egy bizonyos átlagos ellenőrzéssel láthassa az összes látogató átlagos bevételét. Ez utóbbit leggyakrabban shareware bevételszerzési módszerrel rendelkező játékokhoz használják.

  GA 4 megváltoztatta a közönség elkötelezettségének mérését is. Az alkalmazás felhasználói interakciójának idejét most az automatikusan összegyűjtött események paramétereként használják. A változás nem érinti a GA 4 jelentéseket vagy elemzéseket. Ha pedig BigQuerry-t használ, akkor a lekérdezéseket a frissített súgó szerint kell módosítania.

  Emlékeztetjük Önöket, hogy előestéjén GA 4 bejelentette az import offline események.

  OLVASS TOVÁBB:  Minden nagyobb külföldi weboldalt legalizálni kell Oroszországban

  Friss cikkek

  Kommunikációs csatornák a vendéggel az étteremben. Ami fontos, hogy ne felejtsük el

  A kommunikáció nem csak a szavaid és gondolataid szóbeli kifejezése. A kommunikáció marketing is lehet: amikor a promóciós anyagok, a menüben kiválasztott kifejezések...

  Mit tettünk egy olyan helyzetben, amikor egy versenytársat a mi költségünkre népszerűsítettek

  A versenytársak különbözőek. Ügyfelünk-a turistaosztály házának fejlesztője - nagyon leleményes volt. Kitalálta, hogyan reklámozhatja tárgyait hirdetési kampányainkon keresztül.  Elmondjuk a történetet arról,...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában