More

  TikTok az eLama partner Programban: szerezd meg az ügyfélforgalom 8% – át

  Minden eLama partner szolgáltatásunkon keresztül indíthat ügyfélhirdetéseket a tiktokban, ezért minden hónapban ügynökségi díjat kap. Maximális mérete az ügyfélforgalom 8% – a. Meg fogjuk mondani, hogy miért kell figyelni a TikTok hirdetésére, valamint arra, hogy az eLama hasznos.

  A TikTok hirdetésével

  • Új közönség vonzása. Minden hónapban az alkalmazást 36 millió felhasználó használja Oroszországban, több mint 80% – uk több mint 18 éves. Ez egy lehetőség arra, hogy elérjük azokat, akik más közösségi hálózatokat hagytak el.
    
  • Perfomance – és egyéb marketing feladatok megoldása. A TikTok stratégiákat kínál különböző hirdetési célokra. Meg kell, hogy támogassák a márka-válassza fizetés megjelenítések (CPM) és nézetek (CPV). Ha konverziókat szeretne a céláron, fizessen az optimalizált kattintásokért (oCPC).
    
  • Alacsony költségű alkalmazások fogadása. A TikTok felhasználók száma növekszik, de nincs annyi hirdető, mint más rendszerekben, így az aukció még nem melegszik fel.
    
  • Munka széles kereslettel, vagy keresse meg közönségét. A TikTok célpontja hely, nem, életkor, érdekek és viselkedés, valamint új eszközök is megjelennek. Az egyik legújabb újítás a Lead Ads formátum.

  Az elama-n keresztül az ügynökségek és a szabadúszók TikTok-fiókokat hozhatnak létre az ügyfelek számára, kampányokat kezelhetnek és jutalmakat kaphatnak.
   

  Regisztráció eLama →

  A partnerprogramról

  Az egyén, a jogi személy és az egyéni vállalkozó partnerré válhat. Ehhez két feltételt kell követnie:

  • függetlenül hirdessen az eLama 3 vagy több ügyfélen keresztül;
  • az ügyfelek teljes forgalma minden rendszer és szolgáltatás esetében 30 000 rubel/hó (áfa nélkül).
  OLVASS TOVÁBB:  myTarget az affiliate programban: futtasson hirdetéseket az ügyfeleknek, és havi jutalmakat kapjon
  OLVASS TOVÁBB:  Új év és új valóság: mit terveznek a digitális ügynökségek és szabadúszók

  Hogyan segít eLama

  • A munka első hónapjától díjazást fizetünk.
    
  • Zárt találkozókat tartunk a TikTok képviselőivel, ahol megismerheti a rendszer híreit, kérdéseket tehet fel szakértőknek.
    
  • Az orosz nyelvű záró dokumentumok teljes készletét alkotjuk. Ezeket át lehet adni az orosz adószolgálatnak az ÁFA visszatérítése érdekében.
    
  • A tiktokkal és az online hirdetésekkel kapcsolatos kérdésekre azonnal válaszolunk: a moderálástól a beállításokkal vagy a fizetéssel kapcsolatos problémákig. Gondozási szolgáltatásunk minden nap és minden csatornán keresztül elérhető-chaten, telefonon és postai úton.

  Tudjon meg többet a programról →

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában