More

  Technodigest: Újévi üdvözlet és robotok

  A SEOnews minden héten kiválasztja a technológiai híreket. Ma a hagyomány szerint sok csodálatos és érdekes dolgot fogunk elmondani és bemutatni.

  Robotok: a következő szint

  A Sberbank és a Microsoft Research kifejlesztett egy mesterséges intelligencián alapuló rendszert. Fel lehet használni robotok képzésére, hogy szabálytalan alakú tárgyakat manipuláljanak. Mély tanulási és megerősítő tanulási technikákat alkalmaztak, hogy a rendszer kiszámíthassa és megjósolhassa a megfogó helyzetét és tájolását. A szabálytalan alakú tárgyak esetében ezek a paraméterek a változó súlypont miatt változnak. A technológia nehéz és veszélyes munkák során hasznos lesz. Például a mentési műveletekben, az olajtermelésben, a logisztikában stb.

  AirPods Max

  Az Apple kiadta első AirPods Max vezeték nélküli fülhallgatóit. A fejhallgatók aktív zajcsökkentő rendszerrel vannak felszerelve, kiváló minőségű hanggal rendelkeznek, és 20 órán át képesek működni újratöltés nélkül.

  Oroszországban az újdonság értékesítését december 15-én kezdik meg. Az ár 62 990 rubel lesz.

  Ajtó OLED kijelzővel

  Az LG memorandumot írt alá az ASSA ABLOY Entrance Systems céggel, amely automatizált ajtókat gyárt. A partnerek OLED átlátszó automatikus tolóajtókat fejlesztenek ki a vállalkozások számára. Az ilyen ajtók kényelmes és érintés nélküli hozzáférést biztosítanak az épületekhez, lehetővé teszik a vállalatok számára az ügyfelek fogadását, az alkalmazottakkal való kommunikációt és a hirdetések megjelenítését.

  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan reklámozzák termékeiket a háztartási gépek márkái a Yandex Zen-en

  Technodigest: Újévi üdvözlet és robotok

  Nincs csaló hívás

  A Tinkoff Bank, a Sberbank és a VTB megkezdte a csalásellenes megoldások bevezetését, amelyek segítenek a csalók által a telefonszámok hamisításának leküzdésében. Tinkoff már elindított egy csalás elleni platformot. Tízből nyolc esetben azonosít csaló hívást.

  Háziasszonyok álma robot

  A Moley Robotics kifejlesztette a Moley Kitchen robotkonyhát. A robot képes kiszedni az ételt a hűtőszekrényből, főzni és mosogatni. A konyha költsége 248 000 font. A vállalat már több mint 1,2 ezer kérést kapott a potenciális vásárlóktól.

  Technodigest: Újévi üdvözlet és robotok

  Újévi készségek

  Marusya hangsegéd a Mail.ru Grouptól tíz újévi ismeretet tanult meg. Most Marusya készíthet pirítóst, megjósolhatja a jövőt, megoszthatja az újévi ételek receptjeit, bekapcsolhat egy újévi lejátszási listát vagy egy mesét a Mikulástól, és játszhat a gyerekekkel.

  OLVASS TOVÁBB:  Mi történt a kontextus szerinti reklámozásban 2020-ban és az előrejelzések 2021-re

  És Marusya a Mikulással együtt személyre szabott újévi üdvözletet készített. A linket követve létrehozhatja és megtekintheti.

  Technodigest: Újévi üdvözlet és robotok

  Reklám az űrből

  Az orosz startup Avant Space bejelentette, hogy műholdak segítségével jelenít meg hirdetéseket az éjszakai égbolton. A szolgáltatás költsége 10 millió dollár lesz.

  A vállalat azt tervezi, hogy márkás logókat jelenít meg 600 km magasságból. A hirdetés éjszaka lesz látható, becslések szerint világszerte 1 milliárd ember éri el. Az első két mikroszatellit 2022-ben kerül pályára.

  OLVASS TOVÁBB:  Goodkey: Csökkentse a PPC kampány fejlesztési idejét ötször

  A Mikulás gratulál

  A Synthesia startup kiadott egy szolgáltatást, amellyel a felhasználók újévi üdvözleteket készíthetnek. Elég, ha az ember szöveget ír, és a virtuális Mikulás kiolvassa. Az üzenet maximális hossza 200 karakter. Minden üzenet moderált, így semmi obszcén üzenetet nem küld. Itt létrehozhat üdvözletet.

  Friss cikkek

  A Yandex folytatja harcát az Afisha védjegyért

  A Yandex öt új szellemi tulajdonjogi pert indított a Rambler Group ellen. Amint arról az Interfax beszámolt, január 15-én a Yandex öt új...

  Hogyan működik az Instagram ajánlási rendszer

  Az Instagram algoritmus fejlesztője, Amog Mahapatra cikket publikált, amelyben a különféle ajánlások értékéről és a közösségi hálózat ajánlási rendszerének működéséről beszélt. Az ilyen rendszerek...

  A YouTube továbbra is kísérletezik áruk értékesítésével

  A fejlesztők bejelentették egy új funkció tesztelésének megkezdését az áruk videó útján történő vásárlásához. Egy kísérleti projekt részeként a YouTube több tartalomkészítőjét is...

  A Mail.ru Group-ot és a Yandexet monopóliumellenes törvények megsértésével vádolják

  Az Internetes Szerzői Jogvédelem Egyesülete (AZAPI) ellenzi őket. Az AZAPI panaszt tett az Eurázsiai Gazdasági Bizottságnál (EGK) a Yandex és a Mail.ru Group...

  A Google megerősítette az altémák elindítását a rangsorban

  Ez segít diverzifikálni a SERP tartalmát. A Google még 2020 októberében jelentette be az altémákat a Search On rendezvényen. Danny Sullivan elmondta, hogy...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában