More

  Technodigest: új szolgáltatások a Sberbank és a Microsoft részéről

  A SEOnews minden héten érdekes technológiai híreket válogat. Olvasson tovább és tudjon meg sok érdekes dolgot.

  A metróban az arcon

  2021-ben a Face ID-t használják a moszkvai metró viteldíjainak kifizetésére. Ezt a rendszert jelenleg két nagy orosz bank teszteli.

  A metró forgóajtóján és a moszkvai központi körön (moszkvai központi kör) már vannak kamerák, amelyek felismerik az arcokat. Ha egy személy biometrikus adatokkal ellátott bankkártyához csatlakozik, akkor a rendszer felismeri az arcát, és nyílt forgóvillával lehet majd sétálni a metróban – mondta Maxim Liksutov, Moszkva közlekedési alpolgármestere.

  Találkozás hatékonysága

  A Microsoft szabadalmi bejelentést nyújtott be a minőséget mérő technológiára. Kamerák és érzékelők segítségével a rendszer elemzi a résztvevők arckifejezését és gesztusait, a helyiség hőmérsékletét, a napszakot és az értekezleten tartózkodók számát, majd értékeli a találkozót. A technológia az előrejelzéshez is hasznos lesz, például az eszköz javaslatot tehet lehetséges problémákra, az értekezlet optimális idejére vagy a résztvevők meghívására.

  Idegháló diagnózis

  A Sberbank elindított egy olyan szolgáltatást, amely diagnózist állíthat fel a felsorolt tünetek alapján. A szolgálat képviselői szerint a felismerés pontossága a betegség okától függően 75 és 91% között változik. Az eszközt a gépi tanulás hajtja, és orvosok százezreinek szakértelmével támogatja. A szolgáltatás a felhasználók számára ingyenes. A valószínű diagnózis felállítása után a rendszer felajánlja, hogy távolról forduljon orvoshoz, vagy időpontot rendeljen a klinikán.

  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan készítsünk videohirdetéseket a Mail.ru Narrator alkalmazásban

  Indítson új operációs rendszert

  A Huawei megkezdi a HarmonyOS 2.0 operációs rendszer béta tesztelését okostelefonokon. December 16-án a cég konferenciát tart a fejlesztők számára, ahol az operációs rendszer technikai szakértői a HarmonyOS 2.0 mobil változatának jellemzőiről beszélnek. Feltehetően ugyanazon a napon kezdődik a béta tesztelés a Huawei Mate 40 okostelefonok kiemelkedő sorozatán.

  Technodigest: új szolgáltatások a Sberbank és a Microsoft részéről

  Olvasott üzenetek

  A Siri megtanulta olvasni a beérkező üzeneteket a Telegramban az AirPods-on keresztül. Új funkciót fedeztek fel a Messenger béta verziójában.

  OLVASS TOVÁBB:  30 000 látogatót hozunk a gumiabroncsok és keréktárcsák online áruházába

  Amikor üzenetet kap, a hangsegéd hangjelzést ad, közli a feladó nevét és elolvassa az üzenetet. A felhasználó diktálhatja a választ a Sirinek és elküldi. A funkció akkor működik, ha az iPhone vagy iPad zárolva van.

  Térkép ablakok

  A Sber régi műanyag kártyákat fog újrahasznosítani az ablakokba. Ablakprofilokat terveznek behelyezni a bank fiókjaiban nem igényelt kártyákról – mondta egy interjúban Alekszandr Vedyakhin, a Sberbank igazgatóságának alelnöke. A társaságnak már vannak környezetvédelmi projektjei. Tehát a Sber régi műanyag poharakból készít golyóstollakat a hűtőkhöz.

  UAV-k az utakon

  Kínában első alkalommal tesztelik a pilóta nélküli járműveket vezetők vagy távvezérlők nélkül. A járművek szabadalmaztatott XCU vezérlőegységgel rendelkeznek, amely képes kezelni a Kínában vezetésre jellemző nehéz közúti forgatókönyveket.

  OLVASS TOVÁBB:  Weboldal keresési promóciós szolgáltatások - FireSEO SEO eset

  Friss cikkek

  A YouTube lehetővé tette a bloggereknek, hogy kiválasszák saját URL-jüket

  De évente legfeljebb háromszor változtathatja meg. A Search Engine Land külföldi kollégái az új lehetőségről beszéltek a YouTube-csatorna beállításaiban. Mostantól a videohoszting felajánlja...

  A Yandex egy új blokkot tesztel a keresési eredmények között

  A Google-on "Az emberek is keresnek" analógia alapján készül. Olvasónk, Vitya Smertny megosztotta a pr-cy csapattal egy megfigyelést a Yandex keresési eredményeinek új...

  Fontos a héten: TOP-20 orosz ajkú YouTube blogger

  A levegőben rendszeres Likeney-emésztés folyik a legfontosabb friss és okos tartalommal. Ebben az epizódban a TOP 20 orosz ajkú YouTube bloggert fogjuk megvitatni a...

  Mítoszok a társult programok bevételeiről

  „Próbáltam linkeket beilleszteni, egy hét alatt több tucat konverziót, egyetlen akciót sem! Inkább a YAN-tól teszek fel hirdetéseket, mint korábban. Legalább lesz pénz. "...

  Mesterkurzus: hatékony reklám elindítása a Yandex Advertising Network-ben (YAN)

  Január 21-én tartották a "Master Class: Hatékony reklám elindítása a Yandex Advertising Network (YAN)" című webináriumot. A webes szemináriumot Nikita Kravchenko, a fizetett...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában