More

  Szolgáltatások videók készítéséhez

  A videotartalmak uralják a világot – erről már évek óta írnak egymás után. Az előrejelzések szerint 2021-re az összes internetes forgalom 80% -át teszi ki, míg 2016-ban ez a szám nem haladta meg a 67% -ot. A digitális szakemberek azonban gyakran elhanyagolják ezt a formátumot: számukra úgy tűnik, hogy a kiváló minőségű videotartalmak készítése sok időt, erőfeszítést és különleges képességeket igényel.

  Képzelje csak el: sürgősen rögzítenie kell egy rövid videót egy friss hírcsatorna számára. Például az Instagram kiadványok új formátumairól – útmutatók (vagy útikalauzok, ahogyan az orosz változatban hívják őket). De az egyik kollégád, aki jól beszél és szépen néz ki a keretben, most szabadságon van, a másik határidőn belül lángol. És általában otthon dolgozik, ahol nincs háttér vagy jó fényforrás. És nem igazán szereti a nyilvános beszélgetést.

  Ebben a cikkben ötleteket osztunk meg arról, hogyan lehet gyorsan videotartalmat generálni, ha senki sem akar forgatni, nincs jó kamera vagy torokfájás. Háromféleképpen – az egyszerű szöveges animációtól a neurális hálózati hangszóróig.

  1. nehézségi szint: videó szöveggel (nincs hangfelvétel)

  Készítési idő: kb. 10 perc

  A legegyszerűbb egy animált videó szöveggel. A tervezők megbirkóznak ezzel a feladattal. Sok ilyen szolgáltatás létezik – mind fizetős, mind ingyenes. Egyes hirdetési rendszerek (például a VKontakte vagy a Yandex) pedig egyszerű eszközöket kínálnak a videókreatívok létrehozásához közvetlenül a hirdetési fiókban.

  A szolgáltatásokban való munkavégzés algoritmusa hasonló:

  1. Kiválasztja a kívánt formátumot. Például a Supa-nak különféle célokat szolgáló sablonjai vannak – hirdetési bejegyzések, szokásos bejegyzések vagy történetek.
  2. Ezután adja hozzá a szöveget és a szükséges beállításokat (betűtípus, háttér és szöveg színe, az animáció típusa, időtartama stb.).
  3. Töltse le a kapott videót az Ön számára kényelmes kiterjesztésben.
  OLVASS TOVÁBB:  Eset a cable.ru (cable.ru) online áruház népszerűsítéséhez

  Ha gyorsan és egyszerűen szeretne videókat létrehozni a Történetekhez, próbáljon ki olyan dedikált alkalmazásokat, mint a Mojo. Funkciójuk nemcsak a videokreatív méretében rejlik, hanem abban is, hogy figyelembe veszik a szöveg vagy a fényképek behúzását. Az ilyen szolgáltatások segítenek elhelyezni az összes fontos információt, hogy az anyag helyesen jelenjen meg a különböző okostelefonokon.

  2. nehézségi szint: videó szöveggel és hanggal

  Készítési idő: kb. 15 perc

  Alkalmazzon magának egy neurális hálózati asszisztenst – egy olyan szolgáltatást, amely önmagában is hangot ad a szövegének. Nem kell erről elmondania a főnökének: végül is az ideghálózatoknak nincs szükségük fizetésre vagy kajára, és minden munkát időben elvégeznek.

  Ha megértette, hogy a “hangos videó” jobb az Ön esetére, próbálja meg a szöveg hangátadását átruházni a szolgáltatásokra. Segítenek gyorsan rögzíteni a rendkívül sürgős hírek rövid klipjeit. Például a reklámrendszerek folyamatosan változó világában.

  OLVASS TOVÁBB:  Goodkey: Csökkentse a PPC kampány fejlesztési idejét ötször

  Az idegháló által hangoztatott videó segít növelni az elkötelezettséget. Ha előfizetői bekapcsolják a hangot, akkor valószínűleg a végsőkig hallgatják a híreket – például annak megértése érdekében, hogy ez egy valódi ember hangja-e vagy sem. Ezért, ha mindent átfogó tartalmat szeretne készíteni (mind a közönség, mind a látvány számára), akkor ez a módszer az Ön számára készült.

  Megmondjuk, hogyan olvashatja el a szöveget a Kukarella szolgáltatás példáján keresztül.

  1. Töltse be a szöveget, és válassza a „Szöveg konvertálása hanggá” lehetőséget (azaz a szöveg konvertálása hangra).

  2. Adja meg a kívánt beállításokat: nyelv (orosz) és a legjobban tetsző hang. Az orosz változatban a választék kicsi: Tatiana, Varvara és Pavel.

  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan lehet linkek segítségével növelni a webhely forgalmát. Ügy

  Szolgáltatások videók készítéséhez

  3. Konvertálja a szöveget hanggá és mentse el a hangot.

  Szolgáltatások videók készítéséhez

  4. Egyesítse a fogadott hangot és videót bármely szolgáltatásban (mi a Clideo-t használjuk). A videók különbözőek lehetnek: képernyőfelvétel vagy animáció szövegekkel a fenti utasítások szerint.

  5. Tegye közzé a közösségi médiában vicces szemceruzával.

  6. Örülj a növekvő elérhetőségnek és elkötelezettségnek (ha szerencséd van).

  7. Nagy vagy!

  Íme egy példa egy videóra, amelyet kaptunk:

  3. nehézségi szint: videó szöveggel, hanggal és hangszóróval

  Készítési idő: 20 perctől, a megjelenítés figyelembevételével

  Ha többet szeretne, akkor lehetősége van neurális hálózatokat használni, hogy még jobb és egyedi tartalmat készítsen. Ebben segít a Mail.ru Announcer, egy ingyenes platform virtuális műsorvezetőkkel történő videók készítéséhez. Ez szinte személyes hírműsor!

  Fontos : a szolgáltatást csak magánszemélyek vehetik igénybe, hirdetési célokra nem. Ezért a “Mail.ru Announcer” -et lehet a legjobban használni emésztésekhez, helyzeti hírekhez vagy bejelentésekhez.

  A szolgáltatással való munka egyszerű:

  1. Jelentkezzen be a Mail.ru portálra.
  2. Válasszon egy bemondót a négy javasolt opció közül, mindegyik másképp viselkedik a keretben.
  3. Döntöttünk egy tervről (a bemondó ülni vagy állni fog) és egy animált háttérről: például van egy klasszikus TV-stúdió, egy “éjszakai város”, egy esemény-hírcsatorna.
  4. Töltse be a szöveget és szüneteltesse. Fontos szempont: legfeljebb 500 karakter lehet.
  5. A neurális hálózat létrehoz egy videót az Ön számára, amelyet aztán szerkeszthet.

  Itt kaphat:

  Következtetés helyett

  Ne vonja el magától a videók közzétételének lehetőségét, még akkor sem, ha úgy gondolja, hogy ez nehéz, és további forrásokra van szüksége. Próbáljon ki más formátumokat, és ezek talán jobb eredményeket hoznak, mint a nagy költségkerettel rendelkező video-gyártás.

  Friss cikkek

  A Yandex folytatja harcát az Afisha védjegyért

  A Yandex öt új szellemi tulajdonjogi pert indított a Rambler Group ellen. Amint arról az Interfax beszámolt, január 15-én a Yandex öt új...

  Hogyan működik az Instagram ajánlási rendszer

  Az Instagram algoritmus fejlesztője, Amog Mahapatra cikket publikált, amelyben a különféle ajánlások értékéről és a közösségi hálózat ajánlási rendszerének működéséről beszélt. Az ilyen rendszerek...

  A YouTube továbbra is kísérletezik áruk értékesítésével

  A fejlesztők bejelentették egy új funkció tesztelésének megkezdését az áruk videó útján történő vásárlásához. Egy kísérleti projekt részeként a YouTube több tartalomkészítőjét is...

  A Mail.ru Group-ot és a Yandexet monopóliumellenes törvények megsértésével vádolják

  Az Internetes Szerzői Jogvédelem Egyesülete (AZAPI) ellenzi őket. Az AZAPI panaszt tett az Eurázsiai Gazdasági Bizottságnál (EGK) a Yandex és a Mail.ru Group...

  A Google megerősítette az altémák elindítását a rangsorban

  Ez segít diverzifikálni a SERP tartalmát. A Google még 2020 októberében jelentette be az altémákat a Search On rendezvényen. Danny Sullivan elmondta, hogy...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában