Sofőrszolgálatok

 

A sofőrszolgálatok már több mint éve jelentek meg a piacon. Korábban, ha valaki vendégségbe, szórakozóhelyre saját autójával érkezett, és ott italt fogyasztott, távozáskor nem akarta mások és saját életét, jogosítványát veszélyeztetni, egyik lehetősége volt egy vagy két taxit hívni, és a kiérkező sofőröket rávenni, hogy autójával együtt fuvarozzák haza.

Nem minden taxis szereti más autóját vezetni, nem szívesen hagyja ott autóját valahol, így aztán ezen megrendelésekből elég gyakran lett keletkezett vita.

A sofőrszolgálat ezt úgy oldja meg, hogy úgynevezett gyűjtő autóval szállítja a megrendelés helyére a sofőröket, feladat teljesítése után pedig összeszedi a sofőröket.

A szolgáltatás egyik úttörője volt a Bendegúz sofőrszolgálat és a Pumukli sofőrszolgálat, kik bérsofőrök biztosításával foglalkoztak.

 

Bendegúz sofőrszolgálat

 

Pumukli sofőrszolgálat

 

A piacon aztán gomba módjára szaporodtak a cégek, mára (2013) már ugyanazzal a problémával küszködnek mint a taxisok, hogy több a fókavadász mint fóka, és a megrendelés eléréséért szorítják lefelé az árakat, mely aztán minőség romlásához vezet. Az egyes vállalkozások egymás alá kínálnak az árakban, mely a megrendelőnek első látásra, lehet, hogy jó, de valójában nagyon sok buktatót hordoz, pl. elmaradt biztosítási díjak, trükközés a számla adással.

A Teknőc Sofőrszolgálat és Lajhár sofőrszolgálat nem a szolgáltatás színvonalának csökkentésével, hanem extra akciókkal, hűségkedvezményekkel, és pontos, megbízható szolgáltatásokkal kívánja megtartani megrendelőit.

 

Teknőc Sofőrszolgálat

 

Lajhár Sofőrszolgálat