More

  SMM specialist ‘ s masthead: a szolgáltatások mega-összeszerelése a közösségi hálózatok minden feladatához

  Az SMM szakemberek felmérése alapján 2021 tavaszán.

  Összeállítottunk egy listát a legszükségesebb szolgáltatásokról és eszközökről a társadalmi hálózatok csoportjaival és profiljaival való együttműködéshez. Minden szolgáltatás működik, használhatja őket az asztalról. Frissítjük a választást.

  Először is, a felmérési adatokról:

  Mit csinálnak az SMM szakemberei 2021-ben?

  Az SMM iparág gyorsan változik, és a világjárvány hatással volt a közösségi média promóciójával foglalkozó ügyfelekkel folytatott munkára, így a Workspace és az SMMplanner 2021-ben frissítette az SMM szolgáltatások piacára vonatkozó adatokat. Az Orosz Föderáció különböző régióiból 222 válaszadót kérdeztek meg. 48% – uk szabadúszó, 38% – az SMM ügynökségek szakemberei, 14% – az ügynökségek vezetői és alapítói.

  Néhány érdekes következtetés:

  • Az smm Fejlesztők 66% – A úgy véli, hogy minél kisebb az ügyfél költségvetése, annál több probléma merül fel vele;

  • 66% úgy véli továbbá, hogy sok ügyfél nem hajlandó annyit fizetni, amennyire szükséges a jó eredményekhez;

  • a problémák közül 60% irreális ötleteket nevezett meg az SMM-ről az ügyfelek körében;

  • a kisvállalkozások gyakrabban alkalmazzák: a megrendelések 71% – át teszik ki;

  • a legnépszerűbb megrendelések: kulcsrakész számlák kezelése-66%, tartalom előkészítése és közzététele-61%, célzás-50%;

  • a vállalatok figyelemmel kísérik a vélemények hangját, 18% – uk jó hírnév-menedzsmentet kér;

  • a közösségi hálózatokat teljes körű üzleti platformnak tekintik, ha nincsenek források a webhelyre és a SEO-ra: 13% Rendelje meg az online áruház szervezését a közösségi hálózatokban;

  • a legkényelmesebb, könnyen kezelhető szociális háló nevű Instagram, anti-top-Odnoklassniki.

  Az SMM szakembereit is felkérték, hogy nevezzék meg, milyen eszközöket használnak munkájukhoz:

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  Az SMM szakemberek felmérésének eredményei

  A listában szereplő elemekhez több lehetőséget választottunk ki az eszközök számára. Ezek nem minden létező szolgáltatás, de megpróbáltuk megtalálni a kényelmes és hasznos szolgáltatásokat.

  SMM szolgáltatások kiválasztása:

  1. Halasztott kiküldetés
  2. Csoportok elemzése a közösségi hálózatokban
  3. Álláshelyek kialakítása
  4. Közönség-értelmezők a közösségi hálózatokhoz
  5. Versenyek lebonyolítása
  6. A nyomkövető cég megemlíti
  7. Link Rövidítők

  A közösségi hálózatokkal való együttműködés eszközei

  Halasztott kiküldetési szolgáltatások

  SmmBox

  Facebook Instagram Facebook Instagram, Instagram, Twitter, Odnoklassniki, Facebook, Távirat, Tumblr.

  Lehetőségek

  A szolgáltatásban tartalmat tehet közzé különböző közösségi hálózatokon, mielőtt hozzáigazítaná a közösségi hálózat követelményeihez. Hozzáadhat hashtageket, szavazásokat, zenét, az első megjegyzést a csoport nevében, az AliExpress termékeit stb., a közösségi hálózat képességeitől függően.

  Van egy képszerkesztő vízjelekkel és címkékkel, valamint a képek kötegelt közzétételével.

  Ezen kívül van egy import RSS, kereszt-kiküldetés VKontakte más szociális hálózatok, egy link shortener és analytics a saját, illetve más emberek számlák.

  A tartalom másolásának funkciója-ez a kiválasztott kritériumok szerint más fiókokból származó bejegyzések kiválasztása. A bejegyzések szerkeszthetők és közzétehetők a fiókjában. Ezenkívül telepíthet egy böngésző kiterjesztést a tartalom másolásához bármely webhelyről.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  Árazási tervek

  A szolgáltatás használata havi 300 rubelből áll-ebben az ütemben három fiókkal dolgozhat, valamint használhatja a tartalomkeresést. A fennmaradó funkciók havi 600-1000 rubel drágább áron érhetők el.

  A szolgáltatás ingyenes tesztelésére 14 nap áll rendelkezésre.

  InSMM

  Facebook Instagram Facebook Instagram, Facebook, Odnoklassniki, távirat dolgozni a szociális hálózatok VKontakte, Instagram, távirat.

  Lehetőségek

  Függőben lévő bejegyzések közzététele, képek szerkesztése a beépített Canva szolgáltatásban, statisztikák megtekintése a kiadványok tevékenységével, valamint naptár minden ünnepnappal.

  Az Instagram számára továbbra is közzétehet történeteket, más fiókokból származó tartalmat kereshet felhasználónévvel vagy kulcsszavakkal.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  Árazási tervek

  Az ingyenes terv lehetővé teszi, hogy egy projekttel dolgozzon: legfeljebb 50 hozzászólás, legfeljebb 3 történet érhető el, a videókat nem lehet közzétenni.

  A fizetett díjak havonta 275 rubeltől kezdődnek,a bejegyzések száma korlátlan, csak az adatok tárolására szolgáló memória mennyisége különbözik.

  Parazita

  Facebook Facebook Instagram, VKontakte, Facebook támogatott.

  Lehetőségek

  Az SMM szolgáltatás alkalmas a tartalom halasztott módban történő közzétételére, sablonokat állíthat be a hozzászólásokhoz, képeket tölthet fel tételekben, videókat tölthet fel. A közvetlen Instagram-ban kommunikálhat, történeteket készíthet.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  A proxy engedélyezésével az Instagram analytics elérhető: nyomon követheti az előfizetők, Kedvelések és megjegyzések dinamikáját, de csak a saját fiókjaihoz.

  Árazási tervek

  A szolgáltatás kifizetésre kerül. A legolcsóbb Tarifa 349 rubelt fizet, lehetővé teszi, hogy három számlával dolgozzon.

  SMMplanner

  Facebook Instagram Facebook Instagram, Instagram, Twitter, Facebook, Odnoklassniki, Telegram, Viber.

  Lehetőségek

  Bejegyzések és történetek közzététele több fiókba egyszerre, bejegyzések törlése ütemezés szerint, GIF-ek és videók hozzáadása, az első hozzászólás elküldése egy bejegyzéshez, képek szerkesztése, vízjelek hozzáadása hozzájuk, a szöveg automatikus ellenőrzése a Tipográfuson keresztül.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  Árazási tervek

  Ingyenesen használhatja-miután feliratkozott a szolgáltatás bármely fiókjára a közösségi hálózatokban, 100 ingyenes hozzászólás kerül jóváírásra a számlára egy hónapra. A határérték feletti Hozzászólások megvásárolhatók, az árak 25 rubeltől 25 darabig kezdődnek. De ezzel a formátummal a képek és videók korlátlan kiadása, a történetSzerkesztés és a csapatmunka nem érhető el.

  Ha 100 álláshely nem elegendő, korlátozások nélkül fizetett díjak vannak. A bejegyzések száma korlátlan, egyszerre számos kiadványt ütemezhet, videókat tölthet ki, csapattagokat adhat hozzá, valamint egyéb funkciókat. A költség havi 450 rubeltől kezdődik.

  Van egy próbaidőszak egy hétig, de jelentése nem világos: lehetővé teszi, hogy öt profillal dolgozzon, korlátlan korlátozás van a hozzászólásokra, de nem lehet egyszerre több mint 10 hozzászólást ütemezni.

  Megapost

  Lehetővé teszi, hogy hozzon létre bejegyzéseket VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter.

  Lehetőségek

  Ugyanazon projekt fiókjai különböző közösségi hálózatokban csoportokba csoportosíthatók, és egyszerre közzétehetők az összes fiókban. Használhatja RSS hírcsatornák, hozzon létre halasztott üzenete funkciók, mint a dátum helyettesítés. Automatikusan hozzáadhat vízjelet a fényképhez.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  A negatív szolgáltatás nem támogatja az Instagram-ot, bár ez egy népszerű közösségi hálózat, amelynek funkcionalitásában csak nincs halasztott kiküldetés.

  Árazási tervek

  Az ingyenes terv lehetővé teszi, hogy havonta legfeljebb 50 hozzászólást tegyen közzé, egy fiókot csak egy közösségi hálózathoz csatlakoztathat.

  A fizetett díjak havonta 230-400 rubel, a hozzászólások száma korlátlan.

  Csak a

  Facebook Instagram, Twitter, Távirat, Odnoklassniki, Pinterest, TikTok, YouTube, Tumblr, valamint a Google My Business, WordPress és Medium támogatott.

  Lehetőségek

  Tartalom közzétételével beállíthatja az ütemezett törlést. Az Instagram – ban válaszolhat a Yandex üzeneteire. közvetlen. Egy csapatban dolgozhat — hozzáférést biztosít a kiadványokhoz más alkalmazottak számára, anélkül, hogy hozzáférést biztosítana a teljes fiókhoz.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  Létrehozhat egy kis céloldalt a szolgáltatás alapján, majd hivatkozhat rá például Instagram-fiókjának leírásában.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  Van részletes elemzés, beleértve szereti a megjegyzéseket, Előfizetői dinamika, a legjobb időt, hogy tegye tartalom, valamint a megfelelő hashtagek. A márkajelzések nyomon követése is létezik.

  OLVASS TOVÁBB:  B2B tartalommarketing: Hogyan csinálják a vállalatok a vállalati blogot [kutatás]

  Árazási tervek

  A minimális költség havonta 1109 rubel, magában foglalja a három fiók összekapcsolását, hozzáférést biztosít egy menedzserhez, korlátlan számú hozzászólást tesz közzé. Az összes tarifán 300 megemlítést követhet, és létrehozhat egy céloldalt.

  Csoportos analitikai szolgáltatások a közösségi hálózatokban

  KUKU.io

  Facebook Instagram, Facebook, Odnoklassniki, Pinterest, távirat, Tumblr állnak rendelkezésre.

  OLVASS TOVÁBB:  A Search Console hibával e-maileket küldött az SEO-nak

  Lehetőségek

  Ez az SMM szolgáltatás az előző kiválasztási blokkhoz is alkalmas. Ez lehetővé teszi a tartalom közzétételét, a tartalomterv fenntartását, valamint a fiók elemzését. Az Analytics magában foglalja az elkötelezettség elemzését, a kattintások és a közönség növekedését, a kiadványok elemzését, a legjobb nap és a népszerű bejegyzések keresését.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  Árazási tervek

  A szolgáltatást fizetik, az 5 számlára és az 500 álláshelyre vonatkozó díj 7 dollárba kerül, és vannak drágábbak is. A szolgáltatást 14 napig ingyenesen kipróbálhatja.

  Popsters

  Instagram Instagram Facebook, VKontakte, Instagram, távirat, Tiktok, Twitter, Odnoklassniki, YouTube, valamint más közösségi média fiókok elemzik.

  Lehetőségek

  Elemzi a felhasználói elkötelezettséget, lehetővé teszi annak meghatározását, hogy mely bejegyzések vonzzák a közönséget, összehasonlítják a különböző vállalatok oldalait a különböző webhelyeken, ezért nem kell adminisztrátornak lennie.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  Rugalmas adat-összehasonlító rendszer, jelentések letölthetők XLSX, PDF, PNG, JPG, CSV vagy PPTX formátumban.

  Árazási tervek

  Az árak havonta 399 rubeltől kezdődnek. Van egy Próbaidő hét napig.

  Feedspy

  Instagram Instagram Facebook, Odnoklassniki, Instagram, Twitter, Távirat, TikTok, YouTube, Pinterest.

  Lehetőségek

  Csoportok elemzése a közösségi hálózatokban: az előfizetések dinamikája, a közönség Tevékenységének elemzése, oldalak rendezése elkötelezettség szerint, tartalom típusa, kulcsszavak, versenytárs fiókok összehasonlítása. A jelentések Excel, PDF, PNG és JPEG formátumban tölthetők fel.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  Árazási tervek

  Egy közösségi hálózat elemzése, valamint korlátlan számú letöltés 299 rubelt fizet. Lehetőség van ingyenesen kipróbálni a szolgáltatást — öt letöltést tölteni.

  LiveDune

  Facebook Facebook Instagram, VKontakte, Facebook, Odnoklassniki, Twitter, YouTube dolgozni a szociális hálózatok.

  Lehetőségek

  Gyűjtse össze, elemezze és hasonlítsa össze a számlák részletes statisztikáit: előfizetések és leiratkozások az olvasóktól, előfizetők jellemzői, fiókjának összehasonlítása a versenytársakkal, statisztikák gyűjtése a hashtagekről. A jelentések exportálhatók PDF, Excel és Google prezentációkba.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  Gyűjtse össze a megjegyzéseket, üzeneteket, márkajelzéseket, és határozza meg a megemlítések hangját-pozitív, negatív vagy semleges.

  Halasztott kiküldetés a képek szerkesztésének képességével.

  A bloggerek ellenőrzése az előfizetők és a lájkok megcsalására.

  A végrehajtás beállítása és nyomon követése.

  Árazási tervek

  A költség havonta 400 rubeltől kezdődik, ez a tarifa magában foglalja a két számlával való munkát, valamint az egyik alkalmazott hozzáférését. Néhány szolgáltatás drágább számlán érhető el 1600 rubelért.

  AllSocial

  A VKontakte, a Telegram és a tiktok csoportjaival működik együtt.

  Lehetőségek

  A szolgáltatásnak köszönhetően megtekintheti azon csoportok listáját, amelyek potenciálisan alkalmasak közvetlen reklámok vásárlására, statisztikáik elemzésére és választásra.

  A VKontakte csoportok esetében megtekintheti a névváltozások előzményeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a csoportot nem nevezték át, a közönség pedig tudja, mire feliratkoztak. Van is egy története tilalmak és további szűrés.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  Vannak kellemetlen hátrányok: a kulcsszó keresés nem mutatja az összes eredményt, a TikTok pedig nem szűri kategóriánként.

  Árazási tervek

  A szolgáltatás nem igényel regisztrációt, ingyenesen működik.

  További információ a témáról:egy igazi vállalkozás példájának használata – hogyan lehet elemezni a versenytársakat a VKontakte-ban

  Post design szolgáltatások

  Desygner

  A szolgáltatás egyszerű eszközök létrehozására grafikai tervezés.

  Lehetőségek

  Kiadványok tervezése a közösségi hálózatokban, reklámok, prezentációk, bannerek, logók, képeslapok és egyéb elemek. A munka, van egy kényelmes Kivitelező gyűjtésére képek, elemek, szöveg egy kész design, ingyenes sablonok kész termékek, képek, betűtípusok.

  Az Instagram Facebook, Twitter és más közösségi hálózatok közvetlenül közzétehetik a kész terveket, nagy felbontásban letölthetik őket, kinyomtathatják, e-mailben elküldhetik őket, vagy megtekinthetik őket a szolgáltatásban.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  Árazási tervek

  Van egy ingyenes terv, mely sablonok, képek a Licenc ingyenes használatra. Az ingyenes elemek azt mondják: “használat”, a fizetett elemek azt mondják:”nyílt hozzáférés”.

  A fizetett árak még többet kínálnak, az árak havonta 150 rubeltől kezdődnek, de azonnal fizetnie kell az évre.

  Kép.Plusz

  A szolgáltatás létrehozása képek, videók a szociális hálózatok.

  Lehetőségek

  Hozzon létre illusztrációkat Hozzászólások, borítók csoportok, bannerek, termék kártyák, borítók IGTV videók, történetek, videók diavetítés formátumban.

  A Szerkesztés meglehetősen primitív, de sok sablon van.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  A szolgáltatásnak három bónusz eszköze van: egy csaló lap a közösségi hálózatok képeinek méretéről, egy színes kör a harmonikus kombinációk kiválasztásához, valamint egy hangulatjelek listája.

  Árazási tervek

  Van egy ingyenes tarifa, amely lehetővé teszi, hogy ingyenesen hozzon létre terveket, de korlátozásokkal: csak 50 betűtípus áll rendelkezésre, a képeket egy napig tárolják a szolgáltatásban, videókat nem hozhat létre, fénykép-és videobank nem áll rendelkezésre. A szolgáltatás logója látható néhány sablonon.

  Fizetett árak 399 899 rubelt havonta, nincs ilyen korlátozás.

  Crello

  Online szerkesztő képek létrehozásához a közösségi hálózatokban.

  Lehetőségek

  Készítsen animációk, illusztrációk a szociális hálózatok, plakátok, logók, videó borítók, árazás oldalak, menetrendek, reklám bannerek, történetek, valamint egyéb tervek a szociális hálózatok, valamint a nyomtatás.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  Árazási tervek

  Az ingyenes terv alkalmas a megismerésre, mivel havonta legfeljebb öt mintát tölthet le. Azonban egy nagy könyvtár sablonok, képek állnak rendelkezésre.

  A fizetett terv költségek $ 7.99 havonta, hozzáférést biztosít egy nagy könyvtár Képek, sablonok, fotók, videók, lehetővé teszi, hogy adjunk a csapat tagjai, majd távolítsa el a háttérben a képeket.

  Fotor Grafikus

  Online szerkesztő fotók szerkesztéséhez, illusztrációk készítéséhez a közösségi hálózatokhoz, képek nyomtatásához.

  Lehetőségek

  Készítsen képeket a közösségi hálózatokhoz: borítók, illusztrációk, plakátok, történetek, logók, betűk, menük, jegyek, önéletrajzok és egyéb tervezési képek. Számos sablon létezik a kívánt kép önálló összeállítására.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  Árazási tervek

  Az ingyenes díjszabás lehetővé teszi, hogy képeket készítsen magának, de nem lesz képes sablonokat használni — minden sablon rendelkezik a szolgáltatás vízjelével. Fizetett árak kezdődik $ 8.99 havonta.

  SUPA

  Videó és animáció szerkesztő online.

  Lehetőségek

  Hozzon létre egy videót reklámozáshoz, prezentációhoz, infografikához, poszthoz egy közösségi hálózathoz vagy történethez. Sok stock képek Storyblocks, Pixabay, Pexels állnak rendelkezésre, hogy működjön együtt. Gyorsan megváltoztathatja a videó tájolását vízszintesről függőlegesre, fordítva pedig külön szerkesztés nélkül.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  A videót MP4-ben vagy animációként töltheti le GIF-ben, a minőség 1080p-ig érhető el.

  Árazási tervek

  Ingyenesen használhatja, de korlátozásokkal: a videó sarkában lesz egy kis logó a szolgáltatásról, a hossza 40 másodpercre korlátozódik.

  A fizetett árak lehetővé teszik, hogy hosszabb és jobb minőségű videókat készítsen a szolgáltatás logója nélkül. Az árak 990 rubeltől kezdődnek.

  OLVASS TOVÁBB:  Tegyen fel kérdést az Evgeniy Yakovina linkjeivel kapcsolatban [Ask PR-CY # 20]

  Közönség-értelmezők a közösségi hálózatokhoz

  Pepper.ninja

  Facebook Instagram Facebook Instagram működik a közönség a VKontakte, Odnoklassniki, Instagram, Facebook.

  Lehetőségek

  A szolgáltatás elemzi a közönség tevékenységének minden típusát, és adatbázist gyűjt. A közönség összegyűjtésének automatikus módja a megadott beállítások szerint elérhető.

  Érdekes funkciók vannak a közönség elemzéséhez:

  • keresés a csoport tagjai, akik aktívak: tetszik, megjegyzés, Hozzászólások megosztása;

  • “Ki az ügyfelem” mód az előfizetőihez hasonló közönség megtalálására;

  • gyűjtés a közönség zenei preferenciák egy adott szám a lejátszási lista;

  • Élő adás elemző gyűjtésére adatbázis VK sugárzott nézők;

  • azok számára, akik nem akarják maguk elemezni a közönséget, van egy Piactéri HIRDETÉSCSERE a VKontakte kész közönségadatbázisaival.

  A Pepper Panel kiterjesztés elérhető a böngésző számára.

  Árazási tervek

  A próbaverzióhoz három szabad nap van, a tarifák ára 490 rubeltől kezdődik. Van egy másik bevezető Tarifa “kezdeti” két napig 190 rubelért.

  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan lehet gyorsan klaszterezni az online áruház szemantikáját

  Cerebro Cél

  API a közönség elemzéséhez különböző közösségi hálózatokban.

  Lehetőségek

  A közönség megtalálásának számos módja: az előfizetői által olvasott közösségek, a közönség jellemzői, tevékenysége, fotók közzététele csoportokban, új előfizetők, barátok barátai, közösségi tulajdonosok, valamint más tulajdonságok és azok kombinációi.

  Árazási tervek

  Az árat egyedileg kell kiszámítani.

  Szegmento cél

  Felhő szolgáltatás, működik VKontakte, Odnoklassniki, Instagram.

  Lehetőségek

  A közönség pontgyűjtése a megadott kritériumok szerint: születésnapok a megadott időszakban, a versenytárs csoportjának új előfizetői, bizonyos intézmények törzsvendégei, konkrét megbeszélések résztvevői, a jellemzőkkel megegyező emberek, a mozgásra készülnek, és véleményvezetők. Az összegyűjtött felhasználóktól más közösségi hálózatokban is találhat fiókokat.

  Árazási tervek

  A három közösségi hálózat tarifája havonta 1299 rubelt fizet,a csomag 500 csoportot is tartalmaz. Megvásárolhatja az egyes közösségi hálózatokhoz való hozzáférést: VKontakte-699 rubel, Instagram — 799, Odnoklassniki — 399.

  TargetHunter

  SMM-szolgáltatás eszközökkel közönség Összejövetel.

  Lehetőségek

  Több mint 150 eszköz az adatbázis elemzéséhez különböző kritériumok szerint. Frissített adatbázisok esetén beállíthatja az automatikus betöltést az RC-ben. Vannak olyan elemzések, amelyek lehetővé teszik, hogy megértsük, mi érdekes a közönség számára, milyen tartalmat hajlandó megosztani, valamint hogyan lehet méretezni az RC-t.

  A TargetHunter eszközben.Moderátor megtekintheti a felhasználókkal folytatott beszélgetéseket, valamint válaszolhat az üzenetekre.

  Árazási tervek

  A viteldíjak ára napi 18 rubeltől kezdődik.

  CleverTarget

  A VKontakte közönség elemzésére szolgáló szolgáltatás a célzott reklám javítása érdekében.

  Lehetőségek.

  Van közönségelemzés a tanulmányozáshoz és szűréshez, egy elemző az új közönség gyűjtéséhez, valamint az összegyűjtött adatok felhőben történő tárolásának képessége.

  A közönség keresése, kiválasztása, szűrése mesterséges intelligencia módszereken alapul. Vannak rugalmas beállítások és szűrők: keresés tevékenység szerint a közösségi Hozzászólások, fotóalbumok és videók, és elemezni alapján közönség jellemzőit.

  Árazási tervek

  A szolgáltatás működési ideje szerint percenként számítják ki: 10 rubel / perc az elemzéshez, 0,3 rubel / perc az elemzőhöz, 0,01 rubel / nap az adattároláshoz.

  Versenyek lebonyolítására szolgáló szolgáltatások

  Randomus

  Olyan szolgáltatások, amelyek véletlenszerű számokat és egyéb adatokat generálnak.

  Lehetőségek

  A szolgáltatás számos eszközt tartalmaz:

  • A nyereményjátékok lebonyolításához van egy véletlenszám-generátor, a nyertesek kiválasztása egy listából, a nyertes kiválasztása nehéz körülmények között, tisztességes sorsolás egyszeri eredménnyel, promóciós kódgenerátor.

  • Az adatok kitöltéséhez jelszavak, véletlenszerű becenevek, vezetéknevek generátora van.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  Árazási tervek

  A reklám miatt ingyen működik. A hirdetéseket a rajzoldalról évente 49 rubelre, az összes létrehozott oldalról pedig 249 rubelre távolíthatja el.

  Te, hogy ajándék

  Facebook Facebook Instagram, YouTube, Facebook verseny segítők. * * * * * * * * * * *

  Lehetőségek

  A nyertest azok közül lehet kiválasztani, akik teljesítették a szabályokat: feliratkoztak a versenyszámla összes előfizetésére, bejelentkeztek a kívánt bejegyzés alatt, vagy valami mást tettek, a szabályok különböző kombinációi vannak, amelyeket a szolgáltatás ellenőrizhet.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  Más versenyeken egyetlen véletlenszám-generátort használhat.

  Árazási tervek

  Ingyen működik.

  VerifyShare

  Működik versenyek Instagram.

  Lehetőségek

  Ez határozza meg a győztes által szereti, megjegyzéseket, hogy a verseny utáni, akkor válassza ki a feltételeket előfizetések, valamint a szükséges tevékenységeket.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  Árazási tervek

  Regisztráció a szolgáltatásban nem szükséges. Ingyenesen használhatja, de a több mint 100 résztvevővel vagy 1000 megjegyzéssel rendelkező álláshelyekkel folytatott versenyekhez át kell váltania a fizetett tervre. Árak 200 rubeltől.

  RandomUp

  Csak a VKontakte versenyekre alkalmas.

  Lehetőségek

  Lehetővé teszi, hogy kiválassza a győztest azok közül, akik teljesítették az összes feltételt.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  Árazási tervek

  Ingyen működik, engedélyt igényel.

  KonkursOK

  Működik VKontakte és Odnoklassniki.

  Lehetőségek

  Kiválaszthatja a verseny győztesét, de csak az egyik javasolt feltétel áll rendelkezésre.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  Árazási tervek

  Ingyenes regisztráció szükséges.

  RandStuff.ru

  Alkalmas Vkontakte, Instagram vagy mások versenyére, ahol véletlenszerű számra van szüksége.

  Lehetőségek

  A szolgáltatás véletlenszerű adatokat és számokat generál. A VK és az Instagram versenyeire és nyereményjátékaira a szolgáltatásnak van egy definíciója a győztesről.

  Мастхэв SMM-специалиста: мегаподборка сервисов для всех задач в соцсетях

  Ezenkívül vannak olyan eszközök, amelyek jelszót hoznak létre, vagy véletlenszerű tényt, idézetet, választ adnak egy kérdésre, előrejelzésre, bölcsességre vagy szerencsés buszjegyre.

  Árazási tervek

  A versenyeket díj ellenében tartják: a győztes kiválasztása korlátok nélkül, az eredmény mentése a linken keresztül 100 rubelt fizet.

  A nyomkövető cég megemlíti

  StarComment

  A követés megemlíti az Instagram, a VKontakte, a YouTube, a Twitter, az Odnoklassniki, a Medium, A TikTok, valamint az otzovik Flamp, az Otzovik, a TripAdvisor, a Yelp webhelyeit.

  Lehetőségek

  Lehetővé teszi, hogy kulcsszavak alapján keressen vállalati fiókot. Beállíthat egy helyet a megemlítések keresésére: keressen saját vagy versenyképes csoport megjegyzéseit, vagy fióküzeneteiben. A megjegyzésekre közvetlenül a Szolgáltatásból válaszolhat. Az emberek, akik érdeklődnek a cég lehet gyűjteni adatbázisokban, majd hozzanak létre egy célt számukra.

  Árazási tervek

  Az árak 2000 említéssel kezdődnek, ez az arány 290 rubel havonta. Öt napos próbaidőszak van.

  BA expressz

  Facebook Instagram Facebook Instagram, Facebook, Youtube, Tiktok, Twitter, Távirat, közösségi média megfigyelése megemlíti a kis cégek a szociális hálózatok VKontakte, Odnoklassniki, Instagram, Youtube.

  Lehetőségek

  Lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse a vállalat megemlítését a közösségi hálózatok nyílt oldalain. Elemzi a blogokat, fórumokat, piacteret, a Yandex és a Google maps otzovikit, valamint más csatornákon megjelenő kiadványokat is.

  Meg kell adnia egy e-mailt az értesítésekhez, valamint egy keresési lekérdezést a cégről, a szolgáltatás pedig értesítéseket küld az új megemlítésekről.

  Árazási tervek

  Alkalmas olyan kisvállalkozások számára, amelyek havonta legfeljebb kétezer említést tesznek. A használat költsége 8500 rubel havonta.

  Minter.io

  Facebook Instagram Facebook Instagram, Twitter és angol nyelvű szolgáltatás az Instagram, a Twitter és a Facebook használatához.

  Lehetőségek

  A szolgáltatás megkeresi megemlíti a cég a szövegek Hozzászólások, megjegyzések, akkor válaszoljon rájuk azonnal a szolgáltatás, anélkül, hogy a szociális hálózati alkalmazás.

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában