More

  “Python Developer PRO” – tanfolyam tapasztalt szakemberek számára

  Mit és hogyan kell tanulni a “Nem kezdőknek a Pythonban” tanfolyamon, 2024. február 03. perc28https: //d2xzmw6cctk25h.cloudfront.net/post/2531/og_image/dd1ebf3384000969bf2374575501d1df.png

  Sikeresen fejlesztjük a Python karot azok számára, akik most jöttek a programozáshoz. De mi van azokkal, akik elértek bizonyos magasságokba és bővíteni akarják ismereteiket? Számukra új, féléves “Python Developer PRO” tanfolyamot nyitunk a piacon a pythonisták által leginkább követelt készségekről.

  A szakma alkalmas azok számára, akik már programoznak a Pythonban, de szeretnék megtanulni, hogyan lehet bonyolultabb problémákat megoldani, fejlett eszközöket használni, nagy projekteket vállalni és tapasztalatokat szerezni a csapatfejlesztésben. Például Python-tapasztalattal rendelkező szakemberek, akiknek segítséget nyújt a készségek csiszolásában és új fejlesztési tapasztalatok megszerzésében, valamint azok a junior fejlesztők, akik Python-ban programoznak és saját maguk tanulják meg. A tanfolyam segíti őket az ismeretek rendszerezésében és az új évfolyamra lépésben.

  Az oktatási anyagok megértéséhez és elsajátításához ismernie kell a Python fejlesztésének alapjait, meg kell ismernie a Linux és az adatbázisok használatát, valamint meg kell értenie a HTML-t, a CSS-t és a JSS-t. Ismernie kell a Django keretrendszer használatának alapjait is. Ha bármelyik témában nehézségek merülnek fel, akkor a főprogram mellett 50% kedvezménnyel vásárolhat tanfolyamot .

  Tréning program

  A program négy tanfolyamból áll, amelyek mindegyike tapasztalatot és tudást nyújt egy adott területen. A képzés teljes időtartama hat hónap. Az első három tanfolyam bármilyen sorrendben elvégezhető, az aktuális feladatoktól függően. A végső projekt csapatfejlesztése mindhárom tanfolyam elvégzése után megnyílik.

  1. tanfolyam. DRF – A Django REST keretrendszer lehetővé teszi, hogy megtanulja, hogyan kell létrehozni a REST API-t és ezek alapján a modern webalkalmazásokat. Íme a tanfolyam tanfolyamai:

  • Bevezetés a REST és a DRF – Django REST keretrendszerbe.
  • Bevezetés a React-be. Komponens megközelítés.
  • Sorosítók. Megjelenítők. Routerek.
  • Bevezetés a REST és a DRF – Django REST keretrendszerbe.
  • Nézetek. Szűrő. Lapszámozás.
  • Útvonalválasztás. GYÓGYFÜRDŐ.
  • Engedélyezés. A jogok rendszere.
  • Ügyféloldali engedély.
  • API tesztelés. Adatgyárak.
  • API verziós rendszer. API dokumentáció.
  • GraphQl sémák.
  • Projekt gyártása és űrlapokkal való munka.
  • A projekt megvalósítása dokkolóval és dokkoló-írással.
  OLVASS TOVÁBB:  Az ügyfelek helytelen beállításokat (IP-címeket) kapnak a DHCP-n keresztül

  A tanfolyam végén a hallgatók egy személyes fiókkal ellátott webszolgáltatást fejlesztenek ki a ToDo jegyzetek kezelésére.

  2. tantárgy. Építészeti és tervezési minták. Itt a hallgatók megismerkednek a Python fejlesztésének árnyalataival, és megtanítják őket olyan eszközökkel dolgozni, amelyek segítenek a háttéralkalmazások tervezésében és karbantartásában:

  • Webes bemutató minták.
  • A Python alkalmazások architektúrája.
  • Tervezési elvek.
  • Generatív minták.
  • Szerkezeti minták.
  • Viselkedési minták.
  • Építészeti rendszer minták.
  • Antipatterns.
  • Mikroszolgáltatás architektúrája.

  A tanfolyam során a hallgatók fejlesztenek egy WSGI keretrendszert és egy adatbázis-interakciós réteget, valamint egy tervezési mintákat használó oktatási oldalt.

  3. tanfolyam . Aszinkron messenger. A képzés során a hallgatók létrehozzák a Messenger kliens és szerver részeit. A tanfolyam két fő blokkot tartalmaz:

  • A projekt kliens része: asztali üzenetküldő alkalmazás‍.
  • A projekt szerver része: aszinkron szerver és adatbázis.
  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan népszerűsíthetjük a játékokat a közösségi médiában

  4. tanfolyam . Csapatfejlesztés. A tanfolyam időtartama 10 hét, amelynek során a hallgatók megtanulnak egy agilis csapatban dolgozni, fenntartani egy kiadási lemaradást, lebontani a követelményeket, értékelni a feladatokat és megtervezni a sprinteket.

  Ez a tanfolyam a következőket tartalmazza:

  • Agilis módszerek feltárása.
  • Csapatfejlesztés a feladatmeghatározás szerint.
  • Hetente nyolc sprint.

  A tanfolyam teljesen szimulálja a csapat fejlesztési folyamatát. A diákok csoportokban dolgoznak egy nagy projekten, hetente találkoznak egy Scrum Master-rel és egy szakértő oktatóval.

  A tanfolyam végén a hallgatók kidolgoznak egy projektet a valódi infrastruktúráról. A projekt során meg kell oldani egy olyan ügyfélcég problémáját, amelynek saját LMS-je van, de nincs közös platformja, ahol a diplomások hasznos információkat cserélhetnek és alkothatják tudásbázisukat. A hallgatók feladata orosz nyelvű internetes erőforrás, tematikus kollektív blogok rendszerének kidolgozása egy híroldal elemeivel, az N oktatási társaságban hírek, elemző cikkek, tanulmányi területekkel kapcsolatos gondolatok publikálására.

  OLVASS TOVÁBB:  Mi az SQL és hogyan működik

  Ki tanít?

  A kurzus oktatói a gyakorlatban nagy tapasztalattal rendelkező szakértők.

  "Python Developer PRO" - tanfolyam tapasztalt szakemberek számára

  Alexey Petrenko , a Python Fejlesztési Osztály dékánja. Hosszú évek óta fejleszt az informatikai megoldásokat az emberek jelenlétének és mozgásának elszámolásának folyamatainak automatizálására, valamint az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériumának technikai eszközeit. 20 év alatt mintegy 20 programozási nyelvet sajátított el.

  "Python Developer PRO" - tanfolyam tapasztalt szakemberek számára

  Leonid Orlov , az orosz kormány projektfejlesztője. Tökéletesen ismeri a csapatfejlesztés és a TFS rendszer árnyalatait, számlázó programozóként dolgozott az ER-Telecomnál. 2014 óta tanít, saját projekteket fejleszt a Pythonban és a Djangóban.

  És mit kap végül a hallgató?

  Sok hasznos tudás és gyakorlati tapasztalat. Emeljük ki a fő dolgot:

  • Haladó ismeretek a Django REST keretrendszerről. A képzés során a hallgatók megismerkednek nemcsak magával a keretrendszerrel, hanem a ReactJS-szel is, hogy létrehozzanak egy weboldalt. De itt a hangsúly a háttérfejlesztésen van, olyan eszközök elsajátításán, mint a GraphQL, a JSON Web Tokenek, a Swagger és néhány más.
  • A többszálas, többprocesszoros és aszinkron programok létrehozásához szükséges gyakorlati tapasztalat és tudás . A tanfolyamok hallgatói megtanulják, hogyan lehet asztali alkalmazásokat létrehozni, naplózni és tesztkódot készíteni, hogyan lehet megszervezni az információátvitelt a hálózaton keresztül stb. Gyakorlati feladat – aszinkron messenger létrehozása.
  • Az adatok bemutatása és az objektum-relációs minták, a GoF minták és a SOLID elvek ismerete. A hallgatók elsajátítják a minták kiválasztásának és alkalmazásának készségeit az üzleti rendszerek fejlesztésében, tapasztalatokat szereznek a WSGI keretrendszerek megírásában, az üzleti rendszerek tervezésében és az anti-minták megtalálásában.
  • Lágy készségek és képesség a csapatban való munkára agilis módszerek alkalmazásával.

  A kurzusok elvégzése után a diplomások könnyedén felvehetik a különböző összetettségű oldalak, valamint az asztali alkalmazások szerveroldalát. A képzés végén minden hallgató megkapja az ismereteket és készségeket igazoló bizonyítványt.

  Megtudhatja az összes részletet, és kérést hagyhat a kurzus oldalán.

  Friss cikkek

  A Windows védelme: szisztematikus megközelítés

  A védelmi intézkedések strukturálása és konfigurálása különböző szakaszokban, 20215. február 26., https://d2xzmw6cctk25h.cloudfront.net/post/2558/og_image/99b52ce494fff4e99d818403950ffa3a.png A legutóbbi cikkben elemeztünk egy gyanús fájlt, sőt azonosítottunk néhány mintát,...

  A hét legfontosabb eseményei: Remélem, hogy a Clubhouse for Android

  Az éterben rendszeres Likeny-emésztés folyik a legújabb és okosabb anyagokkal. Ebben az epizódban megismerhetjük a Clubhouse régóta várt Android-fejlesztőjét, és boldog 12. születésnapot kívánunk...

  A weboldalon található szövegek olvasása [Kutatási áttekintés]

  Igaz, hogy most senki nem olvas szövegeket a weboldalakon? Frissítettük a kutatás áttekintését és kihoztunk néhány tippet: mit tegyünk annak érdekében, hogy az...

  Hogyan lehet megduplázni egy híroldal forgalmát. Ügy

  A híroldalak promóciójának megvan a maga sajátossága. A keresési látogatások nem jelentik a legnagyobb részét a híroldalakra irányuló forgalomnak. A legtöbb áttétel más forrásból...

  “A Scratch után rájöttem, hogy nem akarok abbahagyni a programozást”

  Polina Sedakova - oktatási projektjeiről és az utolsó játékról, a Pacman feldolgozásáról, 20213. február 25-től133https: //d2xzmw6cctk25h.cloudfront.net/post/2557/og_image/481635c3b9df7bf894c129f7828350a3.png Polina Sedakova 10 éves. Két hónap alatt...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában