More

  Promóció: maximális jutalom az eLama társult program új tagjainak

  Az ELama társult programmal rendelkezik ügynökségek és szabadúszók számára. Az új partnerek februárban és márciusban a maximális díjazásban részesülhetnek. Ebben a cikkben elmondjuk a kampányt és az eLama társprogram programjait.

  1. Az eLama társprogramról
  2. Havi ügynöki díj és féléves bónusz
  3. Előléptetés új partnerek számára

  Az eLama társprogramról

  Az eLama társult program lehetőséget kínál ügynökségek és szabadúszók számára:

  • Hirdessen minden ügyfélnek egy számlán, és fizessen érte egyetlen egyenlegből. És akkor szerezzen be egy sor záró dokumentumot ehhez, ha jogi személyként dolgozik.
  • Havi javadalmazást és féléves bónuszt kap.
  • Hirdetési költségeket halasztott alapon fizethet hitelkerettel. Jogi személyek és egyéni vállalkozók számára elérhető, és az eLama szakemberei által a partner ellenőrzését követően lehetséges.
  • Használjon 15+ eszközt a reklámozás minden szakaszában.
  • Ha bármilyen kérdése van a hirdetési rendszerekkel és az eLamával kapcsolatban, forduljon a Gondozási Szolgálathoz.

  Az Orosz Föderáció jogi személyei (az OSN-en és az STS-en), magánszemélyek és egyéni vállalkozók vehetnek részt az affiliate programban.

  Havi ügynöki díj és féléves bónusz

  Ügynökségi díjak havonta történő átvétele:

  • Önnek önállóan kell hirdetnie az eLama-n keresztül legalább 3 ügyfélnek.
  • Az összes felhasználó és az összes rendszer és szolgáltatás forgalmának héa nélkül havi 30 000 rubelnek kell lennie. További információ arról, hogy mi minősül forgalomnak, olvassa el a “Súgó” című cikkben.
  OLVASS TOVÁBB:  A Facebook hirdetések megkövetelik a webhely domain ellenőrzését: mit kell tenni ezzel kapcsolatban

  Promóció: maximális jutalom az eLama társult program új tagjainak

  A havi ügynöki díj mértéke

  Azok a partnerek, akik több mint fél éve dolgoznak az eLamával és megfelelnek a növekedés bizonyos feltételeinek, megkapják a féléves bónuszt.

  A féléves díjjal kapcsolatos további információkért olvassa el a program feltételeit →

  Előléptetés új partnerek számára

  Mindenkinek, aki 2021. február 1. és március 31. között csatlakozik az affiliate programhoz, februárban és márciusban a maximális ügynöki díjat kell fizetni.

  Nézzünk meg egy példát. Ivan február 3-án csatlakozott az eLama társult programjához, és február 5-én hirdetést indított ügyfeleinek.

  Ivannak három ügyfele van, és mindegyikükhöz programszerű reklámot indít. Február 5. és február 28. között ügyfeleinek teljes forgalma 180 000 rubelt tett ki (a példában szereplő összes összeget áfa nélkül tüntettük fel).

  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan készítsünk kampányokat az újévi ünnepekre - tippek a hirdetési rendszerek szakértőitől és az eLamától

  Ha a jutalmat az affiliate program szokásos feltételei szerint számították ki, akkor februárban Ivan 180 000 rubel – 9000 rubel – 5% -át kapta volna.

  De mivel Ivan részt vesz a promócióban, a javadalmazását a maximális skálán fogjuk kiszámítani. Februárban megkapja a 180 000 rubel 10% -át – 18 000 rubelt.

  OLVASS TOVÁBB:  Разговор с экспертами: как подготовить кампании к 23 февраля и 8 марта, если времени мало

  Ez a számítási logika az affiliate program bármely más hirdetési rendszerére is érvényes. Például, ha Ivan hirdetéseket futtatott az ügyfelek számára a myTarget alkalmazásban, akkor a jutalmat is a maximális skálán – 9% -kal – számoljuk.

  Hogyan lehet részt venni az akcióban

  1. Csatlakozzon az eLama társult programhoz 2021. február 1-től március 31-ig, és kezdje el hirdetni az ügyfeleket.

  2. Győződjön meg arról, hogy megfelel-e a jutalom megszerzésének feltételeinek: hirdessen az eLama-n keresztül legalább 3 ügyfélnek, és teljes havi forgalmuk 30 000 rubel / hó.

  Nem kell mást tennie: kiszámoljuk az ügynök javadalmazását a maximális skálán mindenkinek, aki megfelel a promóció feltételeinek.

  Részletes promóciós feltételek →

  Fontos: az eLama társult program jelenlegi feltételei 2021. február 28-ig érvényesek. Ezért márciusban az akció minden résztvevője jutalmat kap a maximális skála szerint, amely 2021. március 1-jétől lesz releváns. Az affiliate program új feltételeiről februárban mesélünk a weboldalunkon, a levelezőlistákon és a blogon.

  A munka megkezdése előtt azt tanácsoljuk, hogy nézze meg a részletes utasításokat, ezek tartalmazzák az összes szükséges információt. Ha kérdése van – írjon nekünk a következő címre:.

  Friss cikkek

  A Windows védelme: szisztematikus megközelítés

  A védelmi intézkedések strukturálása és konfigurálása különböző szakaszokban, 20215. február 26., https://d2xzmw6cctk25h.cloudfront.net/post/2558/og_image/99b52ce494fff4e99d818403950ffa3a.png A legutóbbi cikkben elemeztünk egy gyanús fájlt, sőt azonosítottunk néhány mintát,...

  A hét legfontosabb eseményei: Remélem, hogy a Clubhouse for Android

  Az éterben rendszeres Likeny-emésztés folyik a legújabb és okosabb anyagokkal. Ebben az epizódban megismerhetjük a Clubhouse régóta várt Android-fejlesztőjét, és boldog 12. születésnapot kívánunk...

  A weboldalon található szövegek olvasása [Kutatási áttekintés]

  Igaz, hogy most senki nem olvas szövegeket a weboldalakon? Frissítettük a kutatás áttekintését és kihoztunk néhány tippet: mit tegyünk annak érdekében, hogy az...

  Hogyan lehet megduplázni egy híroldal forgalmát. Ügy

  A híroldalak promóciójának megvan a maga sajátossága. A keresési látogatások nem jelentik a legnagyobb részét a híroldalakra irányuló forgalomnak. A legtöbb áttétel más forrásból...

  “A Scratch után rájöttem, hogy nem akarok abbahagyni a programozást”

  Polina Sedakova - oktatási projektjeiről és az utolsó játékról, a Pacman feldolgozásáról, 20213. február 25-től133https: //d2xzmw6cctk25h.cloudfront.net/post/2557/og_image/481635c3b9df7bf894c129f7828350a3.png Polina Sedakova 10 éves. Két hónap alatt...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában