More

  Promóció indítása az Avito-n: lépésről lépésre

  A hatékonyság javítása 63 promóciót indítunk az Avito-n: lépésről lépésre útmutató 2021. augusztus 24

  Különböző módon reklámozhatja vállalkozását az Avito-n: YAN blokkokban, hirdetések megjelenítésével, hirdetések elhelyezésével a platformon. Az utóbbi formátumról ebben a cikkben fogunk beszélni: elemezzük az Avito személyes fiókját, majd elmondjuk, hogyan lehet hirdetéseket létrehozni.

  • Hogyan működik a promóció az Avito-n
  • 1. lépés: regisztráljon egy társaságot
  • 2. lépés: válasszon egy tarifát
  • 3. lépés: elhelyezések hozzáadása
  • 4. lépés: Hozzon létre egy hirdetést
  • 5. lépés: Csatlakoztassa a promóciós szolgáltatásokat

  Hogyan működik a promóció az Avito-n

  Az Avito promóciója különbözik attól, amit a hirdetési rendszerekben megszoktunk: itt nincs árverés, ezért nem a kattintásokért és megjelenítésekért, hanem a hirdetések elhelyezéséért kell fizetnie.

  Valójában így működik:

  1. Hirdetéseket tesz közzé bizonyos termékekkel vagy szolgáltatásokkal.

  2. Ezeket a hirdetéseket a felhasználó kérésére adják ki a keresési eredmények között — mind a vállalatok, mind az egyének ajánlatai vannak benne.

  3. Ahhoz, hogy kitűnjön a versenytársak között, Avito eszközöket kell használnia. Például növelheti a hirdetések láthatóságát.

  Запускаем продвижение на Авито: пошаговое руководство

  A hirdetések a felhasználó keresési lekérdezésére válaszul jelennek meg

  Vessünk egy közelebbi pillantást arra, hogyan kezdhetjük el népszerűsíteni és hogyan helyezhetjük el az első hirdetést az Avito-n.

   

  1. lépés: regisztráljon egy társaságot

  Ezt megteheti az eLama fiókban: töltsön ki egy alkalmazást, az ápolási szolgáltatás pedig segít a fiók létrehozásában és beállításában.

  Запускаем продвижение на Авито: пошаговое руководство

  Az eLama personal fiókban 15 rendszerben, illetve szolgáltatásban kezelheti a hirdetéseket

  Az eLama-n keresztül bármilyen kényelmes módon feltöltheti az Avito egyenlegét-folyószámláról, kártyáról, elektronikus pénztárcáról, készpénzben.

  Töltse fel az Avito egyenlegét az eLama-n keresztül, és szerezzen bónuszokat — a letétbe helyezett összeg 10% – át.  Az ügynökségek és a szabadúszók javadalmazást kaphatnak-az ügyfelek forgalmának legfeljebb 8% – át.

  Tudjon meg többet a promóció →

  Nem nehéz hirdetéseket elhelyezni az Avito-n. Röviden, Az algoritmus a következő:

  1. Döntse el a díjszabást és a kihelyezések számát. Ha vásárol egy tarifa, kapsz kedvezményt elhelyezések.

  2. Hirdetés létrehozása: gondold át a címet, leírást, fényképet stb.

  3. Az utolsó dolog az promóciós szolgáltatások létrehozása. Velük a hirdetések észrevehetőbbé válnak, gyakrabban jelennek meg a hírcsatornában.

  Elemezzük részletesebben az egyes szakaszokat.

  OLVASS TOVÁBB:  A kontextus szerinti reklámozás tendenciái: mi változott, mi releváns 2021-ben és mi fog történni ezután

   

  2. lépés: válasszon egy tarifát

  Összesen három tarifa van az Avito-ban:” Basic”,” Maximum “és”Advanced”. Mindegyik tartalmazza:

  • eszközök a díjkategóriától függően;
  • hozzáférés az Avito Pro fiókhoz;
  • kedvezmény a elhelyezések.

  Nyereséges a tarifa aktiválása: ezzel megvásárolhat egy elhelyezési csomagot, amelyek mindegyike olcsóbb lesz, mint a tarifa nélkül.

  A tarifa aktiválásához lépjen a ” saját hirdetések “fülre, majd válassza a bal oldali menüben a”fizetett szolgáltatások” lehetőséget.

  OLVASS TOVÁBB:  A kontextus szerinti reklámozás tendenciái: mi változott, mi releváns 2021-ben és mi fog történni ezután

  Запускаем продвижение на Авито: пошаговое руководство

  Ezután kattintson a” tarifa kiválasztása ” gombra, majd adja meg a kívánt kategóriát. A kategória befolyásolja a díjszabás és az elhelyezés költségeit.

  Запускаем продвижение на Авито: пошаговое руководство

  Cím

  A tarifa költségét a létrehozásakor számítják ki: a régiót, a kategóriát, a kihelyezések számát, valamint a tarifa lehetőségeit érinti.

  Запускаем продвижение на Авито: пошаговое руководство

  Hogyan válasszunk ki egy tarifát

  • Az alapdíj alkalmas az első ismerősnek az oldalon: ingyenes, de lehetőségei korlátozottak. A legfontosabb dolog: a tarifa kedvezményt biztosít a szállás, hozzáférés az Avito Pro szekrény, valamint a kapcsolat 5 alkalmazottak.
    
  • Ahhoz, hogy a cég oldala a “Üzletek” részben, engedélyezze a “speciális” tarifát. Még több szolgáltatás kerül hozzáadásra az alap képességeihez. Például az összes hirdetés ugyanazon az oldalon lesz, a versenytársak ajánlatai eltűnnek a termékkártyáról, valamint a hirdetések automatikus betöltése is lehetséges a hírcsatornán keresztül. Ez kényelmes, különösen, ha sok hirdetése van.
    
  • Branding funkciók kerülnek a “maximális” Tarifa: testreszabhatja a bemutatót, kiválaszthat egy egyedi designt a cég oldalának hátteréhez, kiemelheti a logóval ellátott hirdetéseket, beállíthatja az oldal címét stb. Ez a tarifa segít abban, hogy kitűnjön a versenytársaitól.

   

  3. lépés: elhelyezések hozzáadása

  Adja meg a közzétenni kívánt hirdetések számát. Költségük a kategóriától, a régiótól és a mennyiségtől is függ. Minél több elhelyezés – annál jövedelmezőbb.

  Запускаем продвижение на Авито: пошаговое руководство

  A csomagban található elhelyezések minimális száma a kiválasztott kategóriától függően változik

  Fontos: az elhelyezések csak 30 napig használhatók, majd kiégnek. Ezért ne vásároljon sokat egyszerre: ha nincs elég elhelyezés, később megvásárolhatja őket.

  A rendszer ismét felajánlja, hogy válasszon egy kategóriát, kiszámítja a teljes költség a tarifa és elhelyezések, valamint felajánlja, hogy fizetni értük.

  Запускаем продвижение на Авито: пошаговое руководство

  Most folytathatja a hirdetések közzétételét.

   

  4. lépés: hirdetések létrehozása

  Először olvassa el a webhely követelményeit: ez segít elkerülni a fiók blokkolását, valamint az elutasított hirdetéseket. Hirdetés elhelyezéséhez kattintson a felső menü megfelelő gombjára.

  Запускаем продвижение на Авито: пошаговое руководство

  A rendszer felszólítja Önt, hogy válassza ki azt a kategóriát, amelyben a hirdetést közzéteszik. A hirdetésnek ugyanabból a kategóriából kell származnia, mint a megvásárolt elhelyezések.

  OLVASS TOVÁBB:  Ügynökségi ügyfelek fejlesztése képzésük révén

  Töltse ki a hirdetést. Ehhez adja meg:

  • címsor,
  • leírás,
  • ár,
  • fotó.

  Elemezzük részletesebben az elemeket.

  Hirdetés Címe

  Ez egy rövid információ a termékről vagy szolgáltatásról, amelyet a felhasználók először látnak.

  Mi legyen a cím:

  • Tartalmazza a termék nevét és főbb jellemzőit (gyártó, szín stb.).
    
  • Vegye figyelembe a potenciális ügyfelek keresési lekérdezéseit. Gondolj arra, hogy a felhasználók hogyan fogják keresni a terméket, majd tegye ezeket a tulajdonságokat a címbe.
    
  • 50 karakterbe illeszkedik. Általában a tömör címsorok nagyobb figyelmet szentelnek, mint a hosszú, nagyszámú epitettel.

  Nem kell megadnia a régiót, az árat, a méretet és egyéb jellemzőket — ezt az információt később hozzáadja a leíráshoz.

  Запускаем продвижение на Авито: пошаговое руководство

  Az Avito olyan szavakat javasol, amelyek hozzáadhatók a címhez, és megfelelő alkategóriákat javasol. Válasszon egy kategóriát óvatosan, csak technikai támogatás segítségével változtathatja meg.

  Hirdetés szövege

  Nem is lehet nagy, mert a hosszú leírásokat ritkán olvassák végig.

  Hogyan kell írni egy hirdetést:

  • Adja meg a termék jellemzőit, kinek felel meg, valamint előnyeit a hasonló árszegmenshez képest. Itt elmondhatja, hogy a termék hasznos lesz: például, hogy 10 ember ülhet egy asztalnál, a laptop akkumulátora pedig töltés nélkül 4 órát képes ellenállni.
    
  • Adja hozzá a vásárlási, fizetési és szállítási feltételeket.
    
  • Ossza meg a szöveget bekezdésekre, ha a leírás terjedelmesnek bizonyul. Tegyen fontos információkat az alszámokba.
    
  • Ha a díjszabás engedélyezve van, felvehet felsorolásos listákat, majd félkövérrel kiemelheti a fontos részleteket.
  OLVASS TOVÁBB:  Mítoszok a kontextuális reklámban: mindig szükség van-e a hirdetések elkülönítésére a keresésben vagy a hirdetési hálózatokban

  A termék vagy szolgáltatás ára

  Javasoljuk, hogy csak a valós költségeket nevezze meg, hogy a hirdetések ne legyenek blokkolva, a felhasználók pedig bízhatnak benned.

  Fotó

  Feladatuk a felhasználók figyelmének felkeltése, a termék valós életben történő bemutatása. Mi fontos figyelembe venni a termékképek feltöltésekor:

  • A fényképeknek jó minőségűnek kell lenniük, jó fényben kell készíteniük, hogy láthassák az árut.
    
  • Ne korlátozza magát egy fotóra: adjon hozzá többet a termék különböző szögekből történő megjelenítéséhez.
    
  • Használhatja a gyártó fényképeit, de jobb, ha azokat az adott termék valódi képeivel egészíti ki. Ez azt eredményezi, hogy az ügyfelek nagyobb bizalmat kapnak mind a termék, mind a vállalat iránt.

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában