More

  Online üzleti promóció: 5 hatékony módszer 2021-ben

  Oldaltulajdonosoknak és újoncoknak

  A jelenlegi év igazi teszt lett a vállalatok számára – hagyományosan a kisvállalkozásoknak volt a legnehezebb dolguk. A felszínen maradás érdekében a kisvállalkozásoknak új oldalakat kell keresniük, bővíteniük kell közönségüket, növelniük kell az ügyfelek hűségét, és mindezt – minimális költségvetéssel.

  A PRNEWS.IO online szolgáltató csapata összeállította azoknak a hatékony eszközöknek a listáját, amelyek nem igényelnek jelentős készpénzberuházásokat és segítenek az ügyfelek vonzásában. Javasoljuk, hogy először mindegyiket tesztelje anélkül, hogy mindent egyszerre lefedne. A következetesség és a promóció következetes lépései sokkal többet érhetnek el, mint egy egyszeri hatalmas “támadás”.

  Földrajzi helymeghatározás: Yandex.Maps és Google Maps

  Hatékony eszköz, amely nem igényel reklámköltségvetést. Mindenki, aki keresett valamit a keresőben, tudja: a hirdetésekkel együtt a legelején van egy térkép, amelyen megjelennek a megfelelő tantárgy legközelebbi vállalatai.

   

  Ez a módszer azért jó, mert a cím mellett minden szükséges információt elhelyezhet a céggel kapcsolatban: munkarend, telefonszámok, weboldal címe, fotók és vásárlói vélemények.

  Minden olyan szolgáltatást vagy árut nyújtó intézmény nem nélkülözheti a térképen való földrajzi címkézést: üzletek, kávézók, éttermek, múzeumok, mozik és színházak, fitneszközpontok, szépségszalonok, állatorvosi klinikák, fogászat, autószolgáltatások, ügyvédi irodák stb. stb.

  Közösségi hálózatok és mikrobloggerek

  A közösségi média az online üzleti promóció egyik pillére. Javasoljuk több kommunikációs csatorna egyidejű elindítását: Instagram, Facebook, Odnoklassniki és VKontakte. A választás bármi lehet, és főleg attól függ, hol nagyobb a márka célközönsége.

  Természetesen a sikeres sikerhez nem elegendő csak egy oldal megkezdése – jó minőségű, releváns tartalommal kell feltölteni. Információk a különleges ajánlatokról, akciókról és kedvezményekről; sorsolás és versenyek, profi kulisszatitkok, fényes posztok – mindez jelentősen növeli a közönség elkötelezettségét.

  OLVASS TOVÁBB:  Mítoszok és igazságok a végpontok közötti elemzésről

  Ne feledkezzen meg a kereskedelmi promócióról. Ez lehet célzott reklámozás vagy együttműködés a helyi mikrobloggerekkel (vagy mindkét lehetőség egyidejűleg, a vállalat pénzügyi lehetőségeitől függően). A mikrobloggerek szolgáltatásainak árcédulája többszöröse, mint a százezer bloggereké, ugyanakkor közönségük élénkebb, “felmelegedett”.

  Összesítő oldalak és katalógusok

  A mai egyik legelértékeltebb promóciós módszer. Sok vállalkozó kihagyja ezt a szakaszt, és nem tesz közzé cégével kapcsolatos információkat az ilyen szolgáltatásokról (mind fizetős, mind ingyenes).

  Nem mindenki tudja: éppen ezek az online webhelyek forgalma segíti a cég megkülönböztetését a versenytársaktól. Például a market.yandex.ru több mint 120 millió megtekintést gyűjt, a tiu.ru – havonta több mint 20 millió megtekintést.

  A Google Maps-hez hasonlóan itt is megadhat minden szükséges információt a cégről, valamint visszajelzést adhat a nyújtott szolgáltatásról. A kezdéshez próbálja meg közzétenni az információkat a flamp.ru, yell.ru, cataloxy.ru, tvoyafirma.rf, ruscatalog.org és biokrasota.ru webhelyeken.

  OLVASS TOVÁBB:  Szexboltok Oroszországban: a Runet felhasználók véleménye és véleménye

  Link elhelyezése

  Ne feledkezzen meg a klasszikus módszerről – a link promócióról. A linkek segítenek a webhely további forgalmában, optimalizálják a tartalmat, növelik a tekintélyt, az elismertséget és a márkabizalmat. A linkek a leghosszabb ideig tartó hatást nyújtják a hírek, cikkek és blogok közzétételéből.

  Ezt az eszközt fizetős és ingyenes alapon egyaránt használhatja. De ne feledje: a második módszer munkaigényesebb és időigényesebb, mivel domainjét különféle webhely- és internetes könyvtárakban kell regisztrálnia. Szüksége lesz aktívnak és saját szakértelmének, kommentálnia más blogok és közösségi hálózatok publikációit annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet webhelyére vagy fiókjára, eredeti cikkeket tegyen közzé más webhelyeken stb.

  OLVASS TOVÁBB:  7 szabály segít a munka és az élet egyensúlyának kialakításában. Szakértői tanács

  Sokkal gyorsabb és biztonságosabb ezt a folyamatot speciális cserékre és szolgáltatásokra bízni: Blogun, Rotapost, PRNEWS.IO, Gogetlinks, Miralinks stb.

  Kontextus szerinti reklám beállítása

  Hatékony módszer, amellyel automatikusan elhelyezheti hirdetéseit különböző webhelyeken. A működés elve az, hogy a hirdetés a felhasználó kérésével együtt a keresési eredmények között jelenik meg, és ne válogatás nélkül. A hirdetések csak azokon a webhelyeken kerülnek elhelyezésre, amelyek alkalmasak a hirdetés tárgyára, ami azt jelenti, hogy a közönséget érdekli az ilyen hirdetés.

  Ez egy fizetős szolgáltatás, de további előnyökkel jár: hozzáférés a Google hirdetési hálózathoz, eszközök a hatékonyság növeléséhez, releváns hirdetések minden felhasználó számára, érthető számlázási rendszer.

  Online üzleti promóció: 5 hatékony módszer 2021-ben

  Egy másik hasznos eszköz a Google Ads. Bármely vállalat használhatja, a méretre és a témára való hivatkozás nélkül. Ez a szolgáltatás segít a hatékony hirdetések létrehozásában, a költségvetés szempontjából is meglehetősen rugalmas, beállítja a bemutató időzítését, kulcsszavakat stb.

  Összegzés

  Felsoroltuk a legnépszerűbb módjait vállalkozásának az interneten történő népszerűsítésére, amelyek gyorsabb eredményt hoznak. Ez a lista bővíthető, de jobb, ha a legegyszerűbb eszközökkel kezdjük, amelyek nem igényelnek nagy pénzügyi befektetéseket, vagy általában ingyenes alapon működnek.

  Függetlenül attól, hogy melyik eszközt választja, ha erőfeszítéseket tesz és a megfelelő marketing technikákat alkalmazza, akkor elér egy bizonyos eredményt.

  Friss cikkek

  A YouTube lehetővé tette a bloggereknek, hogy kiválasszák saját URL-jüket

  De évente legfeljebb háromszor változtathatja meg. A Search Engine Land külföldi kollégái az új lehetőségről beszéltek a YouTube-csatorna beállításaiban. Mostantól a videohoszting felajánlja...

  A Yandex egy új blokkot tesztel a keresési eredmények között

  A Google-on "Az emberek is keresnek" analógia alapján készül. Olvasónk, Vitya Smertny megosztotta a pr-cy csapattal egy megfigyelést a Yandex keresési eredményeinek új...

  Fontos a héten: TOP-20 orosz ajkú YouTube blogger

  A levegőben rendszeres Likeney-emésztés folyik a legfontosabb friss és okos tartalommal. Ebben az epizódban a TOP 20 orosz ajkú YouTube bloggert fogjuk megvitatni a...

  Mítoszok a társult programok bevételeiről

  „Próbáltam linkeket beilleszteni, egy hét alatt több tucat konverziót, egyetlen akciót sem! Inkább a YAN-tól teszek fel hirdetéseket, mint korábban. Legalább lesz pénz. "...

  Mesterkurzus: hatékony reklám elindítása a Yandex Advertising Network-ben (YAN)

  Január 21-én tartották a "Master Class: Hatékony reklám elindítása a Yandex Advertising Network (YAN)" című webináriumot. A webes szemináriumot Nikita Kravchenko, a fizetett...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában