More

  Online áruház létrehozása kész megoldás alapján 1C-Bitrix

  Üzleti tulajdonosok számára Manapság a legtöbb vállalat az interneten kívánja elindítani értékesítését. A koronavírusos helyzet súlyosbította ezt az igényt. Sokan úgy gondolják, hogy az online áruház elindítása nagyon nehéz és költséges. Az egyedi tervezésű online áruház fejlesztése azonban nem az egyetlen módja az indulásnak. Ha az erőforrások korlátozottak, vagy teszt formátumban szeretne elindulni, fontolja meg egy e-kereskedelmi projekt elindítását egy kész 1C-Bitrix megoldáson. Majd többet elárulunk ennek módjáról.

  Az online áruház fejlesztésének folyamata a semmiből

  A standard folyamat számos terjedelmes szakaszból áll: elemzés, tervezés, minden oldal tervezése és elrendezése, telepítés CMS-re, tesztelés. Minden átlagosan 4–6 hónapot vesz igénybe, és 600 ezer költségvetést igényel. Ezek a művek általában indokoltak, mivel lehetővé teszik a márka személyre szabásának és az egyedi jellemzők fejlesztésének kérdésének azonnali megoldását a termék sajátosságai szempontjából.

  De gyakran előfordul, amikor nincs idő és pénz az egyediségre, de szükség van funkciókra, de addig tartanak, amíg a projekt nem kezd bevételt termelni. Ebben az esetben van kiút – egy online áruház kifejlesztése kész megoldás alapján 1C-Bitrix.

  Online bolt fejlesztése kész megoldással

  Megoldások sora különböző feladatokhoz

  Az 1C-Bitrix katalógusban több mint 250 sablonmegoldás található, amelyek közül soknak több mint 500-1000 telepítése van. A sablonmegoldásoknak különböző konfigurációi vannak: a tesztelő, induló és kisvállalkozói megoldásoktól a nagy online áruházak létrehozásáig, nagy választékkal. Valamennyi megoldás érzékeny kialakítású, a Bitrix24-hez különféle mértékben integrálható, különféle szolgáltatások és egyéb univerzális funkcionalitás jellemzi.

  Az ár is más: vannak fizetett megoldások 5000 és 200 000 ezer rubel között, és vannak ingyenesek is. Folyamatosan zajlanak olyan promóciók, amelyek lehetővé teszik, hogy megtakarítson a fizetett lehetőségeken.

  Sablon megoldások katalógus szűrővel

  Az 1C-Bitrix kész megoldásának projekt elindításának szakaszai

  1. Kész megoldásokat választunk az ügyfél számára , a termékétől kezdve. Az ügyfél választ egy olyan megoldást, amely tetszik neki a tervezés szempontjából.

  OLVASS TOVÁBB:  30 000 látogatót hozunk a gumiabroncsok és keréktárcsák online áruházába

  2. A kiválasztás alapján megírjuk a fejlesztések listáját . Általános szabály: ez a felesleges oldalak és szakaszok eltávolítása, a struktúra megváltoztatása (általában a sablon nagyon elágazó, gazdag menüvel rendelkezik, 70% -a bezárva), új oldalak és szakaszok hozzáadása (például egy „lookbook” szakaszt adunk a ruházat, felszereléshez – ajánlások a kiválasztáshoz stb.

  3. A grafika befejezése : promóciós szalaghirdetések, statikus oldalakra kerülő képek.

  4. Integrációkat végzünk . Az online áruházak sok rendszerrel állnak kapcsolatban. Az áruház működéséhez csatlakoznia kell:

  • 1C platformok – megteheti anélkül is, de ez azokra az esetekre vonatkozik, amikor kevés az áru, és készen áll manuális kitöltésre;
  • szállítás kiszámítási szolgáltatás, és általában több: távoli területekhez hozzáadjuk az Orosz Postát, az igényes ügyfeleknek – futárszállítást végző logisztikusoknak, független vásárlóknak – ellenőrző pontokkal ellátott szolgáltatásokat;
  • megszerzés: bank vagy fizetési összesítő, amelyen keresztül pénzt fogadunk el az oldalon.

  5. Különös figyelmet fordítunk az 1C-vel való integrációra – ez a kereskedelem alapja. Az integrációt ugyanolyan funkcionalitással végezzük, mint a boltok esetében a semmiből:

  • a katalógus és a termék tulajdonságait tartalmazó szűrési és összehasonlítási ajánlatok (méretek) teljes kirakása;
  • frissítések beállítása az 1C-től: szabályok az új termékek megjelenésére, az eladott termékek törlésére, az árak és egyenlegek frissítésének feltételei;
  • megrendelések és rendelési állapotok cseréjének beállítása az ügyfelek megjelenítésére és értesítésére.
  OLVASS TOVÁBB:  A tenisziskola keresőmotorjának optimalizálása - SEO-eset FireSEO

  6. A webhelyet nem árucikkekkel töltjük fel : adjunk információt a cégről, a fizetésről és a szállításról, a szolgáltatásokról, hozzunk létre egy blogot. Általában mindenről információt szolgáltatunk, amelyet az áruk mellett jelenteni kell az ügyfélnek.

  7. Tesztelés , feltöltés tárhelyre.

  Ezt követően az online áruház már készen áll az értékesítésre – növelheti a forgalmat és megkapja az első megrendeléseket.

  Az ilyen munka időtartama 1,5-2 hónap. A költségvetés 250-400 ezer rubel, magában a megoldás költségeit és az 1C-Bitrix licencet.

  OLVASS TOVÁBB:  Mi a helyi SEO és a helyi rangsorolási tényezők

  Például ennek a forgatókönyvnek megfelelően fejlesztettük ki a GSM22 kereskedelmi és szolgáltató vállalat weboldalát. Funkcionalitása lehetővé teszi az online kereskedés sikeres lebonyolítását.

  A fentiek mellett egy fontos üzleti fejlesztés is történt ennek a projektnek: a különböző városok eltérő árainak bemutatása . Ez az integráció részeként történt.

  Online áruház létrehozása kész megoldás alapján 1C-Bitrix

  GSM22: példa egy online áruházra, amelyet az 1C-Bitrix sablonon fejlesztettek ki, és szinte módosítások nélkül sikeresen működik

  Az 1C-Bitrix kész megoldásain alapuló projektek továbbfejlesztése

  Íme néhány példa olyan projektekre, amelyek kész megoldásokkal indultak, de idővel tovább fejlődtek.

  Kidolgoztuk a Gifton ajándéktárgyak és ajándék termékek sablonon történő értékesítésének oldalát is. Később új dizájnt húztak rá, és funkcionalitást adtak hozzá az emléktárgy témájának sajátosságaihoz. Például:

  • a kereskedelmi ajánlat kirakásának lehetősége a kosárból és további szolgáltatások hozzáadása a megrendeléshez;
  • Online tájékoztató ügyfelek számára;

  Online áruház létrehozása kész megoldás alapján 1C-Bitrix

  • vonzó portfólió szakasz.

  Online áruház létrehozása kész megoldás alapján 1C-Bitrix

  Egy másik példa a Pixel House online áruház. Számára végleges:

  • a vállalati arculatnak megfelelő sablonterv;

  Online áruház létrehozása kész megoldás alapján 1C-Bitrix

  • pénztár: hozzáadta a jogi személy általi vásárlás lehetőségét, megjelenítési feltételeket jelenített meg.

  Online áruház létrehozása kész megoldás alapján 1C-Bitrix

  Példák olyan projektekre, amelyek alacsony költségekkel indultak, majd megtalálták saját arcukat, és magas funkcionalitássá fejlődtek.

  Mikor kell kész 1C-Bitrix megoldást használni

  A kész 1C-Bitrix megoldáson alapuló e-kereskedelmi projekt létrehozása egyszerűbb, a folyamat szempontjából egy indítási lehetőség. Ez lehetővé teszi az online értékesítés 2-3-szor kevesebb pénz- és időköltséggel történő megkezdését – 1,5–2 hónap alatt és 250 ezer rubel vagy annál nagyobb költségvetéssel .

  A fenti példák azt mutatják, hogy az ilyen projektek kezdetben jól néznek ki, és fontos univerzális funkcionalitással rendelkeznek. A kész megoldások kiváló alapot jelentenek a további projektfejlesztésekhez.

  Később, ha akarja, hozzáadhatja a szükséges egyedi funkciókat, megváltoztathatja a dizájnt, frissítheti a tartalmat. Ezért, ha szüksége van egy online áruházra, de az erőforrások korlátozottak, és egyáltalán nem világos, hogyan lehet ezt megközelíteni, ez az egyik legjobb forgatókönyv.

  Friss cikkek

  Важное за неделю: Instagram запустил «Живые комнаты» на 4 спикера

  В эфире регулярный дайджест Лайкни с самыми Свежими и Умными материалами. В этом выпуске протестируем новую функцию Instagram – Live Rooms («Живые комнаты») и...

  Аутстаффинг в IT: что это и как устроиться работать на аутстаффинг

  Аутстаффинг становится все более распространенной практикой в IT-сфере, «отжимая» популярность и клиентов у аутсорсинга. По мнению экспертов, в ближайшее время эта тенденция сохранится, и...

  NaZapad 16: как попасть в ТОП в бурже, не имея бюджета и опыта

  На практической конференции по продвижению на западных рынках NaZapad 16 Илья Гринько рассказал о том, как создал свой проект в бурже и попробовал его...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában