More

  “Olyan alapot adunk, amely lehetővé teszi, hogy könnyen megváltozzon a piac után”

  Ilnar Shafigullin, a GeekBrains képzési módszertan igazgatója, A Fejlesztői képzési programról 20213. augusztus 17-én минуты31https://d2xzmw6cctk25h.cloudfront.net/post/2702/og_image/e359429024bd381146f35a00747f1f7e.png

  A világ most olyan, hogy általában mindenhol szükség van rá. A “fejlesztő” tanfolyam célja, hogy a fejlesztés alapvető műveltségét a lehető legszélesebb körben biztosítsa.

  Hívjuk természetesen “Fejlesztő”, de a vonatok nem csak a fejlesztők, akik írni programok vagy weboldalak. Ez egy olyan tanfolyam, amelynek célja az alapvető emberi műveltség kialakulása. Ezt követően tesztelő, elemző, projektmenedzser vagy termékmenedzser lehet. 

  A teljes tanulmány öt évig tart. Nem mindenki fog tanulni öt évig, de még az első évben is sok hasznos információt kaphat. A belépési küszöbértéket a lehető legalacsonyabbá tesszük, hogy a képzés még azok számára is elérhető legyen, akik még soha nem kapcsolódtak a programozáshoz. 

  Nagy különbség van az egyetemi oktatás és a program között. Amikor az emberek belépnek az egyetemre, átmennek a felvételi vizsgákon, és jól felkészültek. Külön munkát végzünk a kurzusok adaptálásával, hogy mindenki, aki hajlandó elég nagy időt fordítani erre, tanulmányozhassa a programot.

  A tanfolyam első három hónapjának célja, hogy bemutasson egy személyt a világának. Sokan, amikor jönnek az online tanfolyamok, van egy rossz ötlet, hogy mit fognak végül csinálni. Célunk, hogy a választás tudatos legyen. 

  OLVASS TOVÁBB:  Rövid útmutató az XAML használatához

  Ha következetesen tanul, ne hagyja ki az osztályokat, fordítson elegendő időt az elméletre és a gyakorlati feladatok elvégzésére, akkor nem nehéz tanulmányozni. Az első évet az alapok megtanulására, az irányok, a technológiák, a csapatmunka megismerésére, valamint az informatikai vállalatokban a folyamat felépítésére kell fordítani. Ezután jön a specializáció, amikor egy adott irányt választasz, és elkezdesz fejlődni benne. Ezzel párhuzamosan munkát is kaphat. A szakterületen végzett munka csak plusz lesz a fejlődéshez.

  A piac azt mondja, hogy öt vagy hat hónap alatt munkát kaphat. Valójában elsajátíthat néhány technológiát, és folytathatja bizonyos műveletek végrehajtását a sablon szerint. Ez ahhoz a tényhez vezet, hogy egy személy csak ezt a technológiát tanulja meg, gyakran anélkül, hogy megértené, hogyan működik. De a piac nagyon gyorsan változik, egyes technológiákat mások váltanak fel, új programozási nyelvek jelennek meg. Ha nincs jó alapja, nagyon nehéz lesz megváltoztatni a piac után. Ha megérti, hogyan jönnek létre a programok, milyen programozás, milyen konkrét nyelvek lehetővé teszik bizonyos műveletek végrehajtását, ezek a változások sokkal egyszerűbbek lesznek.

  OLVASS TOVÁBB:  Megnyitjuk a C ++ fejlesztési karát

  A program ideológusai Alexander Volchek és Dmitrij Krutov. Én vagyok a felelős a módszertani komponens és tartalom kitöltéséért. 

  A program olyan tanárokat fog bevonni, akik a lehető legjobban ismerik a terméket. Ezek olyan egyetemi tanárok, akik tudják, hogy mire kell összpontosítaniuk, és mely témák vetik fel a legtöbb kérdést, ugyanakkor programozókkal dolgoznak. Amikor egy diák az alapoktól a specializációig mozog, a fejlesztők, akik széles körű tapasztalattal rendelkeznek, jól ismerik a technológiákat, tanárokká válnak. 

  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan írhatunk tiszta kódot az Android számára

  Az első gyakorlati feladatok már a képzés második vagy harmadik hetében jelennek meg. Ezek nagyon egyszerű feladatok lesznek. Az első év végére nagy és komoly projekteket kell végrehajtania. Az első év végén regisztrálhat egy szakmai gyakorlatra, valós üzleti projektet hajthat végre, majd hozzáadhatja portfóliójához. 

  A hallgatóknak legalább három órát kell tölteniük heti két-három alkalommal. Ebben az időben az előadások látogatása is szerepel, amelyek online megtekinthetők vagy rögzíthetők. A szemináriumokat hetente egyszer vagy kétszer tartják. A szemináriumokon gyakorolni fogja az előadás során tárgyalt készségeket. Van egy házi feladat, amelyet be kell fejezni. A tanulási folyamatban való minimális részvétel hetente 10-15 óra. Nincs felső határ, mert a programnak további feladatai vannak, opcionális tanfolyamok, opcionális könyvek.

  Nézze meg az interjú teljes verzióját a videóban. További információ arról, hogyan lehet tájékozott döntést hozni egy szakterületről, hogy keresett szakmát szerezzen benne-a fejlesztői program honlapján.

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában