More

  Ólommágnes az értékesítési tölcsérben: mi az, hogyan kell használni

  Weboldal tulajdonosok, kezdők számára Az emberek szeretnek valamit ingyen adni, így a marketingszakembereknek használniuk kell. Például, ha EGY ügyfelet egy értékesítési tölcsérbe csalogat, használhat ólommágnest. Hogyan kell mindent helyesen csinálni, olvassa el a cikket. 

  Mi az ólommágnes? 

  Annak érdekében, hogy a felhasználó kapcsolatait megszerezze, vagy elérje a célt, a vállalat egy szükséges és ingyenes ajánlatot tehet neki, amelyet ólommágnesnek neveznek. 

  Mi az ólommágnes célja 

  Az értékesítési csatorna magában foglalja a felhasználó fokozatos bevonását. Ehhez használjon különböző technikákat. 

  Amint azt a név már jelzi, az ólommágnes segít vezetéshez jutni. Ezenkívül egy ilyen eszköz megmutatja professzionalizmusát a jövőbeli ügyfelek számára, mert általában a vállalatok valami hasznosat adnak üzleti szférájukból. Az előfizetők hűsége a márkához növekszik, mert felajánlja nekik, amit maga tett. 

  Mik azok az ólom mágnesek? 

  Minden gömb esetében érdemes külön típusú ólommágnest választani. Sokan vannak, ezért csak a legnépszerűbbekről beszéljünk. 

  E-könyvek 

  Még egy kis e-könyv is jó ólommágnessé válhat, ha a benne lévő információkra valóban szükség van a felhasználók számára. Hálásan biztosan regisztrálnak, elhagyják a kapcsolatokat, vagy elvégeznek egy másik célzott műveletet, amelyre szükség van. 

  Érdemes megjegyezni, hogy ennek egy könyvnek kell lennie, amelynek kialakítása van, nem pedig rendszeres szöveg a Wordben. Nem lehet újraírni, csak egyedi információkra van szüksége. Nagyon óvatosan kell dolgoznia a kereskedési ajánlatokkal. Jobb, ha nem beszélünk róluk, hanem csak linkeket adunk hozzá. 

  A formátumra nincsenek különleges követelmények. Sokkal fontosabb az anyag helyes kialakítása és hasznossága. 

  Ellenőrző listák és infografikák 

  Ha szeretne valami könnyebb, akkor próbálja részletes utasításokat. Mint szakemberek, valószínűleg saját trükkökkel rendelkezik, amelyeket megoszthat a közönséggel. Az infographics segítségével az anyag könnyebben érzékelhető. 

  OLVASS TOVÁBB:  5 könyv egy szakértőtől: Andrey Sebrant (Yandex)

  Ami az ellenőrző listák és infografikák kialakítását illeti, kevesebb erőfeszítésre és időre lesz szükség, mint egy könyv esetében. Nagyon sok olyan szolgáltatás van, amely segít ebben, legalább Canva. 

  Anyaggyűjtemények 

  Amikor egy felhasználó érdekli a témát, információt keres az Interneten. Nem egy, hanem több anyagot kínálhat egyszerre. De nem szabad más forrásokból származó információkat hozzáadni, hanem szerzőnek kell lennie. 

  Лид-магнит в воронке продаж: что это такое и как использовать

  A felhasználó látni fogja, hogy érti a témát, Lehet, hogy érdekli a cég. 

  Képzés videó formátumban 

  Ez az opció alkalmas azok számára, akik online tanfolyamokkal rendelkeznek, mivel rövid videót hozhat létre lecke formájában. A felhasználó ingyenesen kapja meg a szükséges információkat, majd a regisztráció után a cég adatbázisában található. 

  OLVASS TOVÁBB:  Hol lehet megrendelni a weboldal elemzését, mennyibe kerül

  A hírlevelek segítségével rendszeresen emlékeztethet arra, hogy mélyebb kurzusa van. 

  Képzési videókat lehet létrehozni szinte minden rést. Vegyünk legalább egy otthoni virágboltot. Megmutatja, hogyan kell megfelelően átültetni a növényeket, vagy gondoskodni róluk, a felhasználók pedig előfizetőkké válnak. 

  Zárt árlista 

  Az ilyen típusú ólommágnes az ügyfél egyéni megközelítésével használható. De szem előtt kell tartania: ne adjon zárt árlistát azoknak, akik csak most kezdik megismerni a cégét. Az ügyfeleknek az értékesítési csatorna alsó szakaszában kell lenniük. 

  Лид-магнит в воронке продаж: что это такое и как использовать

  Játék formátum 

  Még egy komoly rést is létrehozhat egy kis játékot vagy legalább egy tesztet. Például az idegen nyelvű iskolák gyakran kínálnak “tesztelje angol készségeit” vagy hasonló teszteket. 

  OLVASS TOVÁBB:  Kommunikációs csatornák a hűség növelése és az ügyfelekkel való kommunikáció érdekében

  Egy ügyvédi iroda felajánlhatja a felhasználóknak, hogy végezzenek egy csőd-kvízt, és megkérheti őket, hogy hagyják el a kapcsolatot a végén, akivel az értékesítési osztály ezután működni fog. 

  Лид-магнит в воронке продаж: что это такое и как использовать

  Ön is létrehozhat néhány érdekes felmérést. De emlékeznünk kell arra, hogy a játék vagy a teszt témája befolyásolja a társaságot vagy tevékenységi körét. 

  Próbaidőszak 

  Sok fizetett szolgáltatás felajánlja, hogy egy bizonyos ideig ingyenesen kipróbálja szolgáltatásait. A feltételek eltérőek-néhány órától kezdve hónapokig. A felhasználó élvezheti a szolgáltatás igénybevételének minden élvezetét, Ön pedig megkapja a névjegyeit. 

  Mi szükséges az ólommágnes előmozdításához 

  Először is tanulmányoznia kell a célközönséget, hogy megértse, szükség van-e ólommágnesre ezen a területen, vagy sem. Az alábbiakban az elme térképének egy töredéke látható. Használhatja a közönség különböző kategóriáinak igényeinek meghatározására. 

  Лид-магнит в воронке продаж: что это такое и как использовать

  Annak érdekében, hogy a csalit a lehető leggyakrabban észrevegyék, a legmegfelelőbb helyre kell helyezni. Ugyanakkor röviden le kell írni azokat az előnyöket, amelyeket a felhasználó kap. 

  Egyébként az ólommágnes típusa attól is függhet, hogy a felhasználó milyen értékesítési tölcsérben található. A hideg ügyfeleknek a legegyszerűbb csalikat kell felajánlani, például választásokat vagy infográfiákat. Melegebb-megfelelő tesztek vagy vetélkedők. Jobb, ha elküldi az árlistát a legmelegebbeknek. 

  A közösségi hálózatok kiválóan alkalmasak az ólommágnesek népszerűsítésére. A vetélkedők, tesztek és felmérések jól működnek, melyekhez célzott reklámokat lehet beállítani. 

  A művelet gombnak vonzónak kell lennie. A szokásos “ok” vagy “küldés” nem működik jól. A felhasználók jobban kattintanak a “pick up for free” vagy a “download”címkékre. 

  Лид-магнит в воронке продаж: что это такое и как использовать

  Érdemes megjegyezni, hogy csak egy kiváló minőségű ólommágnes fog működni – hasznos, és magában foglalja az értékesítési csatorna első szintjét.

  Friss cikkek

  A történet arról, hogy milyen nehéz volt weboldalt készíteni a Prostobank számára

  Miután meghallotta a "bank weboldalát", a legtöbb fehér hátteret fog elképzelni, amelynek különböző oldalain nyereséges hitelek kamatikonokkal másznak az arcodba. De nem minden bank...

  5 ok arra, hogy inspirálja a gyermeket a programozással

  A programozás olyan hobbivá válhat, amely a jövőben hasznos lesz, és a felnőtt élet készségeinek fejlesztése20213. szeptember 22. perc38A cikk szerzője Lisa TurlychkinaA cikk...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában