More

  Mítoszok a társult programok bevételeiről

  „Próbáltam linkeket beilleszteni, egy hét alatt több tucat konverziót, egyetlen akciót sem! Inkább a YAN-tól teszek fel hirdetéseket, mint korábban. Legalább lesz pénz. “

  Milyen gyakran olvasott ilyen megjegyzéseket különböző fórumokon a pénzkeresésről az affiliate programokon, mielőtt elkezdett volna dolgozni ebben az irányban? Valószínűleg nagyon gyakran.

  Mint minden hozzászólás, az ilyen áttekintéseket is főleg olyan emberek írják, akiknek negatív tapasztalata van ezen a területen. Nem valószínű, hogy bárki megírná, hogy milliomos lett a társult programok révén, vagy legalábbis jó pénzt keresett. De az emberek írhatnak arról, ami „nem működik”, „ez lehetetlen”, és általában „nincs pénz”. Tehát írnak.

  Elemezzük az affiliate programok pénzkeresésével kapcsolatos 5 általános mítoszt.

  Mítosz 1. A társult programok nagy százaléka megegyezik a nagy jövedelemmel

  Ez a tévhit általános a kezdők körében, akik csak a választottbíráskodás alapjait tanulják. Végül is logikus, hogy minél magasabb ennek vagy annak a terméknek (szolgáltatásnak) a kamatlába, annál magasabbnak kell lennie a keresetének. A valóságban azonban minden másképp alakul …

  Vegyünk egy példát a pénzügyi résből.

  Sok webmester biztos abban, hogy az úgynevezett hitelnyílásokra ólomenként 5000 rubeltől kell számítani (az ólom tökéletes üzlet / vásárlás). De a jóváhagyási arány számukra olyan alacsony (kb. 3-4%), hogy aligha fog megtérülni, ha például affiliate programra hirdet. Ugyanakkor vannak olyan hirdetők, akik hajlandók feleannyit fizetni, de a konverziók jóváhagyási aránya 8 és 20% között mozoghat.

  Mit fog választani? Mi lesz a jövedelmezőbb a jövedelem szempontjából? Jobb. Jobb cinege a kézben, mint pite az égen 🙂 13-15% -os átlagos konverziós rátával többet fog keresni. Ne legyen még 2500 rubel, de legalább 1800 rubel ólomonként.

  2. mítosz. A társult programok kezeléséhez személyes weboldalra van szükség

  Nem kell saját személyes weboldala vagy blogja. Korábban szinte más lehetőség nem volt, csak létrehozni egy saját weboldalt, hosszú ideig kitölteni tartalommal, majd lassan elkezdeni elhelyezni a linkeket. Ez az idő eltelt, de könnyebb megmondani – vannak alternatív lehetőségek.

  OLVASS TOVÁBB:  Ki bízza meg a végpontok közötti elemzés beállítását: szabadúszó vagy ügynökség

  Ma felhasználhatja társult programok népszerűsítését:

  1. Közösségi hálózatok – VKontakte, Odnoklassniki, Facebook.
  2. A közösségi média reklámozása – vegye figyelembe az egyes közösségi hálózatok sajátosságait, és váljon affiliate guruvá.
  3. Különleges promóciós platformok – Yandex Zen és hasonlók.
  4. Reklámozás a Yandex.Direct-ben.

  A fenti lista csak a jéghegy csúcsa. Használhat együtt különböző platformokat, vagy egy dologban profivá válhat. De a saját erőforrása, a jól népszerűsített webhely mindenképpen pluszt jelent.

  3. mítosz: Pénzkeresés az affiliate programokon gyors és egyszerű pénz

  Nem csak azok vesznek részt ebben a mítoszban, akik csak most kezdtek dönteni, hanem azok is, akik hosszú ideje elemzik a Cheburnet nyílt tereit. A téveszme nem is az, hogy lehetetlen gyorsan pénzt keresni. Minden lehetséges. Csak ha sikerül könnyedén pénzt keresni a társult programokkal, az a szerencse, nem pedig a személyes siker. Az emberek gyorsan megszokják a könnyű keresetet és pénzt, de a lafa mindig véget ér. És korántsem mindenki képes alkalmazkodni a normális munkához.

  OLVASS TOVÁBB:  A Krímből érkező mobilforgalom elszámolásának jellemzőiről 2020-ban

  Döntőbíráskodás, célzott forgalommal való munka, társult programok tanulmányozása – mindez munka, üzlet, és ha akarja, még a tudomány is. Azok, akik ezt a jövedelemtípust választották főnek, ezt tudják. Mint minden üzletben, dolgozzon keményen, adja oda magát, és akkor elkerülhetetlen a jutalom.

  4. mítosz. Az affiliate programok “átverés”, nem lehet pénzt keresni rajtuk

  Ennek a mítosznak a hordozói azok, akik azt mondják vagy írják, hogy a társult programokkal nem lehet elégszer keresni, vagy hogy egyáltalán nincs ott pénz. A negyedik mítosz ellentéte a harmadiknak: egyesek szerint minden könnyű, mások szerint minden nehéz. Mindkét szempontot kerülni kell. Tudd, hogy minden rajtad múlik!

  Pénzt kereshet társult programokkal. Anélkül, hogy pillanatnyi eredményt hajszolna, sokáig és keményen tanulna és dolgozna mindennap, el fogja érni az eredményt. És hogy mi lesz, az az embertől függ.

  OLVASS TOVÁBB:  Miért blokkolta a Google Cégem egy céget, és mit kell tennie ezzel kapcsolatban

  Olyan emberek, akik nap mint nap a társult programok bevételeivel tökéletesítették képességeiket, havi több százezer rubelben értek el eredményeket. És ez nem a határ. Egyébként az a tény, hogy az ilyen típusú jövedelemben nincsenek korlátozások, arra ösztönzi Önt, hogy ezt most tegye meg.

  5. mítosz. Az induláshoz pénz kell

  Ez a mítosz a “kezdőtőkéről” a legkomolyabb annak a módján, aki eldönti, hogy részt vesz-e társult programokban vagy “nos, az övé”. Hányszor hallotta ezt saját vállalkozásának alapításáról? Ez ugyanaz. Pszichológiai “kifogás”, az örök “verejtékezés” elhalasztása.

  Társult programokban való részvételhez nincs szükség kezdőtőkére, egyáltalán nincs szükség pénzre. Igen, pénzeszközökre van szüksége a hirdetésekhez. És tanulni? Szüksége van pénzeszközökre is, hogy legalább elkezdjen tanulni? Ha a válasz igen, akkor nem szabad ezt tennie. Sok időt és ideget fog megtakarítani.

  Az első hirdetési kampány elindításához a Yandex.Direct webhelyen 330 rubel kezdőtőkére van szükség. Nincs ilyen pénzed? Ezután először keressen néhány ezret azáltal, hogy szövegíróként dolgozik.

  A webhelyen való munka megkezdéséhez 500–1500 rubelt fizethet egy domainért és tárhelyért. És ez egy egész évre szól! De elkezdhet dolgozni az ingyenes tárhelyen. Minden akadály a fejedben van.

  Búcsúzó szavak

  5 általános mítoszt rendeztünk a pénzkeresés kapcsolt programjaival kapcsolatban. Ne gondold, hogy csak ezek a téveszmék vonszolnak téged, más akadályok is vannak. A legfontosabb dolog, amire emlékezni kell, egy egyszerű igazság – bármilyen vállalkozást rendezhet.

  Ne dőljön be azoknak a “csapdáknak”, amelyekről beszéltünk. Jelölje meg könyvjelzővel ezt az emlékeztetőt, és tegye újra a közösségi médiába, hogy másnak segítsen. Kezdje most, és talán a közeljövőben jó eredményeket fog elérni erőfeszítéseivel.

  Friss cikkek

  Девушки из сферы digital о карьере и работе

  Партнерский материал
  OLVASS TOVÁBB:  TrendHERO szolgáltatás: a funkciók és képességek teljes áttekintése
  Накануне 8 марта мы поговорили с участницами партнерской программы eLama и коллегами о личном: с чего начиналась их карьера, с какими сложностями они сталкивались,...

  Важное за неделю: Instagram запустил «Живые комнаты» на 4 спикера

  В эфире регулярный дайджест Лайкни с самыми Свежими и Умными материалами. В этом выпуске протестируем новую функцию Instagram – Live Rooms («Живые комнаты») и...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában