More

  Mik azok az örök linkek, hogy hol lehet őket

  A webhelytulajdonosok és a kezdők számáraA felhasználók számára az örök linkek képesek navigálni az erőforrás egyik oldaláról a másikra. Az optimalizálók számára ez fontos rangsorolási tényező a keresőmotorokban. A webmesterek számára-a pénzkeresés módja. Milyen előnyei vannak az örök linkek? Hol lehet őket elhelyezni? Milyen oldalakon kell keresni a vásárlókat? Ezekre a kérdésekre a professzionális Sape platform szakértői válaszolnak. 

  Perpetual links-backlinks, hogy kerülnek a teljes időtartama alatt a helyszínen. Ugyanakkor az “örök” fogalma relatív, mivel bármely erőforrás a szűrő alá eshet, leállhat, vagy tulajdonosa megváltozik. 

  A linkeket közzétevő webhelyeket adományozóknak nevezik. Minél magasabb az adományozó minősége, annál nagyobb a bizalom (a webhely hitelessége a keresőmotorok szemében) megkapja a támogatott erőforrást, annál gyorsabban képes lesz elérni a keresési eredmények tetejét. 

  Az örök linkek közötti fő különbség az, hogy a fizetést a vásárlás után egyszer terhelik. Összehasonlításképpen: a bérleti kapcsolatok költségeit, amelyeket egy bizonyos ideig adnak hozzá, egy hónapra írják elő, míg a fizetés minden nap történik. 

  Ezután részletesen megvizsgáljuk, hogy az örök linkek milyen szerepet játszanak a promócióban, milyen előnyei vannak, valamint hogyan és hová helyezzük őket. 

  Miért van szükségem örök kapcsolatokra? 

  Természetes reklám. A felhasználók elkezdenek kattintani az örök linkekre, ami javítja a viselkedési rangsorolási tényezőket: a megtekintés mélysége nő, az emberek által a webhelyen töltött idő, a visszafordulási arány csökken. 

  Segítenek a fiatal oldalak népszerűsítésében. Az örök kapcsolatok a legjobb módja annak, hogy támogassák a fiatal erőforrásokat, és magas színvonalú referenciamasszát alkossanak. Az ilyen linkek megvásárlásával a hirdetők befektetnek webhelyük jövőjébe. 

  Növelje a SEO hatását. A Google és más keresőmotorok nagyra értékelik a változatos és természetes referenciasúlyt. Ennek eredményeként az erőforrások jobban rangsorolják a keresést. 

  Így az örök linkek elhelyezése más promóciós tevékenységekkel kombinálva lehetővé teszi, hogy növelje a webhely pozícióját a keresési eredményekben, majd a legfontosabb lekérdezések tetejére vigye.  

  Az örök linkek előnyei 

  • Természetesség. Az állandó linkek általában a tematikus oldalakon található anyagok szövegében találhatók, a közeli link tartalom pedig a kulcsszót tartalmazó horgonyra vonatkozik (az örök linkek nem horgonyozhatnak). Ennek köszönhetően a linkek természetesebbnek tűnnek a keresőmotorok szemében. 
  • Nagy indexelési sebesség. Az állandó linkeket a keresőmotorok gyorsabban indexelik, ennek eredményeként a SEO eredmények gyorsabbak. Ez annak is köszönhető, hogy nem villognak a Yandex robotokra, és nem hívják harmadik fél php kódjait. Vagyis a linkeket közvetlenül beillesztik a forráskódba. Más linkek php kóddal hívhatók, de ebben az esetben a kód nem működik. Ha nem működik, a Yandex robot nem fogja észlelni az oldalon található linket, ami negatívan befolyásolja az erőforrás rangsorolását. 
  • Hosszú távú. Idővel az örök kapcsolatok súlya csak növekszik. Ennek oka az adományozó webhely bizalmának növekedése. 

  Hol küldhetek örök linkeket? 

  Az örökös linkek a közzétett tartalom típusától függően változnak. Nézzünk néhány példát. 

  1. Hírek 

  A backlink elhelyezése a hírekben nem sok időt vesz igénybe, így ez az egyik leggyorsabb módja a jövedelemtermelésnek. Ebben az esetben a fizetés egyszer történik: a webmester azonnal megkapja a teljes összeget a link közzétételéhez. 

  OLVASS TOVÁBB:  Az oroszországi digitális marketingszakemberek fizetésének elemzése 2020-ra és a jelöltekre vonatkozó követelmények

  A linkek elhelyezésének jellemzői A hírekben: 

  1. A link logikusan és értelmesen illeszkedik a hírek szövegébe. 
  2. A backlink új anyagban jelenik meg, amely korábban nem volt elérhető a webhelyen. Ez növeli a keresőmotorok hűségét, javítja a SEO hatását, mivel a keresőrobot azonnal indexeli az oldalt a közzétett hivatkozással. 
  3. A hírhivatkozásokkal a promóció felgyorsul, mivel a robotok sokkal gyorsabban indexelik őket, mint a más oldalakon található linkek. 

   

  2. Vélemények 

  A felülvizsgálat írása munkaigényesebb folyamat. Azonban az ilyen típusú anyagokban a backlink elhelyezésének ára háromszor magasabb, mint a hírekben, így ez a pénzkeresési módszer jövedelmezőbb.  

  A linkek elhelyezésének jellemzői a felülvizsgálatokban: 

  1. A webmester általában önállóan készíti el a tartalmat, de mindig segítséget kérhet az optimalizálótól, aki közvetlenül érdekli a link elhelyezését a webhelyen. 
  2. Az optimalizáló megadhatja a link helyét, megadhatja, hogyan kell elküldeni az anyagot az olvasóknak, valamint felkérheti őket, hogy bármilyen típusú tartalmat adjanak hozzá az anyaghoz: kép, videó stb.  
  3. Az optimalizáló azonnal 1-3 linket kap a promóciós webhelyről a tematikus webhelyről. 
  4. A felülvizsgálat tartalmának egyedinek kell lennie (legalább 80%). 
  5. A felülvizsgálat minimális mérete 2000 karakter, beleértve a szóközöket is. 
  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan működik a célzás YAN - ban

  Что такое вечные ссылки и где их взять

  3. Cikkek 

  A cikkekben található linkek elhelyezésének folyamata hasonló az áttekintésekben szereplő linkek közzétételéhez. Az egyetlen különbség az, hogy a webmester az optimalizáló által készített kész tartalmat helyezi el. 

  A linkek cikkek elhelyezésének jellemzői: 

  1. A link hozzáadódik a tematikus anyaghoz, logikusan illeszkedik a tartalomba, ami növeli a keresőmotorok által támogatott erőforráshoz való hűséget. 
  2. A kiváló minőségű tartalom miatt további forgalmat vonzhat a webhelyre. 
  3. A cikknek egyedinek kell lennie (legalább 80%). 

  Что такое вечные ссылки и где их взять

  4. Archívum a honlapon 

  Az örök linkek elhelyezése az archívumban nagyszerű módja annak, hogy bevételt generáljon, ha aggódik a lehetséges SEO kockázatok miatt, ha a linket a tartalommal egyidejűleg közzéteszi. Ebben az esetben a backlink hozzáadódik a már indexelt oldalhoz, így a kockázatok minimálisak. 

  A linkek elhelyezésének jellemzői az archívumban az oldalon: 

  1. Az optimalizáló kap egy linket a webhely egy oldalt, hogy ki tudja választani magát. 
  2. A tematikus oldalon való elhelyezés javítja a promóciós webhely rangsorolását a keresési eredmények között. 
  3. A hatás akkor lesz maximális, ha az az oldal, amelyen a backlink elhelyezését tervezi, nagy forgalmú, jó helyet foglal el a keresési eredmények között. 

  Что такое вечные ссылки и где их взять

  Az állandó linkeket tematikus oldalakon, fórumokon, blogokon, közösségi hálózatokon és más oldalakon lehet közzétenni.  

  Az örök linkek elhelyezésének fő cseréi 

  Számos olyan szolgáltatás és csere van, amely kiváló minőségű, állandó kapcsolatok elhelyezésére használható. Itt vannak a legfontosabbak: 

  1. PR. Sape-promóciós szolgáltatás tematikus forrásokon. Lehetővé teszi, hogy adjunk örök linkek az archívumban a helyszínen, cikkek, vélemények, hírek, a garancia ellen indexelés, eltávolítás. 

  A PR.A Sape automatikus módokkal is rendelkezik, ahol linkeket vásárolhat. Ehhez egyszer be kell állítania a szűrőket, a rendszer pedig önállóan választja ki a linkek közzétételére szolgáló webhelyeket. 

  Что такое вечные ссылки и где их взять

  2. Rotapost-a szolgáltatás vételi és eladási linkek blogok, beleértve a Twitter, a YouTube és a Telegram, valamint a hírforrások. A Rotapost alkalmazásban örökös linkeket tehet közzé cikkekben, Sajtóközleményekben, hozzászólásokban a webmester webhelyén, valamint linkeket tweetekben és retweetekben. 

  OLVASS TOVÁBB:  Algoritmus a donor webhely kiválasztásához linkek vásárlásához

  Что такое вечные ссылки и где их взять  

  3. “Blogun” – a platform reklámkampányok a szociális hálózatok, blogok. Ezzel a szolgáltatással linkeket adhat a különböző platformokon (Twitter, YouTube, Facebook, VKontakte), valamint a Média portálokon és blogokon: Liveinternet, LiveJournal, Blogspot, Blog.ru stb. 

  Что такое вечные ссылки и где их взять

  4. Webartex-csere pénzt az értékesítés linkek. Ezzel a szolgáltatással linkeket helyezhet el a VKontakte közösségekben, cikkekben, a YouTube csatornáin vagy webhelyein. A csere funkcionalitása biztosítja az adományozók szemantika szerinti kiválasztását.  

  Что такое вечные ссылки и где их взять

  5. Kwork-a szolgáltatás kiadására linkek cikkek, szociális hálózatok, Yandex.K és a fórumokon. 

  Что такое вечные ссылки и где их взять  

  A legtöbb ilyen szolgáltatás működési rendszere szinte azonos: 

  • A webmestereknek az állandó linkek közzétételével stabil jövedelmet kell szerezniük, regisztrálniuk kell a rendszerben, hozzá kell adniuk egy weboldalt, meg kell adniuk a szolgáltatások költségeit. Ezután pályázatokat kapnak, képesek lesznek feladatokat elvégezni, profitot szerezni. 
  • A hirdetőknek ugyanúgy regisztrálniuk kell a rendszerben. Ezután fel kell tölteniük a fiókegyenlegüket, létre kell hozniuk egy projekt / reklámkampányt, meg kell adniuk a link elhelyezési formátumát, a megfelelő webhelyeket, valamint konfigurálniuk kell a szükséges szűrőket. 

  A kiküldetés során a szövegekre és a linkekre vonatkozó követelmények 

  Az örök linkek hozzáadásakor fontos megjegyezni, hogy az anyagokat elsősorban az emberek számára írják. Ezért, ha nem érdekesek a felhasználók számára, az ilyen elhelyezésből kevés haszna lesz. Szóval, milyen követelmények vonatkoznak a cikkekre, hírekre és egyéb tartalmakra a backlink közzétételekor?: 

  1. Olvashatóság. Az anyagnak logikusnak, világosan strukturáltnak, egyszerűnek és érthetőnek kell lennie a felhasználók számára.  
  2. Egyediség. A keresőmotorok különösen szigorúak ennek a követelménynek a teljesítésében. Fontos, hogy a tartalom egyedi legyen, és ne másoljon más erőforrásokra. A szövegek egyediségének ellenőrzéséhez olyan programokat használhat, mint például Text.ru, ETXT.ru et al. 
  3. Segédprogram. Az örök linkeket tartalmazó anyagoknak hasznosnak kell lenniük, és válaszolniuk kell a felhasználók kérdéseire. Ez befolyásolja mind a donor webhely, mind az elfogadó webhely viselkedési tényezőinek javulását-az erőforrást, amelyhez a linkek vezetnek: az emberek által a webhelyen töltött idő, a megtekintési mélység és a visszafordulási arány csökken. 
  OLVASS TOVÁBB:  A Boxberry kézbesítési szolgáltatás csatlakoztatása a Bitrix webhelyhez

  Ezenkívül fontos figyelembe venni az örök kapcsolatokra vonatkozó bizonyos árnyalatokat: 

  1. Az ideális lehetőség az örök kapcsolat elhelyezése a cikk testében. Az ilyen linkek természetesnek tűnnek, harmonikusan illeszkednek a tartalomba a jelentés szempontjából. 
  2. Jobb, ha mind a horgonyt, mind a nem horgonyt használjuk. Például a horgony nélküli linkek 70% – a, 30% – horgony. 
  3. Ha a kapcsolat horgonyt tartalmaz, akkor nem szabad megváltoznia. Ugyanez a szabály vonatkozik annak az oldalnak a címére is, ahol a hivatkozás található. 

  A donor helyszínekre vonatkozó követelmények 

  Az örök linkek eladásához nem elegendő egy weboldal létrehozása, valamint néhány cikk közzététele. Szükséges az erőforrás fejlesztése: töltse ki hasznos tartalommal, vonzza az érdeklődő felhasználókat, javítsa a használhatóságot, hajtsa végre a műszaki fejlesztéseket. 

  Milyen egyéb követelmények vonatkoznak arra a webhelyre, ahol linkeket kíván elhelyezni?: 

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában