More

  Miért van szükségem kulcsfontosságú célokra a Yandexben. Közvetlen és hogyan kell beállítani őket

  Megértjük a telepítés árnyalatait, és elmondjuk, hogyan kell vele dolgozni. Amikor kampányokat állít be a Yandexben. Közvetlen, a hirdetőket arra ösztönzik, hogy határozzák meg kulcsfontosságú céljaikat. Ez a beállítás pontosan megmutatja a rendszert, hogy mely célokat szolgálja a Yandex. A Metrica fontos a vállalkozás népszerűsítéséhez. A legfontosabb célok a legfontosabbak a “kézi ajánlatkezelés optimalizálással”stratégia szempontjából.

  Зачем нужны ключевые цели в Директе и как их настроить

  Ugyanabban a blokkban meg kell adnia a kiválasztott kulcscél értékét — mennyit keres minden alkalommal, amikor a cél elérésre kerül.

  Az ezen adatokon alapuló algoritmusok az ajánlatokat felfelé vagy lefelé módosítják a megadott cél elérése érdekében. Ez azt jelenti, hogy képesek lesznek olyan felhasználókat hozni, akik valószínűleg elvégzik a szükséges műveleteket. Alapértelmezés szerint minden fiók “elkötelezett munkameneteket”tartalmaz, mint a legfontosabb cél. Ezek olyan látogatások, amelyekben a célzott cselekvések valószínűsége az algoritmusok szerint magasabb. Nem ajánlott a hirdetési kampányok optimalizálása az érintett munkamenetek alapján. Jobb választani a legfontosabb célokat az Ön számára: egy vagy több.

  Megadhat egy összetett célt (azaz létrehozhat egy lépéssorozatot, amelyet a felhasználó a cél elérése felé halad), vagy hozzáadhat több kulcsfontosságú célt. Ez a megoldás a konverziók heti költségvetéssel történő optimalizálására szolgál, és akkor megfelelő, ha a különböző célzott felhasználói műveletek eltérő értéket képviselnek vállalkozása számára. Például az értékesítési csatorna különböző szakaszaiban vannak.

  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan készítsünk kampányokat az újévi ünnepekre - tippek a hirdetési rendszerek szakértőitől és az eLamától
  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan indíthatunk hirdetéseket a Facebook-on-lépésről lépésre

  Mielőtt folytatná a további beállításokat, győződjön meg róla, hogy a Yandex. A konfigurált célokkal rendelkező Metrica címke hozzáadódik a kampánybeállításokhoz, valamint a Yandex link jelöléséhez. A Metrica engedélyezve van.

  Зачем нужны ключевые цели в Директе и как их настроить

  Elmondtuk, hogyan állíthat be célokat a Yandexben. Metrica a webinárium alatt.

  Mi az értéke a legfontosabb cél, hogy meghatározza

  Fontos, hogy a helyes értéket hozzárendeljük a kulcsfontosságú célhoz, ne becsüljük alá. Az algoritmusok megpróbálnak több konverziót hozni, amelyek nem drágábbak, mint a megadott összeg.

  Megadhatja a névleges értéket-mennyit keres az üzleti vállalkozás az egyes konverziókon. Tegyük fel, hogy az egyetlen eladásból származó átlagos nyereség 10 000 rubel, a kéréseket konverzióként választják ki. Tegyük fel, hogy az alkalmazásról az értékesítésre való áttérés 10%, azaz minden tizedik felhasználó, aki elhagyja az alkalmazást, vásárol. Számítsa ki a konverziós értéket a képlet segítségével:

  Nyereség a célból * konverziós arány

  Vagyis a példánkban az átváltási érték 1000 rubel lesz.

  Bónusz: további jutalom a kulcsfontosságú célok használatáért

  Ha kulcsfontosságú célokat állított be a Yandexben. Közvetlen kampányok, bónuszokat kaphat a kampányok forgalmának 4% – ában. A bónuszok jóváírásra kerül a számláján a következő hónapban, amikor feltölti fiókját.

  OLVASS TOVÁBB:  Tévhit: Hogyan működik valójában a PPC-hirdetés

  További információ →

  Friss cikkek

  Kommunikációs csatornák a vendéggel az étteremben. Ami fontos, hogy ne felejtsük el

  A kommunikáció nem csak a szavaid és gondolataid szóbeli kifejezése. A kommunikáció marketing is lehet: amikor a promóciós anyagok, a menüben kiválasztott kifejezések...

  Mit tettünk egy olyan helyzetben, amikor egy versenytársat a mi költségünkre népszerűsítettek

  A versenytársak különbözőek. Ügyfelünk-a turistaosztály házának fejlesztője - nagyon leleményes volt. Kitalálta, hogyan reklámozhatja tárgyait hirdetési kampányainkon keresztül.  Elmondjuk a történetet arról,...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában