More

  “Megszökött az enyémtől a front-end fejlesztésig”

  Gnome Lars – rémálmairól, trolljáról, minikartjairól és a következő 20 év terveiről 2020. október 30. 4 perc6073https: //d2xzmw6cctk25h.cloudfront.net/post/2423/og_image/5c89b1ba12950a982079238c11fcfc62.png

  Ma rendkívüli sikertörténetet osztunk meg. Törpe Lars küldte, aki az enyémet áttérte a front-end fejlesztésre. Álmai munkája érdekében sok teszten ment keresztül és hű maradt magához. Hogyan lehet elérni a célokat? Miért ne szégyellhetné az arany iránti szeretetét? Olvass tovább és tudd meg 🙂

  Amikor a trollok a felelősek

  Ősi erdei törpék családjából származom. Több ezer évvel ezelőtt földalatti földjeinket trollok vették el. Amint felnőttem, azonnal elmentem hozzájuk dolgozni a bányába – ott dolgoztam az elmúlt fél évszázadban. Rakodtam aranyat a kocsikba, elküldtem a rendeltetési helyükre.

  Az ottani légkör egészségtelen volt, most ezt megértettem. A trollvezető úgy vélte, hogy mindenben igaza van, abszurd utasításokat adott, személyessé vált. Vidocqja megfelelő volt. Mi, gnómok öt méteres távolságot szabtunk meg vele, különben el kellett dugnunk az orrunkat.

  És rendben van, ha a házamba küldnék a tuskókat tartalmazó kocsikat. De elhaladtak mellettük! Míg minden nap kibírtam a főnököket, és szánalmas fillérekért ledobtam a hátam.

  Rémálommal kezdődik az egész

  Egy nap álmom volt. Végtelen munkanapon találtam magam – aranyat töltöttem. Fentről óriási koponyájú gnómok csontvázai lógtak – ezek a srácok nem működtek jól, és megbüntették őket. Én is fáradt voltam, de úgy éreztem, hogy lehetetlen megállni.

  Hirtelen szörnyű, kísértetiesen ismerős szagot éreztem. Pillanatom egy másodpercre felnézett a kocsikról, és a főnökön pihent. Egy kövér troll ült a tuskóhegyen, és nem rágta meg az irányt. Fogai beragadtak barátom szakállára, aki késett a végtelen műszak kezdetéről.

  Több arany

  Az egész falu felébredt sikoltozásomból. Egy perc múlva meghoztam a döntésemet. Amíg a trollok eljutnak az internetre, online új szakmát tanulok. Eszembe jutott ez a nap: kivettem egy fazék érmét, a negyedik térdig lenyugtattam a családom és elkezdtem keresni a lehetőségeket.

  A keresés az informatika és a front-end fejlesztés területére vezetett. Megnéztem a feladatokat, az érmék számát és az üres állásokat. Előtérként dolgozhatnék a szülőfaluimból, és több aranyat kaphatnék. Nem számít, hogy erdei gnóm vagyok, aki egyszer kirakott a trolikat.

  OLVASS TOVÁBB:  Megnyitjuk a C ++ fejlesztési karát

  Választa a GeekBrains Egyetemet . Őrülten nehéz volt elválni a pénztől, de részletfizetési tervet ajánlottak fel nekem – és havonta tudtam fizetni egy kicsit. A szerződés a foglalkoztatás garanciáját írta elő. Kifújtam a levegőt és tanulmányozni kezdtem.

  Tanulj az enyémek után

  Ismeretlen szavak, kifejezések … Mintha varázslatokat találtam volna ki a számítógépen. De Gandalf köztem olyan-olyan volt. Eleinte féltem a tanártól. Mintha vérfarkassal találkozott volna: napközben kedves és szimpatikus, a feladatok ellenőrzése után pedig igazi vadállat.

  A Linux és a JavaScript tanfolyamok nehézek voltak. Osztálytársaim is megbántottak: valaki ismerte JS-t az iskolából. – morogtam rájuk: miért jelentek meg akkor? Kijöttem az erdőből, nem tudok semmit, hülye kérdéseket akarok feltenni, de miattad zavarban vagyok. De morogtam – sőt, sokat beszélgettünk és tárgyaltunk.

  OLVASS TOVÁBB:  Új szakma - mobilalkalmazás-tesztelő

  Makacsságom segített elsajátítani még a nehéz témákat is. Csak mérges lettem, leültem és mindent kitaláltam. A tanár pedig segített a bányászok számára készített saját webalkalmazásának megvalósításában. Még mindig nyers, de számomra ez nagy lépés volt. Tehát egyáltalán nem vérfarkas, megpróbált helyettünk.

  Egy hónappal az érettségi előtt hagytam el a bányát. Látnod kellett volna a trollomat! Írtam egy nyilatkozatot, meglengettem a sapkámat, és végleg elhagytam ezt a helyet. Belevetettem magam az elrendezésbe és a kódba, bájt és varázslatot találtam bennük. Éjjel-nappal tanultam, és úgy éreztem, hogy ezt akartam csinálni.

  Hogyan találhatod meg életed munkáját

  Ezzel párhuzamosan online interjúkat készítettem. Minden rokonunk alig várta, hogy az arany öntsön a házunkba. Egy nap alatt 236 álláshelyre jelentkeztem. Később azt mondták nekem, hogy ilyen makacs jelöltet soha nem láttak.

  Az ötödik interjú után frontend fejlesztőként helyezkedtem el egy távoli számviteli szolgáltatásban. Újra összekötöttem a karrieremet a pénzügyekkel. Itt dolgozom egy új vállalati weboldalon a vállalkozók számára. Ideális esetben minden elem időt és fáradságot takarít meg nekik. Már a városban is nehéz életük van, annak ellenére, hogy nem fognak szenvedni az oldallal!

  OLVASS TOVÁBB:  Mit várhatunk el a Go fejlesztői szakmától

  Az első napokban azt gondoltam: ki vagyok szerintem? Mekkora a távolság? Ül az erdőben, kocsit vezet, műszak után ale-t iszom. De idővel könnyebb lett. A gyakorlatban felhúzta a munkát a DBMS-mel, több ezer kérdést tett fel kollégáinak.

  Egyébként a főnökök megkedveltek aprólékosságom és feddhetetlenségem miatt. Itt minden előnysé vált, amiért utáltak az utolsó munkám során. Most a trollok és az aknák rémálomnak tűnnek, egy kísérteties mese a Grimm testvérek könyveiből.

  Tervek a következő 20 évre

  Mesterem akarok lenni mesterségemben, bővíteni a technológiai verem és elsajátítani a szerver oldalt. Titokzatos puha készségeket kell fejlesztenünk: azt mondják, hogy a kommunikációs stílusom nagyon sajátos.

  Most több nagy edényben gyűjtöm az érméket. Ne kérdezd, miért vagy miért – nehéz megmagyarázni. De titokban arról álmodozom, hogy hatalmas házat építsek pincével, tágas konyhával és saját irodával. Most hiszem, hogy bármit megtehetek.

  Ha meg akarja változtatni az életét, készüljön fel arra, hogy végigmegy. Nem kell arrogáns trollnak lenned, csak egy makacs gnómnak. Kopogjon be minden ajtón, hajlítsa meg a vonalat, lengesse meg az érmefedelet. Előbb-utóbb utat fog érni. Ne feledje, hogy ha az erdei gnóm képes, akkor Ön is.

  Ha továbbra is kétségei vannak, osztom az utolsó érvet. Ez az a titkos oldal, ahol 50% -os kedvezményeket talál a GeekBrains programozási, adatelemzési, tesztelési és mérnöki tanfolyamokra. Remélem, hogy ez segít eldönteni egy fontos lépést és közelebb kerülni álmához.

  A mesehősök nem csak a front-elől menekülnek. Összegyűjtöttünk még öt történetet a Sötét Művészetek Egyetemének hallgatóiról, akik a GeekBrains jóvoltából új szakmát sajátítottak el 🙂

  OLVASS TOVÁBB:  Megnyitjuk a C ++ fejlesztési karát

  Friss cikkek

  Fontos a héten: a WhatsApp botrány, valamint a Telegram és a Signal példátlan növekedése

  Levegőben van az idei első Likney-összefoglaló, amely a legfontosabb friss és intelligens anyagokat tartalmazza. Sok érdekes és váratlan esemény történt ezen a héten. Tehát...

  A Telegram a második legtöbbet letöltött alkalmazás lett az amerikai alkalmazások között

  Rekord növekedést mutatott a felhasználókban szerte a világon. Pavel Durov Telegram csatornáján elmondta: januárban a messenger aktív felhasználóinak száma meghaladta az 500 milliót....

  Növeljük a hirdetések hatékonyságát a Google Ads szolgáltatásban: az elemzéstől az automatizálásig

  Január 14-én tartották a "A reklámozás hatékonyságának javítása a Google Ads szolgáltatásban: az elemzéstől az automatizálásig" webináriumot. A webes szemináriumot Nikita Kravchenko, a...

  A Rumble videóplatform 6 milliárd dollár ellen bepereli a Google-t

  A keresőmotort azzal vádolják, hogy manipulálta a keresési eredményeket a YouTube javára. Amint arról a Bloomberg beszámolt, múlt hétfőn a Rumble videót tároló...

  A tárgyak internete – Új Geekegyetemi Kar

  Beszélünk az IoT-szakemberek fejlesztéséről és keresletéről 2024. január 14. perc94https: //d2xzmw6cctk25h.cloudfront.net/post/2508/og_image/f6e71927836e2411e43cdbc8d2e3604d.png A dolgok internete vagy IoT az informatika egyik legvonzóbb területe a digitális...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában