More

  Különleges ajánlat új partnereknek: maximális díjazás augusztusban és szeptemberben

  Ha még nem csatlakozott az eLama affiliate programhoz, akkor nagyszerű hírünk van az Ön számára: a maximális jutalmat az ügyfelek forgalmától függetlenül kaphatja meg. A promócióról és a partnerprogramról bővebben itt olvashat. Minden ügynökség és szabadúszó, aki szeptember 30-ig elindítja az eLama-n keresztül az ügyfélhirdetéseket, augusztusban és szeptemberben maximális díjazásban részesül. Minden hirdetési rendszer részt vesz a promócióban, az új partnerek pedig a javadalmazás maximális százalékát kapják az ügyfélforgalomtól függetlenül.

  Акция для новых партнеров: максимальное вознаграждение в августе и сентябре

  A promócióban való részvétel

  1. Regisztráljon eLama mint ügynökség.

  2. Hagyjon kérelmet a promócióban való részvételre.

  3. 2021. augusztus 1-jétől szeptember 30-ig, futtassa hirdetéseit az ügyfelek számára.

  4. Győződjön meg arról, hogy mindkét feltétel teljesül:

  • Ön hirdet keresztül eLama legalább 3 ügyfelek;
  • teljes forgalma nem kevesebb, mint 30 000 rubel/hó (áfa nélkül).

  5. Töltse ki az affiliate programban való részvétel iránti kérelmet. Mindenki partnerré válhat — egyén, jogi személy, egyéni vállalkozó.

  Vegyen részt a promócióban

  Fontos: október 1-jétől kezdődően a javadalmazást az előző hónap forgalmának megfelelő skálán kell kiszámítani.

  Feltételek a promóció →

  OLVASS TOVÁBB:  Promóció indítása az Avito-n: lépésről lépésre
  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan lehet hatékony hirdetéseket megjeleníteni a myTarget-ban, és hogyan lehet további bevételt generálni?

  Röviden Az affiliate programról

  • Az ügynökségi díjat minden hónapban, a munka első hónapjától fizetjük. Összesen 15 hirdetési rendszer és szolgáltatás létezik, és rendszeresen újakat is adnak hozzá.
    
  • Megszabadítjuk Önt a jelentéstétel nehézségeitől: automatikusan létrehozunk záró dokumentumokat minden hirdetési rendszerhez. Facebook Instagram, Facebook és Tiktok hirdetések is elérhetők.
    
  • Zárt találkozókat tartunk a hirdetési rendszerek képviselőivel és a piaci szakértőkkel, ahol megismerheti az új termékeket, és megbeszélheti a híreket kollégáival.
    
  • Egyszerűsítjük az ügyfelekkel való együttműködést: fizethet az összes kampányért egy fiókban, majd figyelemmel kísérheti azok teljesítményét a lapok közötti váltás nélkül.

  A programról →

  Friss cikkek

  Fontos a hét: a hirdetési költségek Instagram történetek, új iPhone modellek

  Van egy rendszeres emésztés szereti a levegőben a legújabb, intelligens anyagok. Ebben a kiadásban megismerjük az Instagram hirdetési bejegyzéseinek átlagos költségeit, valamint az új...

  Hogyan működik a Google Ads és az Instagram Insights” statisztika ” szakasza

  Weboldal tulajdonosok, kezdők számára Üdvözlöm mindenkit, aki úgy döntött, hogy belemerül a hirdetési eszközök témájába. Hagyományosan bemutatom magam – a nevemAnton Udodov,...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában