More

  Instagramming: hogyan tud egy étterem új ügyfeleket vonzani, és hogyan kezdheti el az UGC generálását

  Az első benyomáshoz mindössze hét másodpercre van szükség – az étteremben pedig az első másodpercekben a vendég nem látja az ételeket, italokat. Észreveszi a belső teret, a vitrineket, a részleteket, az ételeket… ez hozza létre az étterem képét. Az első tanulmány után a vendég közelebb kerül a helyhez: melyek a tükrök, hogyan vannak elrendezve az asztalok, a világítás megteremti a megfelelő légkört? 

  Én, Anton Udodov, a KURAGA digitális ügynökséget vezetem, ahol kollégáinkkal együtt szociális hálózatokat tervezünk és kezelünk, az Instagram révén serkentjük az értékesítést, és gondoskodunk arról, hogy az UGC önmagában jöjjön létre, és egyre több új ügyfelet hozzon létre az étterembe. 

  Hogyan kapcsolódik ez az intézmény “instagrammativitásához”? Ez egyszerű! Ha a hely úgy néz ki, elegáns, hangulatos, érdekes, akkor fényképezett. Ezeket a fényképeket közzéteszik, fiókját megjelölik, ezáltal ismereteket terjesztenek intézményéről, pozitív véleményeket alkotnak (még szavak nélkül is, a gyönyörű fotók magukért beszélnek). 

  Számos kulcsfontosságú elemet gyűjtöttem össze, amelyek vonzzák a látogatók telefonkameráit. 

  1. Kirakat és homlokzat

  A színház egy akasztóval kezdődik, az étterem pedig a kirakatával és homlokzatával kezdődik. Ne feledje, hogy minden járókelő a potenciális ügyfél. Ezért a jelek, díszített homlokzat, díszítő elemek kell megragadni a figyelmet. Az embereknek egyszerűen azért kell fényképet készíteniük az étterem közelében, mert ez egy másik gyönyörű pont a várostérképen. 

  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan lehet az információk kreatív bemutatásával megtartani az olvasó figyelmét a közösségi médiában?

  https://www.instagram.com/p/CM1jbbYHMAO/ 

  2. Belépő csoport

  Lépjünk tovább. Belépő csoport! Az ajtóknak és a szekrényeknek olyannak kell lenniük, hogy a felhasználó azonnal érezze a légkört. Kísérletezhet fogantyúkkal, ajtóanyaggal, növényekkel körülöttük, vagy akár szőnyegekkel. 

  Инстаграмизация: как ресторану привлечь новых клиентов и начать генерировать UGC

  https://www.instagram.com/p/CBx2BaBHfBy/

  3. Világítás

  A fény lehetővé teszi, hogy ne csak ideális feltételeket teremtsen a “fotó egy millió kedvelő számára” létrehozásához, hanem az étterem hangulatát is közvetítse. Ez lehet egy fényes, hideg fény, meleg, tompa fény, vagy akár egy berlini stílusú vörös fény. 

  OLVASS TOVÁBB:  TOP 10 webhely sajtóközlemények elhelyezéséhez

  Инстаграмизация: как ресторану привлечь новых клиентов и начать генерировать UGC

  https://www.instagram.com/p/CM391n8np6p/ 

  4. Részletek

  A vendégeknek nem csak egy fotót kell látniuk a helyedről, hanem meg kell nézniük az összes részletet. Gyertyatartók, zongora, Lenin gipszfej-dolgozzon ki valamit, ami illeszkedik a koncepcióhoz, ugyanakkor alkotja a személyiségét. 

  Инстаграмизация: как ресторану привлечь новых клиентов и начать генерировать UGC

  https://www.instagram.com/p/CMgypvhnd5W/ 

  5. Ételek

  Igen, már mindent tudsz a gyönyörű ételekről, de valamilyen oknál fogva a gyönyörű ételeket gyakran kihagyják. De még a fekete kávét is fel lehet szolgálni, hogy mindenki fényképezzen róla. Bár mit tudsz gondolni a fekete kávéval… csak az ételek mentenek meg. 

  Инстаграмизация: как ресторану привлечь новых клиентов и начать генерировать UGC

   

  https://www.instagram.com/p/BuEXsranxe4/ 

  6. WC

  Ne lepődj meg, de igen! A WC-ben kapja meg a legtöbb önportrét. Mert itt a vendég visszavonulhat, habozás nélkül kedvenc pózot vehet fel. Csak gyönyörű világítást kell terveznie, és olyan belső teret kell kialakítania, hogy a WC ne legyen látható a tükör tükröződésében. Ilyen a 2021-es valóság… 

  OLVASS TOVÁBB:  A finom művészet mértékkel éttermi számlák

  Инстаграмизация: как ресторану привлечь новых клиентов и начать генерировать UGC

  https://www.instagram.com/p/COTkUW6nG-X/ 

  7. Neon tábla 

  A Neon már trenddé vált. Megtalálható a tetováló szalonokban, fodrászokban, sőt a szokásos irodákban is. Mit tehetsz, ha nagyon szép. A Neon különösen alkalmas éjszakai munkavégzésre. A tökéletes kombináció. 

  Инстаграмизация: как ресторану привлечь новых клиентов и начать генерировать UGC

  https://www.instagram.com/p/CI8IZD4H14l/ 

  Ez csak a bázis. Kísérletezhet padlólapokkal, festett falakkal vagy médiaberendezésekkel. Tegye egyedivé a helyét, hogy a vendégek minden alkalommal teljesen új fényképet készítsenek.

  Friss cikkek

  Hogyan lehet felismerni egy kattintást a Yandexben.Közvetlen és védje meg magát tőle

  A "Video Cheat Sheet on Internet Marketing" egy speciális projekt, amelyet a SEOnews és az eLama service indított el. A projekt részeként megosztjuk a...

  Hogyan lehet pénzt kivonatok: áttekintést a partner program a projekt”mindent át!”

  Partner anyaga Természetesen annak érdekében, hogy pénzt keressenek az esszékre, nem szükséges saját maga írni őket. A cikk a partnerprogramokból származó...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában