More

  Instagram Facebook Instagram lehet fizetni???????????

  A közösségi hálózatok ellentmondásos hirdetést tettek közzé az iOS felhasználók számára.

  Az iOS 14.5 új verziójának kiadásával és az új Apple adatvédelmi irányelveivel kapcsolatban számos digitális platform alternatív módszereket keresett a reklám hatékonyságának értékelésére a felhasználók személyes adatainak gyűjtése nélkül. Különösen az Apple maga felajánlotta a hirdetőknek egy új SKAdNetwork nevű eszközt.

  Az iOS jelenlegi verziójának legfontosabb változása az, hogy a megfelelő engedély szükséges a felhasználói adatok feldolgozásához. Logikus, hogy az alkalmazásfejlesztők e tekintetben elveszítik a forgalom jelentős részét.

  Annak ellenére, hogy a Facebook minden kifogást emelt a felhasználói adatgyűjtés változásai ellen, az Apple ragaszkodott a sajátjához. Ma pedig külföldi kollégáink olyan bejelentést találtak, hogy a fejlesztők az új iOS minden felhasználója számára távoztak.

  Могут ли Facebook и Instagram стать платными?

  Instagram Facebook Instagram felhasználók arra ösztönzik, hogy adjon engedélyt, hogy feldolgozza az adatokat kapcsolatban három pontot:

  • javítsa a személyre szabott hirdetéseket;

  • üzleti támogatás;

  • a “segítség az alkalmazások ingyenes tartásában”sor.

  A Facebook ezen a fiókon nem kapott más megjegyzést, de valójában már volt hír, hogy a harmadik ponttal és az Apple frissítésével kapcsolatban ezek a közösségi hálózatok fizethetnek. Mit gondolsz, lehet, hogy erre?

  OLVASS TOVÁBB:  A Yandex visszatéríti a Yandex költségeit az üzletekbe Yandex.Market.Yandex. közvetlen
  OLVASS TOVÁBB:  A kisvállalkozásoknak szüksége van egy blogra?

  A helyszíneknek nincs más választásuk, mint alkalmazkodni az új feltételekhez. Például a múlt héten a Google Ads blogjában bejelentette az új iOS kiadásával kapcsolatos változásokat.

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában