More

  Instagram Facebook és Instagram Záródokumentumok: hogyan lehet lezárni a dokumentumokat?

  Как получить закрывающие документы в Facebook и Instagram

  Elena
  Facebook Facebook Instagram és Facebook hirdetések nehéz jogi személyek és egyéni vállalkozók, és hogyan lehet megoldani őket-marketingszakértő Elena Sergeeva fogja mondani.

  Az orosz hirdetők bankkártyával vagy PayPal segítségével pénzt adhatnak a Facebook hirdetési szekrényéhez. Ezek a módszerek alkalmasak magánszemélyek, önálló vállalkozók (például bloggerek vagy szakértők), valamint kis projektek számára.

  Instagram Facebook Instagram Facebook nem probléma, de ez egy probléma az egyéni vállalkozók és jogi személyek, mert lehetetlen fizetni a reklám egy bankszámláról, és kap záró dokumentumokat közvetlenül a Facebook és Instagram.

  A legtöbb bank a folyószámlához kapcsolódó vállalkozói kártyákat kínál. Kihasználhatja ezt a kiskaput, így fizethet a reklámkampányokért. De akkor nem kap egy sor dokumentumot a könyveléshez és az adóhoz.

  Facebook Instagram Facebook Instagram Záródokumentumok: hogyan lehet A záródokumentumokat a Facebookról és az Instagramról beszerezni

  A Facebook Instagram hivatalos viszonteladói segíthetnek megoldani a problémát a számviteli dokumentumok hiányával. Oroszországból.

  az eLama egyike ezeknek a vállalatoknak. Az eLama számlán számlát állítanak ki a hirdetési számla egyenlegének feltöltésére, figyelembe veszi az egyéni vállalkozóval vagy jogi személlyel kötött szerződés 20% – os HÉÁJÁT is. A záródokumentumok-a törvény és a számla-a jelentési hónapot követő hónap közepén kerülnek kialakításra.

  OLVASS TOVÁBB:  A digitális munkaerőpiac a világjárvány után

  A dokumentumok kialakításakor elektronikus verzióikat feltöltik az eLama személyes fiókjába. A dokumentumokat az Ön e-mail címére is elküldjük. A kényelem érdekében megadhatja a könyvelő vagy a pénzügyekért felelős alkalmazott e-mail címét, hogy közvetlenül megkapja a záró dokumentumokat a Facebook-tól, valamint az egyenleg feltöltésére vonatkozó számlákat.

  OLVASS TOVÁBB:  Facebook Facebook Instagram Instagram hirdetés mesterkurzus: működő kreatívok és céloldalak létrehozása az Instagram és a Facebook reklámozásához

  Hogyan szerezzük be az eredeti záró dokumentumokat a könyveléshez

  az eLama automatikusan elküldi az eredeti dokumentumokat orosz postai úton, ha a szerződés létrehozásakor megadta a teljes szállítási címet, majd a “hogyan gyűjti össze a dokumentumokat” pontban az “Orosz Posta”elemet választotta.

  A szentpétervári vállalatok és egyéni vállalkozók számára az eLama irodában záródokumentumokat lehet beszerezni. Ebben az esetben a “hogyan fogja felvenni a dokumentumokat” pontban válassza az “elama irodától függetlenül”lehetőséget.

  Instagram Facebook és Instagram záródokumentumok az eLama – n keresztül, amikor egy záródokumentumcsomag jön létre

  Körülbelül a dokumentumok a következő hónap közepén alakulnak ki. Sajnos lehetetlen megnevezni a pontos dátumot-először a dokumentumoknak a Facebook hirdetési rendszeréből kell származniuk.

  A záródokumentumok mellett az eLama segítségével az Általános adórendszert használó jogi személyek és egyéni vállalkozók ÁFA-visszatérítést kaphatnak. Erről többet mondtunk a cikkben.

  OLVASS TOVÁBB:  A Google Analytics 4 telepítése a webhelyére

  Friss cikkek

  Hogyan lehet felismerni egy kattintást a Yandexben.Közvetlen és védje meg magát tőle

  A "Video Cheat Sheet on Internet Marketing" egy speciális projekt, amelyet a SEOnews és az eLama service indított el. A projekt részeként megosztjuk a...

  Hogyan lehet pénzt kivonatok: áttekintést a partner program a projekt”mindent át!”

  Partner anyaga Természetesen annak érdekében, hogy pénzt keressenek az esszékre, nem szükséges saját maga írni őket. A cikk a partnerprogramokból származó...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában