More

  Hol lehet megrendelni a weboldal elemzését, mennyibe kerül

  Melyik céget választani az elemzéshez, ha sokan vannak? Ez a cikk bemutatja, hogy a feltételek elemzés, valamint az árak a különböző cégek. 

  Mi, mint az elemzéssel is foglalkozó vállalat, megértjük az elemzésre fordított pénzt és időt. Mi pedig abban is érdekeltek vagyunk, hogy jobban megismerjük a piacot, és megtudjuk, milyen árakat határoznak meg az ügyfelek számára más vállalatok. 

  Mindenki “a legjobb fényben” próbálja bemutatni képességeit, szakmailag és szakszerűen beszélni magáról. Próbáljuk kideríteni, hogy valóban ez a helyzet? Lássuk, hogy a vállalatok készen állnak – e az Avito hirdetések elemzésére, milyen feltételekkel, legérdekesebb-milyen áron. 

  Miért választottuk az Avitót? Mert mi Parsim Avito vagyunk, és jól ismerjük a védelmi módszereiket. Ezért objektív és megalapozott értékelést adhatunk. 

  Ugyanazt az e-mailt küldtük az 36 webstúdióknak, amelyek tevékenysége közvetlenül vagy közvetve kapcsolódik az elemzéshez. Az üzenet a következő szöveggel rendelkezik: 

  Helló. A projekt, meg kell elemezni az összes ingatlan tárgyak Avito Moszkvában és a moszkvai régióban. Szükségünk van minden nyilvánosan elérhető ingatlan adatra, beleértve a telefonszámot szöveges formátumban. Az Excel fájl frissítésének gyakorisága legalább hetente egyszer. Készen állunk a hosszú távú munkára. 

  Pálya Smal: mennyibe fog kerülni? A munka befejezésének feltételei? Hogyan működik (tor, szerződés, előtörlesztés, fizetési módok, egyszeri vagy rendszeres fizetés)? 

  Elküldtük az e-maileket az újonnan létrehozott e-mailből, elemeztük a válaszokat, majd kommentáltuk őket. Minden párbeszédablakban valódi levelezés letöltése e-mailben történik. 

  OLVASS TOVÁBB:  Üzleti stratégiák, vagy a SEO szolgáltató vállalatok fejlődése

  Érdemes megjegyeznihogy nem akarjuk, hogy ki semmilyen cég a legrosszabb vagy a legjobb oldalon. Értékelésünk teljesen független, annak ellenére, hogy minden vállalat a versenytársaink. 

  Milyen következtetéseket lehet levonni 

  Az elemzés megrendelésére szolgáló vállalat kiválasztásakor sok dolgot figyelembe kell venni: Portfólió, weboldal, szakértelem, piaci idő stb. Az ügyféllel való kommunikáció az egyik olyan fontos tényező, amely meghatározza az ügyfél végső döntését: megrendeli-e a szolgáltatást, vagy elhagyja-e egy másik társaságot. 

  Egyrészt nem teljesen helyes megítélni a szolgáltatásnyújtás minőségét a feladat megvitatásával. Másrészt egy megbízható csapat szakmailag megközelíti az összes üzleti folyamatot, mind a szolgáltatás közvetlen megvalósításához, mind az ügyféllel folytatott megbeszéléshez. 

  Felmérés eredményei 

  Weboldal: vseprosite.ru 

  Költség: 6600 ₽ 

  Véleményünk: A teljes munkafolyamatot részletesen ismertetjük. A csapat gyorsan és egyértelműen válaszolt minden kérdésre. Küldtünk egy példát egy elemzési fájlra, amelynek működnie kell. Az ilyen megrendelés ára túl alacsony, ami meglepő. Valószínű, hogy a szolgáltatás végrehajtása során megváltozik, mivel egy ilyen mennyiségű információ rövid idő alatt történő összegyűjtése olyan proxykiszolgálókat igényel, amelyeket a levelezésben nem említettek. Proxy nélkül teljesítheti ezt az összeget, de az Avito blokkolása miatt az elemző legalább egy hónapig fej nélküli böngészővel fog működni. Az általános benyomás jó volt. 

  OLVASS TOVÁBB:  Esettanulmány: SEO egy online kisállat-áruház számára

  Weboldal: mrseo.su 

  Költség: 7000 ₽ 

  Véleményünk: Kétségtelen, hogy a vállalat elemzéssel foglalkozik, azonban úgy gondoljuk, hogy ez a szolgáltatás nem a legfontosabb, egyszerűbb projektekre kínálják. Tudjuk, milyen nehézségekkel kell szembenéznünk az elemzés során, ezért úgy gondoljuk, hogy a bejelentett ár túl alacsony. Talán a srácok még nem elemezték Avitót. Bár azt mondták, hogy a SEO-ra szakosodtak. 

  OLVASS TOVÁBB:  A tenisziskola keresőmotorjának optimalizálása - SEO-eset FireSEO

  Weboldal: site100.pro 

  Költség: 15 000 ₽ + TK 4000 rub + proxy + szerver 

  Véleményünk: Jó ár az elemzéshez, még akkor is, ha nem veszi figyelembe a proxy és a szerver kölcsönzés költségeit. De a technikai feladat fejlesztéséhez teljesen elégtelen ár volt. Nem világos, hogy mi lehet 4000 ₽ a TK-ban? A kommunikáció során ki kellett húznom a válaszokat minden kérdésre. Úgy tűnt, hogy nincs érdeklődés az ügyfél és a megrendelés iránt, ennek eredményeként megkérdőjelezik a szolgáltatások minőségét. A benyomás negatív maradt. 

  Где заказать парсинг сайтов и сколько это стоит

  Weboldal: xmldatafeed.com 

  Költség: 15,000 ₽ 

  Véleményünk: Felajánlottuk, hogy jó áron elemezzük, de sajnos nem Avito, hanem Cián, ami nagyon furcsa. Úgy tűnik, hogy az alacsony ár és a gyors szállítási idő annak köszönhető, hogy a cég már rendelkezik a cyanide analsing tapasztalataival, és készen állnak arra, hogy kevesebb vágyat nyújtsanak a munkában való részvételre, függetlenül az ügyfél igényeitől. Tudjuk, hogy a csapat jó, de csalódtunk ebben a tényben. Minden kérdésre teljes mértékben válaszoltak. 

  Weboldal: parsing-service.ru 

  Költség: 10,000 ₽ 

  Véleményünk: Nagyon alacsony ár, és ez jó. De sajnos azt mondták nekünk, hogy ez az adatmennyiség legalább egy hónapig elemezhető. Talán ezért olyan olcsó. Bár egy hét alatt sikerült elemezni. Összességében a benyomás pozitív. 

  Где заказать парсинг сайтов и сколько это стоит

  Friss cikkek

  Kommunikációs csatornák a vendéggel az étteremben. Ami fontos, hogy ne felejtsük el

  A kommunikáció nem csak a szavaid és gondolataid szóbeli kifejezése. A kommunikáció marketing is lehet: amikor a promóciós anyagok, a menüben kiválasztott kifejezések...

  Mit tettünk egy olyan helyzetben, amikor egy versenytársat a mi költségünkre népszerűsítettek

  A versenytársak különbözőek. Ügyfelünk-a turistaosztály házának fejlesztője - nagyon leleményes volt. Kitalálta, hogyan reklámozhatja tárgyait hirdetési kampányainkon keresztül.  Elmondjuk a történetet arról,...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában