More

  Hogyan tehet közzé cikkeket ingyen: Válogatás 20 online kiadványból

  Elfogadom, jó, ha ingyenesen közzéteszi PR anyagait. A PRNEWS-nál vagyunk.Az IO az elmúlt másfél évben mintegy kétezer cikket, vendégüzenetet, esetet, ellenőrző listát és egyéb tartalmat tett közzé a népszerű oldalakon ingyen. Örömmel osztjuk meg felhalmozott tapasztalatainkat: megmondjuk, hol kell közzétenni, hogyan kell jobban csinálni.

  By the way, ne felejtsük el, hogy az online szolgáltatás PRNEWS.IO lehetőséget nyújt arra is, hogy ingyenesen közzétegye a vállalat sajtóközleményeit. Nyitottak vagyunk a tartalommarketing, PR, internetes promóció stb.

  Szóval…

  Tartson húsz kiadványt, amelyek ingyenesen közzéteszik a harmadik fél vendég tartalmát:

  1. Biz360.ru. A elhelyezéshez elegendő kitölteni egy űrlapot a weboldalon, vagy írni a szerkesztőnek. A kiadvány üzleti, know-how-ról, startupokról szóló anyagokat tesz közzé, bemutatja, hogyan lehet optimalizálni a költségeket és kezelni az értékesítést.
  2. Executive.ru. Ha témái üzleti, pénzügyi, marketing, oktatás vagy karrier, írjon e-mailben a kiadvány szerkesztőjének. De először tanulmányozza a speciális útmutatót a feltételekkel.
  3. Az élet.Nyereség. Közzétesznek mindent, ami a pénzügyekkel és a pénzügyi műveltséggel kapcsolatos: eseteket, tippeket és egyéb gyakorlati információkat. A kiadványt meg kell vitatni a szerkesztőkkel, kapcsolattartóik pedig a “A projektről” részben találhatók a weboldalon.
  4. Skillbox Média témák: önfejlesztés, szoftverfejlesztés, oktatás és marketing. Mind a vendégposztot, mind a sikeres esetet közzéteszik, de először kérelmet kell küldenie.
  5. Üzleti világ: menedzsment, munka, karrier, marketing, pénzügy. A tartalom közzétételéhez e-mailt küldhet egy jövőbeli kiadvány szövegével talk@delovoymir.biz, akkor tegye magát (regisztráció után az oldalon). Minden anyagot az erőforrás moderátorai ellenőriznek.
  6. Ha a téma az e-kereskedelem, akkor meg kell e-pepper.ru. Mind a hazai, mind a külföldi vállalatok itt teszik közzé anyagaikat. A szerkesztőség e-mail címe, ahol kész anyagokat kell küldeni megfontolásra, a hivatalos honlapon található.
  7. Mindent, ami a design, SMM, marketing, digitális, Promóciós az interneten, azt mondja rusability.ru. A vendégek maguk teszik közzé anyagaikat, de a regisztráció előtt nem lesz felesleges tanulmányozni a szabályokat.
  8. Workspace.ru. Marketing, Reklám, PR, SMM, tervezés és webfejlesztés, tartalom létrehozása és SEO. A elhelyezéshez töltsön ki egy alkalmazást, majd koordinálja az anyagot a szerkesztőbizottsággal.
  9. Hasonló témákról ír texterra.ru. A platform előnyben részesíti a longreads – t, a tippek gyűjteményét és a sikeres eseteket-mindent, ami hasznos lehet. A kész szöveget el kell küldeni a kiadvány postahivatalának.
  10. Serpstat.com az internetes marketinghez kapcsolódó mindenről írnak. Hogy a szöveget közzétették, először koordinálja a fő téziseket a szerkesztőbizottsággal (nem kell elküldenie a kész anyagot), hagyja a kérelmet a weboldalon, majd várja meg a jóváhagyást.
  11. Be netology.ru érdemes az online oktatásról, marketingről és karrierépítésről szóló anyagokat, valamint elemző cikkeket és kutatásokat közzétenni. A kiadvány szerkesztőbizottsága csak egyedi anyagokat tesz közzé reklám nélkül. Például egy sajtóközleményt vagy bármilyen más hirdetési üzenetet itt nem fogadunk el. Ha itt szeretne közzétenni egy cikket, küldjön egy linket a Google doc-hoz, a levél szövegében pedig mondja el nekünk az olvasók előnyeit.
  12. Hirdetők, bloggerek és copywriters közzé kell tenni a likeni.ru. A közzétételhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szerkesztőséggel.
  13. Az oldalakon seonews.ru érdemes beszélni az internetes marketingről. Előzetesen tanulmányozza a témák listáját, majd küldje el a kész anyagot a szerkesztőnek.
  14. Egy másik platform, amely mindent közzétesz, ami az internetes marketingnek szentelt (de nagy üzleti elfogultsággal) – netpeak.net. Ismerje meg a webhelyen történő közzététel szabályait, majd tegye közzé cikkeit a “homokozóban”.
  15. Egy nagyon jó platform, amely marketingről és kapcsolódó témákról beszél – madcats.ru. Beszélje meg a jövőbeli cikk témáját az erőforrás szerkesztőjével, majd küldje el az anyagot itt.
  16. Webpromoexperts.net mindent írnak és tesznek közzé az üzleti és a vállalkozói szféra számára. Mielőtt egy cikket elküldene a szerkesztőség e-mail címére, tanulmányozza a vendégbejegyzések közzétételének szabályait.
  17. Vc.ru – a Runet egyik legbefolyásosabb és legbefolyásosabb oldala az üzletről. Olvassa el a hozzászólások közzétételére vonatkozó szabályokat, hozzon létre egy személyes fiókot, majd adja hozzá saját anyagait.
  18. Egy másik jó forrás az üzleti tevékenységről szóló önküldő anyagok számára spark.ru. Regisztráljon és publikáljon.
  19. Sikeres esetek, cikkek, elemzések és minden, ami az internetes marketinghez kapcsolódik cossa.ru. A közzétételi szabályok megmondják, hogyan kell helyesen közzétenni a tartalmat ingyen. Tanulmányozza mindezt, küldje el az anyagokat, várja meg az alkalmazás jóváhagyását a webhely szerkesztői által.
  20. Rb.ru marketingről, üzleti és digitális technológiákról írnak. Írjon a szerkesztőnek, koordinálja vele a jövő anyagának témáját, vagy küldje el a kész cikket jóváhagyásra.
  OLVASS TOVÁBB:  Egy SMM, amelyet még a nagymamád is meg fog érteni
  OLVASS TOVÁBB:  18 reklám, amelyet a márkák karácsonykor és újévkor adtak ki

  Néhány ajánlás PRNEWS.IO:

  • A közzététel előtt feltétlenül tanulmányozza az elhelyezés szabályait azokon a webhelyeken, ahol ingyenes elhelyezést szeretne kapni. Ha nincs ilyen információ, tanulmányozza meg, amit mások közzétettek.
  • Bármely médium annyira szeretne olvasni, mint te – az erőforrások jelenléte és értékelése attól függ. Próbálja meg olyan információkat, amelyek érdekesek lesznek a célközönség, képes lesz arra, hogy megoldja a fájdalmat, problémákat.
  • Adja hozzá azokat a médiumokat, amelyekkel kiváló minőségű kommunikációt sikerült létrehoznia a hűséges média adatbázisához-így szűkíti a keresési területet, és kap egy olyan publikációs készletet, amellyel évekig együttműködhet.

  Sok szerencsét! 

  Friss cikkek

  Hogyan lehet felismerni egy kattintást a Yandexben.Közvetlen és védje meg magát tőle

  A "Video Cheat Sheet on Internet Marketing" egy speciális projekt, amelyet a SEOnews és az eLama service indított el. A projekt részeként megosztjuk a...

  Hogyan lehet pénzt kivonatok: áttekintést a partner program a projekt”mindent át!”

  Partner anyaga Természetesen annak érdekében, hogy pénzt keressenek az esszékre, nem szükséges saját maga írni őket. A cikk a partnerprogramokból származó...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában