More

  Hogyan SEO szakemberek élnek a különböző országokban. Tanulmány

  Vannak” nemzetközi ” szakmák: képviselőik egyenlő jövedelemmel és jóléttel rendelkeznek a különböző országokban, függetlenül a munkaerőpiac regionális jellemzőitől, a társadalmi-gazdasági helyzettől. Ez mindenekelőtt az informatikai szféra. A SEO szakemberek azon szakmák kategóriájába tartoznak, amelyekben a tudást és a tapasztalatot nagyra értékelik.

  A csapat Trud.com összegyűjtöttem statisztikákat a SEO szakemberek fizetéséről hét országban, köztük Oroszországban, összehasonlítottam a költségekre vonatkozó adatokkal – annak érdekében, hogy ne csak a jövedelmet, hanem a SEO promóciós szakemberek jólétének szintjét is értékeljük.  

  A végleges adatok azt mutatják, hogy a szakember milyen jövedelmi hányadot használhat saját belátása szerint, miután bérlakást, ételt, ruhát, szórakozást fizetett. 

  Kiszámításakor a költségek egy élelmiszer-kosár, elindultunk az általánosan elfogadott elképzelések a diéta egy felnőtt, valamint tartalmazza a hús, gabonafélék, zöldségek, gyümölcsök, kenyér, víz van benne. A ruházat vásárlását hathavonta egyszer” tervezték”. A számítások magukban foglalják a szórakozás költségeit: havonta 4 alkalommal moziba menni, havonta 8 látogatást egy étteremben és McDonalds-ban.  

  Eredmények

  Az életszínvonalat jellemző végső mutató az úgynevezett “jóléti index”: a költségek aránya a jövedelemhez százalékban kifejezve. Az ábra azt mutatja, hogy a szakember mennyit költhet kizárólag saját belátása szerint: vásároljon ruhát és ételt a kívánt szint felett, utazzon, pénzt takarítson meg a jövőben.  

  OLVASS TOVÁBB:  Jelentés generálása a Google Data Studio szolgáltatásban az eLama segítségével

  A tanulmány eredményei szerint a SEO szakemberek körében a legmagasabb szintű jólét az USA-ban és Oroszországban (1.táblázat). 

  Lehetőségük van szabadon rendelkezni jövedelmük körülbelül felével. 

  Az észtek és a lengyelek a legkedvezőtlenebb helyzetben vannak: az előbbieknél szinte minden jövedelmüket kötelező kifizetésekre fordítják, az utóbbiak esetében az egyenleg általában negatív, vagyis a költségek meghaladják a jövedelmet (ez az elméleti modellben lehetséges). 

  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan kell kezelni az ajánlatokat, valamint a munka autostrategies YAN

  A kanadai szakemberek közelednek a vezetőkhöz: fizetésük valamivel kevesebb, mint fele szabad pénz formájában marad. A SEO-optimalizálók Kínában és az Egyesült Királyságban nagyjából azonos szintű jólétet mutatnak.  

  Táblázat 1. A SEO szakemberek “jólét indexe” Oroszországban és a világon 

  Az az otthoni bérlés költsége kritikus fontosságú a magas vagy alacsony szintű jólét besorolása szempontjából: a költségek nagy részét teszi ki. Ennek megfelelően a” bérköltség ” egyenleg általában meghatározza a jólét szintjét. Ugyanakkor a bérszint és az életszínvonal közötti összefüggés továbbra is fennáll: a magasabb fizetéssel rendelkező szakemberek több előnnyel járnak, még akkor is, ha az országban a bérleti díj nem olcsó. 

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában