More

  Hogyan növelhető a megrendelések száma a webhelyen egy videó widget segítségével

  Partner anyaga A nehézségeket mindig a megfelelő eszközökkel lehet osztályozni és sikeresen megoldani. Szentpétervári Babamúzeum és porcelánbabák online áruháza “Vicces halászat” a gyakorlatban nagyra értékeltem a video kommunikáció előnyeit a webhelyen az ügyfelekkel a szolgáltatáson keresztül “Videó Widget”.

  A Szentpétervári Babamúzeum 1991 óta hozta létre a termelést.

  A “Funny fishing”Online áruházukon keresztül értékesítették a termékeket.

  Most a bolt választék magában foglalja a több mint 2500 modell kézzel készített ajándéktárgyak, belső babák népviseletben a népek Oroszország és a világ, katonai egyenruhák, történelmi ruhák, valamint babák-dobozok, karácsonyi játékok és egyéb termékek. A vállalat termékei nagyon specifikusak, így az ügyfélköre is. A Babamúzeum nem túl gyakori.

  Megvizsgáltuk az összes lehetséges és lehetetlen módszert a megrendelések számának növelésére az oldalon. A látogatók nem tudták távolról értékelni a babák minőségét és paramétereit, ezért gyakran elhagyták a helyszínt a megrendelés teljesítése nélkül.

  A helyzet megváltoztatásának keresése során új eszközzel találkoztunk “Videó konzultációk online“. A videó widget nagyon könnyen megvalósítható a webhelyen, a szöveges csevegésekkel analóg módon. Ezt megelőzően természetesen a webhelyen használták őket, így szinte azonnal értékelték az ügyfelekkel való kommunikáció új formátumát!

  OLVASS TOVÁBB:  Népszerű és haszontalan szakmák az Instagram-on

  El kell ismernünk, hogy kezdetben szkeptikusak voltunk, mivel korábban sok módszert próbáltunk a konverziók növelésére a boltban, de kézzelfogható eredmények nélkül. Az új termék kipróbálása után éreztük a bevezetés hatását. Még egy olyan termék értékesítése is, mint a kézzel készített porcelán babák, növekedni kezdett!

  OLVASS TOVÁBB:  Eset a cable.ru (cable.ru) online áruház népszerűsítéséhez

  És itt nincs különleges varázslat vagy titok! Mint már láttuk, hogy a baba múzeum, az ügyfelek nem akarom, hogy az megfeleljen egy chatbotnak, firka szövegek tanácsadó, várjon egy órát, legalább egy kis visszajelzést a kérdés, vagy kérés a személytelen képviselői a boltba, több, hasznos, produktív nekik visszajelzések, egy élő személy, a videohívásban mód!

  ВидеоВиджет1

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában