More

  Hogyan lehet stabil jövedelmet szerezni a linkek értékesítéséből? A webmesterek utasításai

  A linkek nem csak a weboldal promóciójának egyik fő eszköze, hanem a stabil jövedelem megszerzésének módja is.

  Hogyan használjuk a linkeket egy erőforrás bevételszerzésére, hol keressük a vásárlókat, és milyen értékesítési bevételt kaphatok havonta? Ezekre a kérdésekre a professzionális Sape platform szakértői válaszolnak.

  A cikkben:

  1. Miért van szükségem külső linkekre?

  2. Weboldal linkek értékesítésére – mi ez?

  3. A külső linkek típusai

  4. Hol található link vásárlók

  5. Mennyit tudok szerezni a linkek értékesítésében

  6. Hogyan lehet minimalizálni a keresőmotorok által szankcionált kockázatot

  7. Kimenet helyett

  A külső linkek (vissza linkek, bejövő linkek vagy linkek) olyan linkek, amelyek más forrásokból vezetnek egy webhelyhez, és képezik annak linkprofilját. Miért van rájuk szükség?

  • A linkek segítségével a felhasználók egyik oldalról a másikra mennek, számukra ez egy eszköz az internetes navigációhoz.

  • A webhelytulajdonosok olyan promóciós módszerként használják a linkeket, amely lehetővé teszi számukra, hogy vonzzák a forgalmat a webhelyre, növeljék a keresőmotorok erőforrásainak minősítését, és növeljék pozícióját a keresési eredményekben. Ezt a promóciós módszert linképítésnek nevezik.

  A Sape 2021 SEO and link building piackutatása szerint a külső linkek nagyobb szerepet játszanak a Yandex promóciójában, mint a mobil eszközök adaptálása vagy a műszaki optimalizálás. A Google optimalizálási folyamatának kiemelt eleme a referenciakörnyezet is. Tehát a szakemberek több mint 90% – a költségvetést biztosít a kapcsolatépítéshez. Ugyanakkor a válaszadók között senki sem volt, aki egyáltalán nem használ linkeket.

  Как получать стабильный доход от продажи ссылок? Инструкция для веб-мастеров

  Как получать стабильный доход от продажи ссылок? Инструкция для веб-мастеров

  Így a linkek az erőforrások előmozdításának egyik fő eszköze. Ezenkívül a webhelyek bevételszerzésére is használják őket. Hogyan kell használni a linkeket, hogy pénzt keresni, és mit kell figyelni, azt fogja mondani, később.

  Weboldal linkek értékesítésére – mi ez?

  Csak azért, mert van egy hasznos tartalommal rendelkező webhely, nem jelenti azt, hogy alkalmas linkek értékesítésére. Mielőtt pénzt keresni egy erőforrás, fontos, hogy vonzza a megfelelő számú (legalább 500 naponta) az érdekelt felhasználók, akik rendszeresen olvassa el az anyagokat, majd ossza meg egymással.

  Ehhez folyamatosan fejlesztenie kell a webhelyet: technikai optimalizálást kell végeznie, érdekes cikkeket kell közzétennie, növelni kell a keresési eredmények pozícióit, javítani kell a használhatóságot stb. Minél nagyobb a forgalom egy erőforráshoz, annál valószínűbb, hogy az optimalizálók érdekesek lesznek-azok, akik hajlandóak linkeket küldeni pénzért.

  Egy másik fontos dolog az indexelt oldalak száma. Mind az 5000, mind az 10000 oldalas oldalak jól indexeltek, a bérleti link cserék kódjait pedig rájuk helyezheti. Minél több oldalt, annál több kódot lehet elhelyezni a helyszínen, pénzt keresni tőlük. Az optimalizálókat a fészkelés harmadik szintjéig tartó oldalak érdeklik.

  A bevételszerzési helyszín minimális műszaki jellemzői így néznek ki:

  • magas részvétel (legalább 5000-10000 ember havonta);

  • legalább 100 indexelt oldal;

  • nincs szankció a keresőmotoroktól;

  • Yandex SQI 10-től-egy ilyen mutatókkal rendelkező webhely már olyan webhely, amely már érdekes az optimalizáló szempontjából;

  • a közösségi média megemlíti — minél több, annál jobb. Ez mind a további forgalom, mind a webhely indexelésére gyakorolt pozitív hatás. Mindez együtt növeli a webmester jövedelmét.

  OLVASS TOVÁBB:  A neurális hálózat véleménye megjelenik a Yandex-en. Piac

  A webhelyre vonatkozó követelmények rendezésre kerültek, most menjünk a linkekre. Milyen típusú linkek vannak, hogyan különböznek egymástól, mi befolyásolja a költségeket, és hol kell keresni a vásárlókat? Mindent rendben mondunk neked.

  OLVASS TOVÁBB:  A Google bejelenti az alapvető web-vitamin küszöbértékek fontosságát

  Minden link különbözik az elhelyezés típusától: bérelhető, örökös.

  1. Bérleti LinkekAz ilyen linkeket egy bizonyos ideig hozzáadják a webhelyhez, így gyorsan kezelheti a link tömegét, vagyis gyorsan közzéteheti és eltávolíthatja a linkeket a webhelyről. A bérleti linkeket mind az oldalsávban, mind a láblécben, mind a szöveg közepén közzéteszik. A költségeket az elhelyezés hónapjára írják fel, a fizetés pedig naponta történik.A bérleti linkek kontextuális linkeket is tartalmaznak. A szövegbe kerülnek, természetesnek tűnnek, harmonikusan illeszkednek a tartalomba a jelentés szempontjából.

  2. Örökös linkekAz ilyen linkeket a webhely egész fennállása alatt hozzáadják a webhelyhez, általában a cikkek szövegébe kerülnek. Ezért az örökös linkek ára magasabb, mint a bérleti díj.

  Az örök linkek különböznek az általuk elhelyezett tartalom típusától. A legnépszerűbb típusú anyagok:

  • egy link a hírekhez a leggyorsabb módja a jövedelemtermelésnek, mivel sok hír jön ki.

  • egy link egy áttekintésben a pénzkeresés időigényesebb módja, mint a hírek közzététele egy webhelyen, de jövedelmezőbb (a felülvizsgálatban szereplő link ára magasabb, mint a hírekben).

  • link a cikkben — ez a bevételszerzési módszer hasonló a link közzétételéhez egy áttekintésben. Az egyetlen különbség az, hogy az optimalizáló kész tartalmat biztosít;

  • egy link egy archivált kiadványban — ez a jövedelemformátum alkalmas azok számára, akik aggódnak a lehetséges SEO kockázatok miatt, ha linket helyeznek el a tartalommal együtt.

  Minden módszernek joga van az élethez, de a legfinomabb formátum az elhelyezés a webhely főoldalán. Drágábbak, mint a többiek, de sokkal vonzóbbak az optimalizálók számára is, mert nagyobb súlyuk van.

  Hol található link vásárlók

  Ön is kereshet vásárlókat, egyenként tárgyalva mindegyikkel. Ebben az esetben azonban az ügyfélkör fejlesztése sok időt és erőfeszítést igényel. Először egyedi megrendeléseket kap, de nem valószínű, hogy sok pénzt hoz.

  Van egy másik lehetőség -, hogy használja a cserék, speciális eszközök, hogy megtalálják a vásárlók. Annak érdekében, hogy könnyebben navigálhasson, összeállítottunk egy kis listát az ilyen szolgáltatásokról:

  Linkek.Sape a legnagyobb csere eladási bérleti, pass-through, teaser, tömeg linkek. Csak annyit kell tennie, hogy elhelyezi az exchange kódot a weboldalon, valamint meghatározza az árakat a személyes fiókjában.

  OLVASS TOVÁBB:  A Yandex.Yandex. a Direct növeli a hirdetési címsorokat

  Как получать стабильный доход от продажи ссылок? Инструкция для веб-мастеров

  A Kwork egy olyan szolgáltatás, amely linkeket tesz közzé fórumokon, csatornákon, közösségi hálózatokon, Yandexen.Q.

  Как получать стабильный доход от продажи ссылок? Инструкция для веб-мастеров

  PR.A Sape az információs erőforrásokra mutató linkek természetes népszerűsítésére és elhelyezésére szolgáló szolgáltatás. Használhatja linkeket a közösségi hálózatokban (Twitter, VKontakte, Facebook), cikkekben és véleményekben.

  Как получать стабильный доход от продажи ссылок? Инструкция для веб-мастеров

  A Blogun egy olyan platform, amely lehetővé teszi, hogy a blogokból, köztük a LiveJournal-ból származó linkeket nyílt blogokban értékesítse a közösségi hálózatokon vagy más platformokon.

  Как получать стабильный доход от продажи ссылок? Инструкция для веб-мастеров

  A Rotapost a blogok hirdetéseinek közzétételére szolgáló szolgáltatás. Az induláshoz regisztrálnia kell a rendszerben, hozzá kell adnia egy weboldalt, meg kell adnia a szolgáltatások költségeit. Ezt követően, akkor kezdődik a kérelmek fogadására lesz képes pénzt keresni.

  Как получать стабильный доход от продажи ссылок? Инструкция для веб-мастеров

  A szolgáltatások listája természetesen nem végleges. Csak néhány példát mutattunk be, amelyeket tudomásul vehetsz. Felhívjuk figyelmét, hogy minden szolgáltatás különböző feltételeket kínál a linkek és a különböző jutalékok értékesítéséhez. Győződjön meg róla, hogy tanulmányozza ezt a pontot, mielőtt elkezdené használni egy adott eszközt.

  OLVASS TOVÁBB:  A neurális hálózat véleménye megjelenik a Yandex-en. Piac

  Mennyit tudok szerezni a linkek értékesítésében

  Átlagosan 50 000 rubelt kereshet az örök linkek elhelyezésével. A bérleti kapcsolatok értékesítéséből származó jövedelem kevesebb lesz — 10 000 rubeltől.

  Például a Sape tőzsdén a bérleti linkek havi 5 rubelből, kontextusból — 10 rubelből, örökből-100 rubelből származnak. Ne feledje, hogy néhány link elhelyezési lehetőség, például a felülvizsgálatok, több elkötelezettséget igényelnek, így legalább kétszer annyiba kerülnek. Így minél több linket tesz közzé,annál többet keres.

  Hogyan állapítható meg, hogy mennyit kell eladni a linkeket?

  1. Vegye figyelembe a SEO csere által ajánlott árakat. Minden egyes erőforrás esetében meghatározza a linkek költségeit a nagy adatok alapján. Ennek eredményeként az árak a lehető legrelevánsabbak lesznek az Ön számára.
  2. Kövesse nyomon a versenytársak link árait a csereprogramokon. Ugyanakkor, ha azt szeretné, hogy a linkek gyorsabban fogyjanak, 15-20% kedvezményt kapjon. Miután a hirdetési hely 30-40% – a Elfogyott, növelje újra az árat az új ügyfelek számára.

  Mi határozza meg a linkek árát

  Számos kulcsfontosságú tényező befolyásolja a linkek elhelyezésének költségeit:

  1. Az erőforrás és a domain kora. Ha folyamatosan fejleszti webhelyét, hasznos cikkeket tesz közzé, akkor a Google-ba és a Yandexbe vetett bizalom minden évben növekedni fog. Ennek eredményeként több optimalizáló szeretne linkeket vásárolni az erőforráson.

  2. Webhelyminőségi Index (SQI). Minél nagyobb az erőforrás iránti igény a közönség körében, annál inkább bíznak benne, annál hasznosabb, ezért vonzóbb az optimalizálók számára. Ennek megfelelően minél magasabb a webhelyminőségi index, annál jobb. A minimális mutató 30-40.

  3. Erőforrás forgalom. A cikk elején már említettük, hogy a webhely forgalmának napi legalább 500 embernek kell lennie. Ennek megfelelően minél nagyobb a forgalom, annál magasabb lehet a link elhelyezésének ára.

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában