More

  Hogyan lehet ólommágneses és videó kreatívokat használni a közösségi médiában az eladások növelése érdekében?

  2021-ben lehetetlen egyetlen vállalkozást fejleszteni kompetens marketing stratégia nélkül. Ez a cikk gyakorlati eszköz a további tevékenységek előmozdítására, bármilyen területen, különösen a szórakoztató rést érintő projektek előmozdításában.

  Ez az anyag hasznos lesz, ha:

  • van olyan vállalkozása, amely nem hoz folyamatos alkalmazásokat;
  • vállalkozást fognak indítani, de nem tudják, hol keressék az ügyfeleket;
  • 2-3-szor több ügyfelet szeretne szerezni és kevesebbet költeni.

  Ólomágnes, mint eszköz az eladások számának növelésére

  Bármely tölcsérben használható eszköz egy ólommágnes. Hogyan működik?

  A felhasználó elhagyja az elérhetőségeket cserébe egy ingyenes ellenőrzőlista vagy más hasznos fájl ellenében (kivéve az árengedményt), amelyet most megszerezhet. Ez az eszköz kiválóan alkalmas a közönség felmelegedésére.

  Fontos megérteni, hogy a felhasználók többsége megszokta az ingyenes anyagokat, amelyeket a vállalatok adnak ki, ezért el kell kerülni a fogyasztói problémákat.

  Az ólommágnes tartalmát a reklámkampány kezdete előtt határozzák meg, és a célközönség fájdalmán alapul.

  Példák ólommágnes használatára a gyakorlatban

  Elemezzük ezt az eszközt egy gyerekpártokat szervező cég példáján. A projekt célközönsége a szülők. A legtöbb szülőnek problémája van: nem tudja, hogyan kell szokatlan módon megünnepelni a gyermek születésnapját, hogy az érzelmek sokáig megmaradjanak. E probléma alapján létrehoztunk egy ellenőrző listát, amely lefedi a szülők fájdalmát. Az ellenőrzőlista 12 ötletet tartalmaz egy ünnepre, amelyet a Pankoboom szervezhet.

  OLVASS TOVÁBB:  Fontos a héten: a távvezérlés előnyei és az újévre szóló végtelen hívások a Zoom felé

  A legérdekesebb dolog: amikor egy szülő letölti ezt az ellenőrzőlistát kapcsolattartási adataiért cserébe, információkat kapunk a gyermek életkoráról, születési dátumáról, a kívánt ünnepségről és a rendelkezésre álló költségvetésről. Ez lehetővé teszi, hogy kvíz felmérést végezzen.

  Egy másik nagyszerű ólommágnes az ingyenes video bemutató.

  Hogyan lehet ólommágneses és videó kreatívokat használni a közösségi médiában az eladások növelése érdekében?

  Videohirdetés a kampányokban

  A hirdetési rendelések számának növelésére használható másik eszköz a videokreatív. A videokreatív abban különbözik a szokásos hirdetéstől, hogy tartalmaz egy bizonyos cselekvésre ösztönző struktúrát, és típusában értékesítő.

  Tekintsük a VRAYU példáját.

  Hogyan lehet ólommágneses és videó kreatívokat használni a közösségi médiában az eladások növelése érdekében?

  A feladat nehéz volt: a 18+ projektet el kellett juttatni a közösségi hálózatokba, ahol tilos az ilyen projektek népszerűsítése.

  Milyen intézkedéseket tettünk

  1. Világos hirdetéseket hoztunk létre, hogy kevésbé tiltsák őket. Zenét és szöveget adtunk a videóhoz.
  2. Megvizsgáltuk a 18 éven felüli tartalmak hirdetési hálózatainak korlátait. Megállapítottuk, hogy az ilyen tartalmak népszerűsítése lehetséges, de ezt mindenféle erotika nélkül. Például egy teljesen meztelen Dávid-szobrot hirdethet. Furcsa, nem?
  3. A szabályok megsértése nélkül hajtottunk végre reklámkampányt. A csapat úgy döntött, hogy lefényképezi a márványszobrokat, és VR-szemüveget visel a cég logójával. Sikerült megkerülnünk a közösségi hálózatokon és a keresőmotorokban alkalmazott hirdetési kampányok korlátozásait. A hirdetések nagy teljesítményt nyújtottak.
  OLVASS TOVÁBB:  Fontos a héten: TOP-30 orosz ajkú TikTok blogger
  OLVASS TOVÁBB:  Mítoszok és igazságok a végpontok közötti elemzésről

  A fent javasolt kreatív kiegészíthető a webhely egyéb eszközeivel: készítsen kvízfelmérést, vezető mágnest és videokreatívot. A csatorna összes eszköze átfedésben van, és magas konverziókat eredményez.

  Példa erre a “Hogyan lehet elkerülni a csalást egy párban?” Ellenőrzőlista. Az ellenőrzőlista utolsó tételébe belefoglaltuk: “A páros csalás elkerülése érdekében rendeljen VR szemüveget.”

  Hogyan lehet ólommágneses és videó kreatívokat használni a közösségi médiában az eladások növelése érdekében?

  Kiderült, hogy először értékes információkat adtunk vásárlóinknak, majd azt mondtuk, hogy ezen az értéken kívül megrendelheti a szemüvegünket is. Ez mindenképpen megment majd attól, hogy egy párot megcsaljon, vagyis lezárja a fájdalmát.

  Kvízfelmérés, kiváló weboldal, eredeti videofilm és ólommágnes segítségével a következő adatokat kaptuk:

  Hogyan lehet ólommágneses és videó kreatívokat használni a közösségi médiában az eladások növelése érdekében?

  Következtetés helyett

  Különböző projektekben ugyanazok az egyszerű eszközök működhetnek jól. Elemezze a projektjét, derítse ki ügyfelei problémáit, és javasoljon megoldásokat.

  Friss cikkek

  Важное за неделю: Instagram запустил «Живые комнаты» на 4 спикера

  В эфире регулярный дайджест Лайкни с самыми Свежими и Умными материалами. В этом выпуске протестируем новую функцию Instagram – Live Rooms («Живые комнаты») и...

  Аутстаффинг в IT: что это и как устроиться работать на аутстаффинг

  Аутстаффинг становится все более распространенной практикой в IT-сфере, «отжимая» популярность и клиентов у аутсорсинга. По мнению экспертов, в ближайшее время эта тенденция сохранится, и...

  NaZapad 16: как попасть в ТОП в бурже, не имея бюджета и опыта

  На практической конференции по продвижению на западных рынках NaZapad 16 Илья Гринько рассказал о том, как создал свой проект в бурже и попробовал его...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában