More

  Hogyan lehet növelni a forgalmat a Yandex több mint 3-szor egy héten. Esettanulmány

  A Yandex egyre igényesebb a weboldal tartalma szempontjából. Az, hogy megfelel-e a keresőmotor feltételeinek, attól függ, hogy a webhely milyen helyzetben van a keresési eredmények között, ezért a célközönség látni fogja Önt. A SEO medianation részlege elmondja, hogyan sikerült egy hét alatt az ügyfél webhelyét a Yandex tetejére emelni, és többször növelni a forgalom áramlását.  

  Háttér 

  2019 augusztusában a MediaNation a client-clinic of cosmetology and laser medicine Cleo Line-hoz fordult azzal a feladattal, hogy növelje a webhely keresési forgalmát cleoline.ru.  

  A folyamat során találkoztunk azzal a ténnyel, hogy a Yandex forgalmának növekedése nagyon nehéz. Elvégeztük a helyszíni ellenőrzést, és számos problémát azonosítottunk.  

  A webhely indexelését befolyásoló főbb műszaki hibák javultak, fontos kereskedelmi tényezőket vezettek be, a webhely szerkezetét, a belső összekapcsolást, a fő prioritási területek metacímkéit stb. kiigazították. 

  Mindez lehetővé tette a forgalom jelentős növekedését hat hónap alatt (heti 438-ról 1414 kattintásra), valamint a Yandex forgalom több mint 2,5-szeres növekedését (heti 280-ról 715 kattintásra).  

  Új Kihívás 

  Egy idő után azonban új problémával találkoztunk. 2020. December eleje óta jelentősen megnőtt a forgalom a Google-ban, míg a Yandex forgalma ugyanazon a szinten maradt. Az ügyfél feladata a Yandex forgalmának növelése. 

  OLVASS TOVÁBB:  30 000 látogatót hozunk a gumiabroncsok és keréktárcsák online áruházába

  Как увеличить трафик из Яндекса более чем в 3 раза за неделю. Кейс

  Feltételeztük, hogy ez a probléma a szolgáltatási oldalakon található szövegekkel kapcsolatos, mivel a Yandex nagyon igényes az oldalak szöveges tartalmára.  

  Korábban a szolgáltatások oldalain található szövegek összehasonlító elemzését végeztük a versenytársakkal, és megállapítottuk, hogy ügyfelünk szövegmennyisége sokkal kisebb, és sok szöveg kevésbé informatív. Ebben a tekintetben havi műszaki előírásokat adtunk ki a szervizoldalak új szövegeinek kijavítására és írására. Ezt a feladatot azonban bonyolítja az a tény, hogy rövid idő alatt nem lehetett nagyszámú terjedelmes orvosi szöveget írni. 

  Amit tettünk 

  Feltöltöttük a szolgáltatási oldalak teljes listáját, majd kulcsszavakkal alaposan ellenőriztük a szövegeket az újraoptimalizáláshoz. Az elemzésből kiderült, hogy számos szöveg túl optimalizált, és eltávolította a kulcsmondatok felesleges és nyilvánvalóan spames előfordulását.  

  OLVASS TOVÁBB:  Как подготовить рекламные кампании к праздникам

  Kulcsszavak Spam előfordulása – túlzott természetellenes kulcsszavak használata a szövegben annak érdekében, hogy befolyásolja a rangsorban a helyszínen a keresőmotorok. Az ilyen technikák használata kényelmetlenséget okoz a felhasználók számára. Jelenleg a keresőmotorok negatív hozzáállást mutatnak a szövegben szereplő kulcsszavakkal való visszaéléshez, és szankciókat szabhatnak ki a webhelyre a keresési eredmények helyzetének csökkentése formájában. 

  Az elemzés azt is megállapította, hogy a szövegek szolgáltatásainak sok oldalán számos kifejezést félkövérrel kiemeltek, hogy felhívják a figyelmet. Ezek olyan kifejezések voltak, amelyek kulcsszavakat, valamint általános információkat, kifejezéseket, eszközök és gyógyszerek nevét stb. 

  OLVASS TOVÁBB:  Ügy egy offline üzlet látogatóinak számának növelésére

  Как увеличить трафик из Яндекса более чем в 3 раза за неделю. Кейс

  Úgy döntöttünk, hogy nem halasztja el a megoldást erre a problémára a hosszú mezőbe, majd ugyanazon a napon megszabadult a spam kifejezéseket, majd eltávolította a félkövér szöveget az összes oldalt a szolgáltatások, ahol az ilyen stílusok találtak. 

  Ez volt: 

  Как увеличить трафик из Яндекса более чем в 3 раза за неделю. Кейс

  Legyen: 

  Как увеличить трафик из Яндекса более чем в 3 раза за неделю. Кейс

  A munka eredménye 

  Néhány nappal a munka után a Yandex forgalma több mint 3-szor nőtt 79-ről 277 kattintásra naponta. 

  Как увеличить трафик из Яндекса более чем в 3 раза за неделю. Кейс

  Következtetés 

  A Yandex nagyon igényes az oldalak szöveges tartalmával kapcsolatban. A Yandex webhelyének népszerűsítéséhez nagy figyelmet kell fordítania a szövegekre: helyesen dolgozza ki a szövegek szerkezetét, kerülje a túlzott optimalizálást vagy a spamet, és ami a legfontosabb, győződjön meg róla, hogy a szövegek hasznosak, és válaszoljon a felhasználók kérdéseire. 

  Friss cikkek

  Hogy megy a mobil fejlesztői interjú?

  Alexander Anikin, dékán a kar Android fejlesztési GeekBrains18 május 20216 perc 29https: / /d2xzmw6cctk25h.cloudfront.net/post/2624 / og_image / d6b0df6963fad75c41266e6f67eabafe. png Már beszéltünk arról, hogy milyen...

  Kommunikációs csatornák a vendéggel az étteremben. Ami fontos, hogy ne felejtsük el

  A kommunikáció nem csak a szavaid és gondolataid szóbeli kifejezése. A kommunikáció marketing is lehet: amikor a promóciós anyagok, a menüben kiválasztott kifejezések...

  Mit tettünk egy olyan helyzetben, amikor egy versenytársat a mi költségünkre népszerűsítettek

  A versenytársak különbözőek. Ügyfelünk-a turistaosztály házának fejlesztője - nagyon leleményes volt. Kitalálta, hogyan reklámozhatja tárgyait hirdetési kampányainkon keresztül.  Elmondjuk a történetet arról,...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában