More

  Hogyan lehet létrehozni és konfigurálni egy Facebook hirdetési fiókot


  Как создать и настроить рекламный кабинет Facebook1 Elena
  Sergeeva, a célzott reklám szakembere a Facebook Ads hirdetési szekrény emlékeztethet egy űrhajóra, amikor először találkozik vele, mert a kezdő vállalkozóknak számos beállítással kell foglalkozniuk. Ebben a cikkben Elena Sergeeva marketingszakember elmondja, hogyan lehet létrehozni egy hirdetési szekrényt a Facebook kampányokhoz.

  1. lépés: Hozzon létre egy Facebook üzleti oldalt

  Ha még nincs hirdetési fiókja, először hozzon létre egy üzleti oldalt-egy olyan platformot, ahol elmondhatja a céget, kommunikálhat a közönséggel, hirdetéseket futtathat.

  Keresse meg az oldalak részt a személyes Facebook profiljában, majd kattintson az új oldal létrehozása gombra.

  Как создать и настроить рекламный кабинет Facebook2

  2. lépés: Hozzon létre egy hirdetési fiókot

  Töltse ki az összes szükséges információt: a cég nevét, leírását és kategóriáját.

  Как создать и настроить рекламный кабинет Facebook3

  Alapértelmezés szerint a rendszer új hirdetési fiókot hoz létre egyedi azonosítóval. A fiók kapcsolódik az üzleti oldalához.

  Ha valaki más üzleti oldaláról szeretné kezelni a hirdetéseket, kérjen rendszergazdai hozzáférést. A tulajdonos szerepeket rendelhet az Oldalon belül a beállításokban vagy az üzleti menedzseren keresztül.

  Как создать и настроить рекламный кабинет Facebook4

  Létrehozhat egy új Facebook hirdetési fiókot a meglévő mellett a meglévő üzleti menedzser beállításaiban. Az ilyen módszer létrehozásának módja:

  Vállalati Beállítások → Fiókok → hirdetési fiókok → Hozzáadás → hirdetési fiók létrehozása

  A Facebook hirdetéskezelőjének beállításával kapcsolatos további információkért, valamint ha több hirdetési Fiókra lesz szüksége, olvassa el a részletes cikket.

  OLVASS TOVÁBB:  Google Drops Broad Match Modifier

  Как создать и настроить рекламный кабинет Facebook5

  3 lépés: hirdetési fiók beállításai. Időzóna és pénznem

  A beállítások befejezéséhez lépjen a hirdetési fiókjába. A személyes oldal bal oldalán található legördülő menüben is megtalálhatja.

  Как создать и настроить рекламный кабинет Facebook6

  Először is, a Facebook felajánlja, hogy állítsa be az időzónát és a pénznemet a reklámszekrény számára. Legyen óvatos ebben a szakaszban — a beállításokat később nem lehet megváltoztatni.

  Az időzóna függ a hirdetési megjelenítések ütemezésétől és a statisztikák gyűjtésétől. Ha a vállalkozását és az összes elemzését Moszkvában futtatja, Facebook-hirdetései pedig a Los Angeles-i időzónában vannak, az összegyűjtött adatok jelentősen eltérnek.

  OLVASS TOVÁBB:  Újracélzás a Yandex.Direct-ben: az alapoktól a teljesítményelemzésig

  Как создать и настроить рекламный кабинет Facebook7

  4. lépés: limitek és fizetési módok

  Most adja meg a limitek és fizetési módok. A Beállítások részt a legördülő menüben találja meg hitelkártya ikonnal.

  Как создать и настроить рекламный кабинет Facebook8

  Javasoljuk, hogy állítson be költségkorlátot a fiókjához. Gyakran előfordul, hogy a hirdetések beállításakor elfelejtik, ennek eredményeként-az elköltött költségvetés, több száz rubeltől több tíz-százezerig. Ezért a hirdetési fiók beállításainak szintjén a korlátozás további fedezeti fedezetet jelent a költségvetés túllépése ellen. A beállított összeg elérésekor a fiókon belüli összes hirdetési kampány leáll.

  Как создать и настроить рекламный кабинет Facebook9

  A Facebook egy post-fizetési rendszeren működik: futtassa a hirdetéseket most-fizessen később. Az érvényes bankkártyát még a hirdetés megkezdése előtt össze kell kapcsolni a fiókjával. A jövőben a pénzt automatikusan megterhelik a kártyáról.

  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan működnek a reklámügynökségek a nemzetközi piacokon: esetek, eszközök, ajánlások

  Ha a számlán nincs pénzösszeg a terheléskor, akkor a fizetést manuálisan is elvégezheti-a hirdetési számla ugyanazon szakaszában található “Fizetés most” gomb segítségével.

  Ha a fizetés sikertelen (például a kártyán lévő pénzeszközök hiánya miatt), a hirdetési kampányok leállnak. Ennek megakadályozása érdekében több kártyát is összekapcsolhat fizetésre: ha a fizetés nem megy át a fő kártyán, a rendszer megterheli a pénzt az egyik tartalék kártyáról.

  Как создать и настроить рекламный кабинет Facebook10

  A kifizetések előzményei, a sikeres tranzakciók, valamint a hibák megjelennek a hirdetési fiókok beállításaiban a képernyő alján vagy egy külön “számlázás”menüpontban.

  Как создать и настроить рекламный кабинет Facebook11

  Hogyan kell fizetni a reklám a Facebook hirdetések, valamint kap záró dokumentumok jogi személy vagy egyéni vállalkozó

  Oroszország számára ez a szolgáltatás csak partnervállalatokon keresztül érhető el. az eLama az egyik ilyen hivatalos szolgáltatás.

  Mindazok számára, akik először indítanak hirdetéseket a Facebook hirdetésekben, az eLama visszatéríti a jutalékot a fizetés első hónapjára.

  Összegzés

  Most, hogy lépésről lépésre megnéztük, hogyan állítsuk be a Facebook Ads Manager alkalmazást, az egész folyamat nem tűnik olyan félelmetesnek. Csak 4 egyszerű lépés — és akkor lépni, hogy hozzanak létre az első hirdetési kampány. És hogyan kell ezt csinálni, az eLama szakértői elmondták neked egy ingyenes tanfolyamon.

  OLVASS TOVÁBB:  Hirdetése megjelenik a hírekben, vagy Hogyan készítettünk videohirdetéseket a Mail.ru Hirdetőben

  Első lecke →

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában