More

  Hogyan lehet könnyen megtalálni a webhelyre mutató külső linkeket és ellenőrizni a belső elemeket

   

  Hogyan lehet értékelni egy webhely linkprofilját, és megnézni, ki linkel a projektjéhez vagy egy ügyfél projektjéhez – válaszok és eszközök a frissített bejegyzésben.

  A Yandex és a Google is figyelembe veszi a webhely bizalmát, és odafigyel a linkekre. Minél erőteljesebb tematikus webhelyek hivatkoznak az erőforrásodra, annál nagyobb hivatkozási súlyt adnak át rá.

  A Google-ben az oldal hivatkozási jogosultságát a PageRank határozza meg. Bár a kereső 2014-ben elrejtette a PR számlálót, maga a mutató a mai napig megmarad.

  Link tömeg és PR felépíthető. Ehhez a webhelyek arra törekszenek, hogy minél több linket szerezzenek a minőségi oldalakról. Megvásárolhatja őket, de vásárlás nélkül is léteznek olyan módszerek, amelyekről 13 cikkben beszéltünk a linkek ingyen megszerzésének módjáról.

  Ha még mindig nem hiszi, hogy a linkek szükségesek a promócióhoz, nézze meg ezt a cikket. Ebben a cikkben elemezzük, hogyan lehet webhelyre mutató linkeket keresni, és hogyan lehet értékelni a belső linkelést.

  Hogyan lehet külső linkeket találni a webhely oldalaira és értékelni a belső oldalakat

  Tehát Ön vásárolt, cserélt, vagy valamilyen más módon megállapodott a webhely linkjeiről egy másik webhely tulajdonosával. Érdemes ellenőrizni, hogy betartja-e a megállapodásokat, és ellenőrizze a külső linkjeit.

  A külső linkek mellett hasznos ellenőrizni a belső összekapcsolást. Mit tehet egy kompetens belső összekapcsolási rendszerrel:

  • gyorsítsa az indexelést – a bot gyorsabban jut el az oldalra, ha a főhöz közeli oldalról van rá hivatkozás;
  • Erősítse meg a tekintélyt – ha egy hiteles szakaszról egy másik szakaszra hivatkozik, akkor a link súlyának egy részét megadja;
  • növeli a relevanciát – a linkek további jelet adnak a témáról, ezért érdemes összekapcsolni a szomszédos részeket és az oldalakat, amelyek kiegészítik egymást.

  Linkek megtekintése a Google Console-ban

  Nyissa meg a Google Search Console-t a “Linkek” alatt, és nézze meg a “Külső linkek” elemet. Megjeleníti a más webhelyek hivatkozó oldalainak számát és azoknak az oldalaknak a számát, amelyekre valaki hivatkozik.

  Külső linkek a Google Search Console

  OLVASS TOVÁBB:  A Telegram pályázatot hirdetett fejlesztőknek és tartalomkészítőknek

  Nincsenek diagramok és grafikonok, és Ön sem ismeri az adományozó minőségét és a link jellemzőit – legyen szó természetes vagy SEO linkekről.

  A belső linkek itt is megjelennek, a jelentés azokat az oldalakat mutatja, amelyekre a leggyakrabban hivatkoznak. Kattinthatók. Ebből a listából kiemelheti a leghitelesebb oldalakat, és felhasználhatja őket új és fontos tartalmak linkelésére.

  Linkek megtekintése a Yandex.Webmaster webhelyen

  A Yandex.Webmasternek van egy “Linkek” – “Külső linkek” szakasza is. A webhelyek ICS-mutatóját azonnal megjelölik, és a törölt linkeket külön is láthatja.

  Hogyan lehet könnyen megtalálni a webhelyre mutató külső linkeket és ellenőrizni a belső elemeket

  Linkek a Yandex.Webmasterben

  Vannak olyan diagramok is, amelyek megkönnyítik a mutatók reakciójának nyomon követését a linkstratégia változására. Hátránya, hogy a link és a horgonyszöveg minőségét sem tudja azonnal megtudni.

  A Webmester belső linkjei szintén szerepelnek a diagramon, valamint a külső hivatkozások is. És a listában láthatja az életkorukat.

  Hogyan lehet könnyen megtalálni a webhelyre mutató külső linkeket és ellenőrizni a belső elemeket

  Belső linkek az oldalon

  A szolgáltatáson keresztül online és belső linkeket találhat

  Ellenőrizze az egyes oldalakat

  Ha ellenőriznie kell egy adott oldalra mutató linkeket, próbálja ki ezt az ingyenes eszközt. Elemzi a kezdőlap vagy bármely más oldal linkjeit, megmutatja az adományozó URL-jét a horgonnyal, és megjelöli a nem követett linkeket.

  OLVASS TOVÁBB:  A Google részleteket tesztel

  A belső és a külső hivatkozásokat ugyanazon a képernyőn fogja látni. Az eszköz megjegyzi a hivatkozások számát, és megmutatja, hogy melyik nem indexelt. A linkek kattinthatók, így azonnal láthatja azokat az oldalakat, amelyek rendelkeznek a linkjével.

  Hogyan lehet könnyen megtalálni a webhelyre mutató külső linkeket és ellenőrizni a belső elemeket

  Az oldal belső és külső linkjeinek listája

  Ha nem találja a megvásárolt linket az oldalra, vagy nem követi, de fizetett, akkor beszéljen a webmesterrel. A nofollow attribútummal való linkek nem közvetítik a linkek hatalmát; egy ilyen külső link kevésbé fontos a webhelye népszerűsítése szempontjából.

  Ellenőrizze az egész webhelyet

  A webhely egészének linkprofiljának és nem egy külön oldal ellenőrzéséhez futtassa a szolgáltatást, ahol láthatja a webhelyre mutató külső hivatkozásokat.

  Például elindította a “Site Analysis” elemet: beírta a projekt tartományát, és rákattintott az “Elemzés” gombra. Ha követi a versenytársak sikerét, adjon hozzá néhány legjobb versenytársat a beállításokhoz. Ezután a szolgáltatás egyszerre elemzi mind az Ön webhelyét, mind a versenyképes webhelyeit, és összehasonlítás céljából egymás mellett jeleníti meg a mutatókat.

  OLVASS TOVÁBB:  A Google részleteket tesztel

  A “Linkek” részben megbecsülheti, hogyan változik a webhelyére mutató linkek száma. A vonalakra kattintva a grafikonok kibővülnek.

  Hogyan lehet könnyen megtalálni a webhelyre mutató külső linkeket és ellenőrizni a belső elemeket

  Linkek száma a webhelyelemzésben

  Hasznos megnézni a linkek számát és dinamikáját, de a linkek minősége fontos. A szolgáltatás elemzi a horgonyokat és kiszámítja a természetes és SEO linkek százalékos arányát, valamint meghatározza a webhely bizalmát.

  Hogyan lehet könnyen megtalálni a webhelyre mutató külső linkeket és ellenőrizni a belső elemeket

  Link minőségi statisztikák

  Ez egy általános összefoglaló volt a webhely linktömegének jellemzőiről. A cikkben olvashat arról, hogy hány linknek kell természetesnek lennie, és hány linknek SEO-barátnak kell lennie.

  Amikor tárgyal vagy kapcsolatokat vásárol valakivel, ellenőrizze az újak listáját. Vannak olyan dátumok is, amikor a szolgáltatás linkeket talál, amelyek alapján megértheti, hogy körülbelül mikor jelentek meg. Léteznek horgonyok is a link típusának és a nofollow körüli jelölés értékeléséhez.

  Amit a Yandex és a Google mond a nofollow-ról, és hogy vannak-e ajánlások a nofollow és a dofollow linkek arányáról, amelyet ebben az anyagban tárgyaltunk.

  Hogyan lehet könnyen megtalálni a webhelyre mutató külső linkeket és ellenőrizni a belső elemeket

  Új linkek listája

  A lista elemzésének és keresések megkönnyítése érdekében exportálja az eredményeket az Excel programba.

  Ha a webhely belső oldalainak elemzését vizsgálja, akkor a szűrés segítségével túl sok belső linket tartalmazó oldalak listáját jelenítheti meg. A szűrők más hibákat is találhatnak, például a metacímkékben vagy a kódolásban. A hangszórók beállításával válassza ki az Ön számára érdekes információkat.

  Hogyan lehet könnyen megtalálni a webhelyre mutató külső linkeket és ellenőrizni a belső elemeket

  Belső oldalak elemzése

  Ez az elemzés bármely webhelyre elvégezhető: nemcsak a projekt, amelyhez hozzáfér, hanem bármely más. Például egy versenytárs vagy egy sikeres webhely egy hasonló résből, amelyből ötleteket szeretne átvenni.

  Érdekes a témában: Hogyan lehet növelni egy webhely tekintélyét a Google-ban, és hogyan lehet mások linkjeit használni az Ön számára

  Gondolod, hogy a linkek ugyanolyan fontosak a Yandex és a Google promóciója szempontjából? Lehetséges, hogy nem vigyáznak rájuk, és jó eredményt hoznak az oldalon?

  OLVASS TOVÁBB:  Fiókok tömeges blokkolása a Google Cégem szolgáltatásban

  Friss cikkek

  Fontos a héten: a WhatsApp botrány, valamint a Telegram és a Signal példátlan növekedése

  Levegőben van az idei első Likney-összefoglaló, amely a legfontosabb friss és intelligens anyagokat tartalmazza. Sok érdekes és váratlan esemény történt ezen a héten. Tehát...

  A Telegram a második legtöbbet letöltött alkalmazás lett az amerikai alkalmazások között

  Rekord növekedést mutatott a felhasználókban szerte a világon. Pavel Durov Telegram csatornáján elmondta: januárban a messenger aktív felhasználóinak száma meghaladta az 500 milliót....

  Növeljük a hirdetések hatékonyságát a Google Ads szolgáltatásban: az elemzéstől az automatizálásig

  Január 14-én tartották a "A reklámozás hatékonyságának javítása a Google Ads szolgáltatásban: az elemzéstől az automatizálásig" webináriumot. A webes szemináriumot Nikita Kravchenko, a...

  A Rumble videóplatform 6 milliárd dollár ellen bepereli a Google-t

  A keresőmotort azzal vádolják, hogy manipulálta a keresési eredményeket a YouTube javára. Amint arról a Bloomberg beszámolt, múlt hétfőn a Rumble videót tároló...

  A tárgyak internete – Új Geekegyetemi Kar

  Beszélünk az IoT-szakemberek fejlesztéséről és keresletéről 2024. január 14. perc94https: //d2xzmw6cctk25h.cloudfront.net/post/2508/og_image/f6e71927836e2411e43cdbc8d2e3604d.png A dolgok internete vagy IoT az informatika egyik legvonzóbb területe a digitális...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában