More

  Hogyan lehet hatékonyan előmozdítani a helyi vállalkozást a keresésben, függetlenül a rendelkezésre álló költségvetéstől

  Segítünk építeni egy stratégiát: milyen irányba dolgozni egy Webmester, ha elősegíti a helyi üzleti honlapon.

  Sok vállalat arra összpontosít, hogy vonzza az ügyfeleket a városukon belül, a régiók versenyének szintje, a legtöbb fülkében, messze van a telítettségtől. Mindez lehetővé teszi még az új játékosok számára is, hogy részesedjenek a piacon.

  Még a korlátozott pénzügyek, akkor lehet elérni a jó eredményeket, ha helyesen építeni egy stratégiát, és a munka a helyes irányba.

  A cikk az impulzus ügynökség vezetőjének ajánlásait tartalmazza.Ilya Rusakov guruja.

  Belső optimalizálás a helyi lekérdezésekre összpontosítva

  Nyilvánvaló pontnak tűnik, de nem csak a szolgáltatások oldalain található helynevekről van szó. Például egy ingatlanügynökség honlapján klaszteroldalakat hozhat létre alacsony frekvenciájú lekérdezésekhez, ezáltal maximalizálva a céloldalak számát A Keresésből származó potenciális igényekhez. Példa:

  Как эффективно продвигать локальный бизнес в поиске, независимо от доступного бюджета

  Céloldalak az LF alatt

  Ezenkívül nem szabad korlátozódnia arra, hogy csak szövegeket és metacímkéket optimalizálja, ugyanaz a képoptimalizálás segíthet a forgalom jó növekedésében a vizuális keresésből. Egy kereskedelmi webhely esetében még egy kis növekedés is mindig plusz.

  A vizuális keresés optimalizálása egy külön anyag témája, további információkért lásd a ” nagyszerű útmutató a SEO-hoz a képekhez: hogyan lehet optimalizálni a képeket egy weboldalon”

  A képernyőképen egy weboldalakat, alkalmazásokat és egyéb szoftvertermékeket Fejlesztő informatikai cég weboldalára való áttérés látható. A vállalat az angol nyelvű piacokra összpontosít. 

  Как эффективно продвигать локальный бизнес в поиске, независимо от доступного бюджета

  Átmenetek a webhelyre a keresésben szereplő képekből

  Az ilyen eredmények elérése érdekében semmi bonyolult nem történt, csak a versenytársak még kevesebbet tettek:

  • a webhely minden oldalán adott esetben több releváns képet adtak hozzá ALT leírással, alacsony frekvenciákra optimalizálva;

  • az összes képet súly szerint optimalizálták, a tömörítést szerszámokon keresztül alkalmazták iloveimg.com;

  • az illusztrációk egy részét nem harmadik féltől származó forrásokból készítették, hanem egy főállású tervező és az ügyfél oldalán dolgozó alkalmazottak készítették (hírszerzési térképek, diagramok, képernyőképek).

  OLVASS TOVÁBB:  SEO trendek 2021-ben: Mit mondanak a szakértők

  Yandex.Directory és Google My Business

  A vállalati profil létrehozása ezekben a szolgáltatásokban az egyik kötelező és leghatékonyabb módja annak, hogy elősegítsük a helyi üzleti tevékenységet a keresésben. Ez lehetővé teszi, hogy egy szép, informatív töredék márka lekérdezések, valamint a jelenléte a térképen.

  Как эффективно продвигать локальный бизнес в поиске, независимо от доступного бюджета

  A cég oldala a keresési eredmények között

  OLVASS TOVÁBB:  A Google folytatja az új Insights bevezetését a hirdetők számára

  Néhány ajánlás az ezekkel a szolgáltatásokkal való együttműködéshez:

  • adjon hozzá annyi információt a vállalatról, amennyit csak lehetséges, az összes mező kitöltésével;

  • az ügyfelek visszajelzései vonzzák a választ azokra, akik elhagyják magukat;

  • törekedjen arra, hogy megszervezze az új tartalom rendszeres hozzáadását, még akkor is, ha havonta több fotóról beszélünk;

  • használja ki a lehetőséget, hogy olyan kis kiadványokat hozzon létre, amelyek elérhetők az Ön profiljából (ez a lehetőség mind a könyvtárban, mind a vállalkozásomban elérhető);

  • statisztikák elemzése: Profil nézetek, webhelyforgalom, útvonalak;

  • kezelje a cég kártyáját ezekben a Szolgáltatásokban egyfajta céloldalként, amelyet meg kell élesíteni a konverziók fogadásához.

  Részletes cikk a kártyatársaság optimalizálásáról a Google My Business alkalmazásban Yandex.Yandex. Könyvtár és Yandex. Térképek.

  Aggregátorok: verseny vs együttműködés

  Az aggregátorok sok fülkében monopolizálták a csúcsot, de versenyezhet velük egy helyért a keresési eredményekben, ha megpróbál alkalmazkodni a keresési szándékhoz, és jobb választ ad a felhasználónak.

  Például egy webhelyet klaszterezhet, így céloldalakat hozhat létre olyan alacsony frekvenciájú lekérdezésekhez, amelyeket az ilyen erőforrások nem érdekelnek a kereslet mennyisége miatt. Egy jól átgondolt és mély architektúrájú helyszín jól versenyezhet az aggregátorokkal.

  OLVASS TOVÁBB:  A legjobb keresési eredmény a Google szerint? Meglepetés, maga a Google! [Tanulmány]

  Как эффективно продвигать локальный бизнес в поиске, независимо от доступного бюджета

  Как эффективно продвигать локальный бизнес в поиске, независимо от доступного бюджета

  Verseny a helyi keresési eredmények között

  Egy másik lehetőség az, hogy használja őket, hogy hozzon létre egy profilt a cég, és kap egy helyet a kérdésben rovására az aggregátorok bizalmát magukat, vagy próbálja mozgatni a kívánt kategóriába a helyszínen is. Viszonylag fiatal webhelyek esetében ez a legjobb megoldás.

  Fórumok, mint a linkek és konverziók forrása

  A közösségi hálózatok fejlesztésével a fórumok nagyjából csökkentek, de azok, amelyek továbbra is életben vannak. Ezek elsősorban niche közösségek, valamint a városi portálokon alapuló egyes webhelyek vagy fórumok.

  Как эффективно продвигать локальный бизнес в поиске, независимо от доступного бюджета

  Viták a tematikus fórumon

  Как эффективно продвигать локальный бизнес в поиске, независимо от доступного бюджета

  Városi fórumok

  A helyi üzleti tevékenységet a tömegmarketing módszerével lehet elősegíteni, vagyis “partizán” ajánlásokat a webhely releváns oldalaira mutató linkekre a vonatkozó szakaszokban. Ez lehetővé teszi, hogy ne csak hígítsa a link profil természetes kinézetű linkek, hanem, hogy az értékesítés, vezet, és generál más típusú konverziók.

  Fontos pont: ennek olyan ajánlásnak kell lennie, amely valóban segít egy személynek megoldani a problémáját (természetesen az Ön segítségével). Magát a fiókot is szivattyúzni kell, az egynapos felhasználókat a moderátorok gyorsan betiltják. Nos, ne tégy túlzásba a stílus szempontjából, az üzenetnek természetesnek kell lennie. Az alábbiakban egy példa arra, hogyan lehet csinálni,és hogyan ne.

  OLVASS TOVÁBB:  SEO trendek 2021-ben: Mit mondanak a szakértők

  Как эффективно продвигать локальный бизнес в поиске, независимо от доступного бюджета

  Természetes és természetellenes válasz

  Vagy közvetlenül tárgyalhat az adminisztrációval az üzenetek linkkel történő közzétételéről, ha a költségvetés lehetővé teszi.

  A helyi menetrendre összpontosító tartalom

  Ezek lehetnek rendezvények, rendezvények, kis videók, különféle gyűjtemények és értékelések. Ezenkívül olyan helyi információs útmutatókat és témákat is kidolgozhat, amelyek kizárólag a helyi kérdésekre vonatkoznak, amelyek egy adott rést célozva kiváló hatást fejthetnek ki.

  Friss cikkek

  Hogyan lehet felismerni egy kattintást a Yandexben.Közvetlen és védje meg magát tőle

  A "Video Cheat Sheet on Internet Marketing" egy speciális projekt, amelyet a SEOnews és az eLama service indított el. A projekt részeként megosztjuk a...

  Hogyan lehet pénzt kivonatok: áttekintést a partner program a projekt”mindent át!”

  Partner anyaga Természetesen annak érdekében, hogy pénzt keressenek az esszékre, nem szükséges saját maga írni őket. A cikk a partnerprogramokból származó...

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában