More

  Hogyan lehet a forgalmat a HR-ajánlatok témájába önteni partnerhálózatokon keresztül

  Partner anyaga A HR-ajánlatokat vagy toborzási ajánlatokat a CPA és a közlekedési választottbíróság világának legfehérebb témájának nevezik. Itt minden átlátható, nyitott, az együttműködés igazán híres cégekkel épül fel. Partner Hálózat Reg.a BET, a HR-ajánlatok szakértői megosztják észrevételeiket az ezen a területen végzett munkáról, valamint tippeket adnak azok számára, akik úgy döntöttek, hogy a forgalmat öntik. 

  HR-kínál piac Oroszországban 

  A toborzási ajánlatok jól ismert, általában felső vállalatok ajánlatai, amelyek vonzzák a személyzetet a közeli álláshelyekhez. 

  Ki általában vonzódik? 

  Leggyakrabban lineáris pozíciókkal dolgoznak: 

  • futárok, 
  • taxisok, 
  • eladók (tanácsadók, üzemeltetők, pénztárosok), 
  • mozgatók, 
  • takarítók. 

   

  Példák a REG HR ajánlataira vonatkozó levonásokra. bet partner Hálózat 

  Mennyit kaphatok egy zárt állásért? 

  Például egy csatlakoztatott illesztőprogram a Yandexhez.A taxi 1520 rubelt fizet, a Burger King bérelt futárja pedig 400 rubelt fog hozni. 

  Az összetettebb célokkal rendelkező ajánlatokban olyan specialitásokat találhat, mint az értékesítési vezetők, akiknek a múltbeli munkája a bankban van. A szűkebb üresedés általában nagyobb kifizetést jelent – bónuszokkal és motivációval akár 8000 rubel / ólom. 

  A GEO a kifizetéseket is befolyásolja. Alapvetően HR ajánlatok állnak rendelkezésre a nagyvárosok számára, esetenként a régiókból.  

  Hogyan működnek a HR ajánlatok a CPA – ban? 

  Az első szakaszokban a webmester nem veszi észre a különbséget: az ajánlat a szekrényben van, a feltételek a kártyán vannak, a forgalmat a partner link vonzza a megadott források felhasználásával. 

  Как лить трафик в тематике HR-офферов через партнерские сети

  Példa egy ajánlati kártyára a Reg-ben. bet partner Hálózat 

  OLVASS TOVÁBB:  Mit tettünk egy olyan helyzetben, amikor egy versenytársat a mi költségünkre népszerűsítettek

  Ezután fontos megérteni, hogy melyik akcióért jóváírják a jutalmat. Ezek a következő lehetőségekre oszthatók: 

  • érvényes alkalmazás;
  • megerősített alkalmazás; 
  • tegyen egy találkozót egy interjúra; 
  • részvételi arány egy interjúhoz; 
  • megy dolgozni; 
  • dolgozni és elérni bizonyos eredményeket. 

  Ugyanebben az ajánlatban a hirdető különböző célokat fizethet-mind egy interjúra való kinevezést, mind pedig az eredmények elérését. 

  Mit válasszon? A forgalmi forrástól függően, reg vezetők.a tétet javasoljuk, hogy fogadjon a “munkára”. Először is, ez egyértelmű cél. Másodszor, a bérelt személy többet fog fizetni, mint az, aki csak azért jött, hogy kommunikáljon. 

  Mi más szokatlan? 

  1. A célközönség-a szokásos ajánlatok kell találni valakit eladni, itt éppen ellenkezőleg-mindannyian tudni a portré a kérelmező (kor, nem, lakóhely, oktatás). Csak meg kell találni. 
  2. Az állampolgárság kérdése-sok vállalatnál más országok állampolgárai dolgozhatnak, de munkavállalási engedéllyel és kísérő dokumentumokkal. Ez a formátum kibővíti a lehetséges közönséget, de néha csökkenti a kifizetések összegét. 
  3. Korhatár-például a hirdető sbermarket kész fizetni a vonzott gyűjtők, akik 50 év alatti. A fizetés 2400 rubel. a képzés megkezdéséhez. 
  4. Szűk GEO-a statisztikák szerint az ilyen toborzás legfontosabb városai Moszkva (beleértve a régiót is) és Szentpétervár. 
  5. A közlekedési források széles skálája. Nézzük meg őket részletesebben később. 
  OLVASS TOVÁBB:  Optimalizálás 2020: Hogyan kezelhető a márka hírneve a keresésben (SERM)

  A HR-ajánlatok forgalmi forrásai 

  Az ideális megoldás az ilyen irányú munkavégzéshez a leginkább célzott pályázók keresése. Általában megtalálhatja őket a közösségi média tartalmi csoportjaiban vagy célzott hirdetések használatával, megadva a szükséges adatokat a közönség beállításakor. 

  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan értékeljük a SEO hatékonyságát és üzleti teljesítményét?

  Azt is létrehozhat egy munkát kirakat (mellesleg, vezetők Reg.A Bet ingyen készíti el) és különböző forrásokból vonzza a forgalmat. A felhasználók személyes kapcsolaton vagy levelezőlistán keresztül dolgozhatók fel. 

  Как лить трафик в тематике HR-офферов через партнерские сети  

  Felhívjuk figyelmét, hogy a személyes kapcsolatot a HR területen általában bróker forgalomnak nevezik. Nem minden hirdető egyetért vele, bár gyakran jó eredményt ad.  

  Vannak-e buktatók a HR ajánlatokban? 

  Igen, és mindenekelőtt a sebesség. Mivel az emberi tényezőt kivetik (kapcsolatba lépni, kommunikálni, döntést hozni), a vezető megerősítése elegendő időt vesz igénybe. Az átlagos várakozás 2 hét, de ha arról beszélünk, hogy dolgozni fogunk, akkor az eredmények összefoglalása egy hónapot vagy akár 1,5 hónapot is igénybe vehet. 

  Ahhoz, hogy több esélyt kapjon a vezetékek megerősítésére, mondja el a kérelmezőnek csak az üres álláshelyre vonatkozó őszinte információkat. Ne felejtse el kérni az Ön hozzájárulását az adatfeldolgozáshoz. Hallgassa meg a személyes vezetők tanácsát, akik elmondják a legjobb kreatívot, hogy vonzza a kiváló minőségű közönséget. 

  Kaphat tanácsot dolgozik HR ajánlatok Reg vezetők.fogadjon közvetlenül a regisztráció után.  

  Partner Hálózat Reg.a bet 2019 óta működik. Ez idő alatt több mint 200 hirdető és mintegy 3000 webmester csatlakozott hozzá. A hálózat jól ismert bankok és hitelintézetek pénzügyi ajánlatait is kínálja. A hálózat garantálja az időben történő kifizetéseket és a magas színvonalú felhasználói támogatást.

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában