More

  Hogyan kell fizetni a hirdetések Facebook hirdetések

  Как оплатить рекламу в Facebook Ads

  Elena
  Facebook Facebook Instagram Instagram Ad manager Sergeyeva, a szakember a célzott reklám elindítása előtt hirdetéseket a Facebook-on, Instagram, fontos, hogy megértsük a Fizetési módok. Hogyan kell fizetni a Facebook-on történő reklámozásért, Elena Sergeeva marketingszakértő elmondja a cikkben.

  A célzott hirdetésekért a Facebook hirdetésekben automatikusan vagy manuálisan fizethet. A választás a hirdetési fiók létrehozásakor kiválasztott ország-és pénznem-beállításoktól függ. Elemezzük részletesebben az egyes módszereket.

  Fizessen előre a Facebook hirdetésekért

  Oroszország számára jelenleg 3 Fizetési mód áll rendelkezésre rubelben:

  • banki átutalással a QIWI-n keresztül;
  • banki átutalással a Yandexen keresztül;
  • egy elektronikus pénztárca Yandex.

  Az előrefizetési lehetőség csak új hirdetési fiók létrehozásakor választható ki, a fizetési módot a jövőben nem változtathatja meg.

  A reklám megkezdése előtt manuálisan kell feltöltenie az egyensúlyt a reklámszekrényben. Naponta egyszer (vagy ritkábban) a Facebook hirdetések levonják a pénzt az egyenlegéből. Amikor az összeget teljes mértékben elköltik, a hirdetési kampány leáll.

  Ezzel a fizetési móddal folyamatosan figyelemmel kell kísérnie a reklámszekrényben lévő kiadásait, és időben meg kell fizetnie a kifizetéseket, hogy elkerülje a kampány leállítását.

  De nem tudja visszaadni az egyenlegre küldött pénzt. Ezért a legtöbb hirdető az Oroszországban, úgy működik, egy post-fizetési rendszer: először fut hirdetéseket, akkor fizetnek érte.

  Fizetés a Facebook hirdetésekhez postai fizetéssel

  Hirdetési fiók létrehozásakor a Facebook Ads felajánlja, hogy válasszon egyet a Fizetési módok közül:

  • hitel-vagy betéti kártya,
  • PayPal,
  • egy betéti kupon.
  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan lehet sikeresen népszerűsíteni az ingatlanokat a kontextuális reklám és a közösségi média segítségével

  Annak ellenére, hogy hirdetéseket vásárol a Facebook-tól a “credit” – ben, a kampány elindítása előtt meg kell adnia az összes fizetési információt. A Fizetési módok kezeléséhez Önnek vagy alkalmazottjának rendszergazdai hozzáféréssel kell rendelkeznie.

  Как оплатить рекламу в Facebook Ads

  A fő Fizetési mód kiválasztása után írja be a kártya adatait vagy a PayPal-fiókot.

  A fő fizetési módot a számla számlázási beállításai határozzák meg. A belépéshez a menedzsment menüben válassza a” számlázás “részt, benne pedig a” Fizetési beállítások ” fület.

  OLVASS TOVÁBB:  Új év és új valóság: mit terveznek a digitális ügynökségek és szabadúszók

  Как оплатить рекламу в Facebook Ads

  A kártyáról vagy a PayPal-számláról származó pénzt havonta egyszer terhelik egy bizonyos napon, vagy amikor eléri a korlátot. A hirdetési fiók kezdetén a rendszer külön-külön nagyon alacsony számlázási küszöböt rendel. De a jövőben ez a határ növelhető.

  A Fizetési beállítások első blokkjában láthatja a hirdetési fiók terhelésének korlátait és dátumát.

  Как оплатить рекламу в Facebook Ads

  Javasoljuk, hogy a nem tervezett kiadások vagy a költségvetés túllépésének elkerülése érdekében állítson be egy további számlaköltség-korlátot hibák esetén.

  Как оплатить рекламу в Facebook Ads

  A limit elérésekor a fiókjában lévő hirdetési kampányok automatikusan leállnak.

  A Fizetési mód megváltoztatása

  Megváltoztathatja a fizetési módot, vagy megváltoztathatja a kártyát egy másikra a következő blokk beállításainak ugyanazon szakaszában:

  Как оплатить рекламу в Facebook Ads

  Ha a fiókja több fizetési módot tartalmaz — a legfontosabbakat, akkor a pénzt automatikusan megterhelik a főtől. Ha a fő kártya nem érhető el, vagy nincs elég pénz rajta, a rendszer megpróbál pénzt kivonni további kártyákról vagy PayPal-számláról.

  OLVASS TOVÁBB:  Új év és új valóság: mit terveznek a digitális ügynökségek és szabadúszók

  Mi a teendő, ha nem tudsz fizetni a Facebook hirdetéseiért

  Előfordul, hogy elfelejtette vagy nem volt ideje pénzt felvenni a kártyára. Amikor a költségek elérik a számlázási küszöböt, a rendszer néhány napon belül megpróbálja levonni a kifizetést a rendelkezésre álló módszerekből. Több sikertelen kísérlet után az automatikus terhelés leáll. A kampány újbóli elindításához manuálisan kell fizetnie a hirdetésekért a kártyáról. A legfelső blokk beállításaiban megjelenik a fizetendő összeg, valamint az aktív “Fizetés most” gomb. 

  Ha meg kell változtatnia a fizetési kártyát, először írja be az új adatokat, majd végezze el a fizetést.

  Как оплатить рекламу в Facebook Ads

  Javasoljuk, hogy időben fizessen a reklámért — ebben az esetben kevesebb esély van arra, hogy a hirdetési fiókot blokkolják. Idővel a rendszer megbízhatónak fogja tekinteni, és növeli a hitelkeretet.

  Как оплатить рекламу в Facebook Ads

  Ezenkívül a hirdetési számlát kuponnal is fizetheti:

  Как оплатить рекламу в Facebook Ads

  A kupon különböző módon szerezhető be:

  • a Facebook ajándékaként, néha kompenzációként;
  • a Facebook partner cégek.

  Ha elég szerencsés, hogy kap egy kupont, írja be a kódot a következő lépésben, miután a fizetési kártya adatait, majd kattintson az “Apply”. Az érvényes kuponokkal kapcsolatos információk megjelennek a Fizetési beállításokban.

  OLVASS TOVÁBB:  Hogyan lehet létrehozni és konfigurálni egy Facebook hirdetési fiókot

  Egy egész hónapos reklám a Facebook hirdetésekben jutalék nélkül

  Instagram Facebook és Instagram hirdetések első alkalommal az eLama-n keresztül? Nem számítunk fel jutalékot!

  Tudjon meg többet

  Friss cikkek

  Kapcsolódó történetek

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Kérjük, írja be véleményét!
  írja be ide nevét

  Maradjon op - Ge a napi híreket a postaládájában